4 comentarii

 1. #1

  Ne trebuie mai multe postari de genul asta, serifule… ca pandutzu promoveaza numai chestii comerciale care cica toate sunt „misto, tari, faine de tot etc.” la orice postare.

  3

 2. #3

  Vocalul are o voce ternă, nu te împrieteni cu el, poate-l vor schimba. ☺

  12

  • #4

   Da, e cam slăbuț. Pe track-ul vocal aș mai fi băgat ceva reverb și aș fi lăsat volumul puțin mai mic. Vocea domină piesa, dar nu într-un mod plăcut.

   2

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.