Habemus GoPro Hero 2 HD

După cum bine zicea cineva, boala asta cu camerele de mașină nu e ceva tratabil, se agravează și duce doar la mai mult.
Așa că că de azi, datorită lui Mihai, care tocmai și-a asigurat un cec în alb la mine, am și eu, ca tot trafictubistul ce se respectă, un GoPro.

Acum sincer să fiu, pe mine mă scot din sărite 2 chestii la ea. Sistemul de setare, care este înfiorător și, ce e mai nașpa, faptul că nu poți vedea pe ecran cum o fixezi în mașină. Da, știu, are unghi de 170 grade, dar parcă nu aș vrea să îmi prindă 150 grade de bord și restul șosea. Aștept eventuale sfaturi de la unii mai pricepuți.

Ah da, mă mai enervează că toate accesoriile așa zis originale sunt scumpe cu scame. Cum naiba să coste un trepied 650 lei??

În schimb, filmează de îți crapă inima. Camera MEA a filmat imaginile de mai jos, da?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. Mabrouk Arbab!
  Gasesti un LCD pt ea pe la 100$. Partea naspa e ca iti taie battery life pe la jumatate.

 2. nu e bună! filmează cu telefonul! :D

 3. Doar ce a iesit pe piata Wi-Fi BacPac si Wi-Fi Remote. Eventual ambele la set.
  Iti folosesti telefonul pentru tot ce vrei.
  O pui si in bara pentru senzatii tari daca vrei si comanzi ce si cand sa captureze, pe langa faptul ca poti seta ce sa prinda in cadru.
  http://gopro.com/hd-hero-accessories/wi-fi-bacpac-remote-combo/
  Asta daca nu vrei sa-ti iei doar displayul, dar nu prea mai merita acum, ai mult mai multe posibilitati daca folosesti telefonul.

 4. #4

  Fara aer conditionat in Dubai esti MORT-la propriu!

 5. #5

  Te asteptam cu filmulete pe trafictube :)

 6. #6

  daca intereseaza pe cineva, am un GOPRO 1 care l-am folosit f putin la 500 ron, pachetul MOTOSPORT cu toate accesoriile incluse inclusiv carcasa originala negaurita (pt alimentare direct din auto) 0 7 2 7 1 3 0 0 4 8

 7. Da, filmeaza cu telefonul

 8. #8

  trepiedul ala iti tine si un dslr cu grip, si vezi ca e exact ca un transformer :)) ! deci se merita.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]