Guvernul mituieste cu scrisori

Io-te ce primi soacra-mea, personal, de la domnul prim-ministru Tariceanu si de la domnul ministru al muncii si protectiei sociale, domnul Paul Pacuraru. Desigur, i se explica cum executivul a asudat din greu la bunastarea pensionarilor, si, daca mor de foame si in clipa asta, este din cauza ca traieste Basescu.
Sunt de asemenea convins ca nu are nici o legatura cu faptul ca e sfarsitul unui an preelectoral, si ca pensionarii sunt cea mai mare masa de manevra din Romania.
Si la fel stiu, in adancul inimii mele, ca aceste scrisori si sondaje nu au fost platite din banii nostri, ci din banii personali ai domnului Tariceanu, bani acumulati din taxa de prima inmatriculare.


Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]