Hai Dinamo!!

A batut Dinamo pe Otelul!! Extraordinar!! 5-6 la zero? Nici nu mai conteaza. A maturat pe jos cu ei!! Are ca obiectiv castigarea campionatului si accederea directa in grupele Ligii Campionilor. Mi se pare absolut normal, avand in vedere valoarea afisata in campionat.
Iar in timp ce baga golurile alea pe banda rulanta, nici nu se mai gandesc la Knattyskpirnuffelag, 17 Nentori Tirana, Elsiborg, sau alte echipe de renume mondial, care ii bat cu regularitate de fiecare data cand ii prind in cate-o calificare de Liga.
Asa ca, va rog, sa le uram succes in campionaul Romaniei, unde sunt adevarati zmei, si sa ii lasam sa se pregateasca, din nou, iarasi, an de an, pentru Liga Campionilor.
Poate…odata…cine stie, chiar o sa ajunga acolo…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

  1. #1

    si dupa cateva ore steaua invinge dacia mioveni ( chiar furata ca intotdeauna de arbitri ) intr-un meci de-a dreptul fascinant in care dovedeste pe deplin ca e singura echipa care MERITA sa ne reprezinte tara in competitiile europene …. asa , si ??

  2. #2

    Nu ai uitat, ca de obicei, de 17 Nentori Tirana. Bravo!

  3. Ar fi pacat sa ajunga dinamo in Liga Campionilor. Ce sa faca ei acolo?

  4. Chiar daca sunt stelist infocat… recunosc, dinamo a facut UN MECI bun. Dar atat, doar un meci. In rest, sa fim seriosi, nu au fata si nici lot de cupe europene, la fel cum nici Steaua nu prea are ;). Plus ca in campionatul Romaniei asa ar trebuie sa fie scorul la fiecare meci al lui dinamo, daca au ca pretentii LC.