GSP vs PROSPORT VS MARCA

gesepe.JPGprostrport.JPGCeea ce vedem în screenshoturile alăturate sunt diferenţele majore dintre cele 2 mari situri de sport din rromânia.

După cum vedeţi, sus de tot scrie GSP, adica total diferit de Prosport. Aici este o deosebire majoră, usor de notat. Trecem la reclama cu Bergenbier. Dacă vă uitaţi cu atenţie, o să vedeţi ca e mai mică pe prosport. Altă deosebire majoră. Şi reclama de lânga este alta, deci clar, alt site.

Ajungând la conţinut vedem, aşa cum e si normal, că prosport are clasamentul la fotbal sus in dreapta, pe când gsp îl are sus în stânga. Reclama la Dacia este pusă de 2 ori pe prosport, iar gsp are pe prima pagină poza lui Tolontan, pe când Prosport îl are pe Marian Iancu.

Iar acum, după ce v-aţi delectat cu imaginile acestea, vă invit să mergeţi pe MARCA.COM şi să incercaţi să vă daţi seama, care din siturile de mai sus seamănă mai tare cu MARCA?

Lasând orice glumă la o parte, cum e posibil ca singurele situri de sport din rromânia să semene până la identificare unul cu celălalt şi amândoua cu cel mai traficat site de sport din Spania?
Eu nu reuşesc să mă dumiresc.
Este furt sau prostie?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. umpic penibil…umpic mai mult 🙂

  Thumb up 0
 2. este standardizare

  reclama cu bergenbier e prea clar ca trebuie sa fie pe ambele, doar cine este cititorul unui site cu stiri sportive ? acelasi care vrea libera ziua de 5 mai

  topul de fotbal nu poate avea decat 3 locatii, stanga dreapta sau mijloc deci as putea zice ca chiar nu seamana

  in rest este formatul standard al unui site de stiri …

  Thumb up 0
 3. da, e clar, m-am inselat, nu seamana deloc. pahlizzz. e copiata marca 100%. intrebarea e, cine a copiat primul

  Thumb up 0
 4. cui ii pasa de site-urile alea?
  Domnule Petcu cu ce va deranjeaza o zi libera?

  Thumb up 0
 5. Nu stiu daca este furt, prostie sau standardizare, cum a zis cineva mai sus, chiar nu stiu, dar stiu ca la noi se „fura” (plagiaza) in prostie! Si sincer, pica destul de greu treaba asta la stomac, mai ales ca noi traim aici. Cu toate astea, naspa, frate!

  Thumb up 0
 6. urat rau :))

  Thumb up 0
 7. iti dai seama ca de fapt nimeni nu a furat, ci sunt cel mult niste asemanari nevinovate:))
  jamilla, noi in continuare asteptam jpg si avi, ca ne zice lumea ca ati fi cea mai frumoasa comentatoare de pe arhiblog.

  Thumb up 0
 8. Nu sunt frumoasa, poate doar un pic draguta si, in momentu’ asta, cam somnoroasa ;-))). Arhi draga, am atasat poza la mine in blog si la identitate, nu stiu de ce nu-mi afiseaza pe blogul tau, cand introduc comentariu… ai ceva sfaturi?

  Thumb up 0
 9. Care lume, ca nu ma stie mai nimeni pe aici ;-)))))))))

  Thumb up 0
 10. #10

  Jamilla, http://www.gravatar.com, te inregistrezi cu mailul de pe care comentezi, ii atasezi o foto, si in cca 24 de ore se actualizeaza peste tot.
  cum nu mai stie nimeni?? pai toti care citesc…??

  Thumb up 0
 11. Aaaa…scuze, iti spuneam ca sunt al naibii de somnoroasa…m-am mai trezit acum, dupa ditai cana de cafea ;-))) stai ca incerc 😉 te mai intreb ceva, scuze ca deviez de la subiectul articolului, cum mai adaug inca o foto sau doua la blog? pe langa cea adaugata deja? sunt noua…inca ma invat cu setarile 😉 si ultima: mailul pe care il scriu eu la comentarii, sau mailul cu care sunt inregistrata ca blogger? tolomaca de mine a bagat un mail la comentarii, dar sunt inregistrata pe google cu altul, la blog . NU< nu sunt blonda 😛

  Thumb up 0
 12. Arhi draga, ce mama naibii…cica choos a rating for your gravatar… da nu am nimic in imagine de genul violent etc…ori nu am citit bine 🙁

  Thumb up 0
 13. Ia, am reusit ceva-ceva p-acolo… apare acum poza? voi ceilalti, iertati-mi disturbul… pe dinafara articolului 😉

  Thumb up 0
 14. #14

  :)))))
  tare asta. deci te inregistrezi cu mailul cu care comentezi. ratingul trebuie sa fie G. iar poza la blogsport habar nu am cum adaugi:))

  Thumb up 0
 15. lool, am reusit 😉 pe blogsport nu, nu vreau! ma refeream la al meu 😉

  Thumb up 0
 16. Am observat si eu asta si m-am enervat la culme, citesc un articol si imediat imi sare in fata un banner cat ecranu… cum sa nu te enervezi..

  Thumb up 0
 17. din cate stiu, gsp si prosport nu au furat nimic de la marca, ci au cumparat cms-ul. deci e cu acte in regula

  Thumb up 0
 18. si mai au ceva in comun. daca vrei sa citesti declaratii dupa meci, sa vezi o reluare ceva, mumu! ca amandoua crapa!

  Thumb up 0