Hai cu nunta pe internet

Eu nu am crezut nici o secundă că reclama de la TV, cea cu tinerii care s-au căsătorit în vârf de munte, e reală. De fapt, comentariul inițial a fost Fugi băă, că n-are cum.

A trebuit să apară bannerul din dreapta ca să aflu că da, nunta hai-hui e pe bune, tipii chiar s-au căsătorit în vârf de munte și rudele i-au privit pe internet.

Iar acum vor să plece într-o lună de miere mai altfel.
Pentru asta s-a organizat un concurs, concurs unde voi trebuie să le propuneți locuri pe care să le viziteze și locuri unde să rămână peste noapte. (am văzut pe site că o tipă le-a propus mirabila metropolă Popești-Leordeni. Acum pe bune…). La finalul fiecarei saptamani de concurs, cei doi aleg locul in care merg dintre 50 de propuneri cele mai votate propuneri.

Cei ce vor avea cele mai bune sugestii, vor câștiga un laptop Lenovo Idea Pad U350 si o cartela de internet mobil pe saptamana. Timp de 3 saptamani.

Sunt sigur că dacă nu recomandați Popești-Leordeni aveți șanse să intrați în competiție.
Între timp, puteți să le urmăriți evoluția pe Twitter sau pe Facebook.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. Arhi, cu tot respectul, dar faza cu: „nici eu nu am crezut, dar totusi e adevarat”, e trasa de para. Macar sa merite pentru tine.

  • #2

   nu stiu de ce, dar ramasesem cu impresia ca aia care au ca ocupatie doar sa strige haaaaaaa, te-am prins, e reclama, disparusera. observ ca nu. vezi ca e reclama. grow up

 2. *de par

 3. Eu cred ca localitatea Baicoi li se potriveste de minune .Ai multe de vazut , ba chiar daca nu ai grija iti poti rupe un coi! :))))

 4. #5

  arhi, esti genial, ti-ai ratat cariera, copywriter la reclamele cu detergent trebuia sa te faci :)

 5. Nunta tipilor a fost absolut geniala si cred ca au facut cea mai reusita reclama Vodafone de pana acum. :)

 6. mi-o belesc=preludiu
  o deja bag=Franta
  terminat= luna de miere
  http://nunta-n pula mea.org

 7. Mai multa prostie decat astia 2 nu credeam ca vad curand da deh astia is tineretu tarii viitoru ? vai de capu nostru

  Eu zic sa se duca in biblioteca ar fi ceva nou pt amandoi :)

  Nui nimic genial doar pura prostie …

 8. Eu il cunosc pe baiat si pot sa va asigur ca nunta a fost pe bune :)

 9. @Dictionar: eu stiu sigur ca au mai multa „biblioteca” decat o mare majoritate sin Romanica. Dar fiecare poate avea o parere superficiala, doar e democratie… sau ceva de genul

 10. #11

  Ce evolutie sa urmarim pe Facebook, dom’le ?
  Facebook e o MIZERIE ! :D

 11. #12

  in chuuk, in micronezia. si sa ramana acolo, da-i incolo de vanduti.

 12. vai de noi … ce idei mai au unii

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]