Hai sa deontologizam

Pentru ca mai ieri plangea de mila lui Basescu un blogger de succes, cum ca peneleul are o campanie murdara impotriva lui base, in presa si la TV, am decis sa pun niste poze cu ce primesc eu in posta de la nesimtitii de la Uniunea Populara (banuiesc aripa scrantita a PD).

Pe ce se bazeaza domnul Ioan Talpes, cand face aceste afirmatii (din poza)? Nici un tribunal nu a dovedit pana acum, ca Patriciu ar fi furat ceva. Talpes in schimb, isi permite sa puna manifeste prin cutiile cetatenilor, explicand cum a furat el de la stat. Mai zice ceva. Ca dintr-un miliard de dolari, cat are avere patriciu, se puteau finanta 600 de kilometri de autostrada. Atunci de ce platesc Bechtelului 3 miliarde pentru 100 de kilometri de autostrada a nimanui? Ah, da, si mai crestea pensiile cu 10%. Imi permiteti sa rad ? Lui socru-miu tocmai i-au micsorat-o, pe motive de tot rasul. L-au sfatuit sa ii dea in judecata, daca mai are timp. Textual.

Romania lui Basescu? Nesimtitilor, nici macar Stefan nu a avut tupeul porcin de a clama tara ca fiind a lui. A zis ca e a urmasilor urmasilor urmasilor urmasilor urmasilor…etc. Putinei de romania doreste sa o oferei Ilenusei, care e mare politiciana intre timp?

Sunt curios, daca il da in judecata Patriciu pe idiotul asta care semneaza acest flyer, castiga sau nu?

Asa ca, deontologilor care va plangeti de lipsa de fair play, priviti o secunda si in ograda proprie. Dar intre timp scoteti-va barna aia ce va mobileaza ochii.

[tags]basescu, referendum, patriciu[/tags]

4 comentarii

 1. te referai la mine ?

  unde votezi sambata? vii la o cafea? la scanteia ?

  0

 2. Desigur ca la tine. Mai bine hai tu la o cafea la On Plonge:)

  0

 3. #3

  e perfect adevarat ce scrie acolo.
  dar, vorba aia, ai timp sa-l dai in judecata pe patriciu??

  de unde… a avut grija sa stearga bine urmele… banii pot cumpara orice.

  chiar si o constiinta curata!!!

  0

 4. nu o sa te dea in judecata patriciu stai linistit

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

În mod normal, aș fi avut o mirabilă durere-n fund de problemele astea, că doar sunt proaspăt tri-tată, am fost să dau register copilului la starea civilă, am întâlnit chiar și un cititor pe acolo, care făcea același lucru și mi-a arătat că nu sunt singurul tătic de 40+. Dar sunt extrem de […]

Una din ocupațiile favorite ale celor de peste 35-40 de ani este să râdă de educația, școala celor mai tineri decât ei și cum Pe vremea lor se făcea școală. Asta vorbind oameni care nu au prins note în clasa 1, ci doar FB-uri. Băi, școala de pe vremea noastră a fost un […]