Hai sa deontologizam

Pentru ca mai ieri plangea de mila lui Basescu un blogger de succes, cum ca peneleul are o campanie murdara impotriva lui base, in presa si la TV, am decis sa pun niste poze cu ce primesc eu in posta de la nesimtitii de la Uniunea Populara (banuiesc aripa scrantita a PD).

Pe ce se bazeaza domnul Ioan Talpes, cand face aceste afirmatii (din poza)? Nici un tribunal nu a dovedit pana acum, ca Patriciu ar fi furat ceva. Talpes in schimb, isi permite sa puna manifeste prin cutiile cetatenilor, explicand cum a furat el de la stat. Mai zice ceva. Ca dintr-un miliard de dolari, cat are avere patriciu, se puteau finanta 600 de kilometri de autostrada. Atunci de ce platesc Bechtelului 3 miliarde pentru 100 de kilometri de autostrada a nimanui? Ah, da, si mai crestea pensiile cu 10%. Imi permiteti sa rad ? Lui socru-miu tocmai i-au micsorat-o, pe motive de tot rasul. L-au sfatuit sa ii dea in judecata, daca mai are timp. Textual.

Romania lui Basescu? Nesimtitilor, nici macar Stefan nu a avut tupeul porcin de a clama tara ca fiind a lui. A zis ca e a urmasilor urmasilor urmasilor urmasilor urmasilor…etc. Putinei de romania doreste sa o oferei Ilenusei, care e mare politiciana intre timp?

Sunt curios, daca il da in judecata Patriciu pe idiotul asta care semneaza acest flyer, castiga sau nu?

Asa ca, deontologilor care va plangeti de lipsa de fair play, priviti o secunda si in ograda proprie. Dar intre timp scoteti-va barna aia ce va mobileaza ochii.

[tags]basescu, referendum, patriciu[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

 1. te referai la mine ?

  unde votezi sambata? vii la o cafea? la scanteia ?

 2. Desigur ca la tine. Mai bine hai tu la o cafea la On Plonge:)

 3. #3

  e perfect adevarat ce scrie acolo.
  dar, vorba aia, ai timp sa-l dai in judecata pe patriciu??

  de unde… a avut grija sa stearga bine urmele… banii pot cumpara orice.

  chiar si o constiinta curata!!!

 4. nu o sa te dea in judecata patriciu stai linistit

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]