Hai să protestăm și noi la CNA

Legat de articolul acesta, cineva de pe facebook a venit cu o idee foarte bună.

Cristian Ștefănescu: Şi mai interesant ar fi să aflăm dacă trimiţându’i 30 de scrisori prin care ne declarăm jigniţi de difuzarea slujbelor bisericeşti pe postul public se va sesiza au ba (n’ai, de altfel, idee câţi popi şi evanghelişti dreptcredincioşi se perindă la RRA într’o după amiază de duminică, şi nu în rubrici dedicate ci în mai fiecare emisiune!)

Să vedem dacă se judecă situațiile cu aceeași balanță. Reclamația a 30 de habotnici interzice o reclamă. Reclamația a câteva mii de oameni interzice emisiunile religioase, care ne jignesc inteligența?

E foarte simplu sa faci reclamatia. MERGETI AICI, completati cu date corecte si complete, altfel, conform legii, nu vi se ia in considerre si aia e, in 30 zile trebuie sa va raspunda, obligatoriu.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

30 comentarii

 1. CNA nu trebuia sa opreasca reclama romtelecom cu „Domn, Domn sa-naltam” nu cred ca biserica are drepturi de autor asupra acelui colind. Cei de la CNA cred ca au sange de comunisti in ei, de multe ori au luat decizii ciudate. Daca ar reclama un grup de persoane la CNA sa interzica televiziunile sa transmita emisiunile religioase nu cred ca ar avea succes. Mie una nu imi plac emisiunile de la 0tv cand transmit mormantari :)

  0

  0

  • Anca » inseamna ca nu te uiti la Trinitas TV deloc… :))))

   0

   0

  • Asa cum au zis si cei de la Romtelecom , aceste colinde pe care le-au folosit nu sunt cantece religioase , ci cantece laice , deci BOR s-a autosesizat cam degeaba … la fel si CNA

   0

   0

 2. Sa ia licenta postului Trinitas TV, eu nu vreau asa ceva in grila de programe

  0

  0

  • #5

   @gaby – si licenta TVR, Antena 3, Sport.Ro etc, ca eu nu le vreau in grila mea de programe. Pe de alta parte as putea sa le elimin eu din grila de programe… da’ parca nu ar fi atat de logic precum e sa cer revocarea licentelor…:)

   0

   0

  • @gaby: de ce nu-l parolezi din setup box ?

   0

   0

 3. Arhi, nu am memorat acel canal pe tv. Mi-ar placea sa vad un canal romanesc de genu ITV sau ITTV, poate bunica mea se uita la Trinitas TV si e mare fun 0tv la emisiunea ParastasTV by DD.

  0

  0

 4. #8

  Buna idee. Completez si eu o plangere, dar dati-mi date, ca nu ma mai uit la tv de cativa ani :)

  0

  0

 5. Ar interesant tare un experiment de genul.

  0

  0

 6. #10

  Ma bag si eu :D. Astept indrumare :P

  0

  0

 7. #11

  Probabil printre singurele „petitii” la care ma bag. Fucking shit, nici legalizarea marijuanei nu e atat de incitanta.

  0

  0

 8. De exemplu faptul că la 5 dimineața, Radio România Actualități, post public plătit din taxele cetățenilor dintr-un stat laic (teoretic), difuzează rugăciunea Tatăl Nostru.

  0

  0

 9. #15

  suna bine, dar hai sa fim organizati!
  experimentam si reclamam intreg postul trinitas de la ora 0 la 24, sau emisiuni punctuale – duminica dimineata parca sunt niste barbosi pe tvr 1…???

  0

  0

 10. #16

  Andrei » http://www.domnuleprimar.ro/Drepturile-cetateanului-legi.htm?lege=233_2002

  Pentru solutionarea petitiilor transmise, potrivit art. 61, de la alte autoritati sau institutii publice, termenul de 30 de zile curge de la data inregistrarii petitiei la autoritatea sau institutia publica competenta.”

  0

  0

 11. #17

  Data difuzaarii emisiunii,ora si denumirea va rog?

  0

  0

 12. #18

  O reclamatie generica la adresa emisiunii de duminica de la 08.10 ar merge,nu? Putem reclama faptul ca este prezentata exclusiv religia ortodoxa. Fiind vorba de postul public,ar trebui sa asigure o prezentare echitabila a tuturor confesiunilor care se declara interesate de participarea in emisiune.

  0

  0

 13. da, foarte tare ideea. sunt curios cum va fi solutionata.

  0

  0

 14. #20

  Am facut lacramatia,va tin la curen cu raspunsul

  0

  0

 15. #22

  Deci pe ce emisiune ne indreptam reclamatiile?

  0

  0

 16. #23

  As face sesizarea dar nu am inteles din articol despre care emisiune este vorba si nici la ce ora e difuzata.

  0

  0

 17. #24

  Buna ziua,
  Sunt asaltat de emisiuni religioase pe postul public de televizune. România este stat laic, din cate știu eu, iar BOR are propriul canal de televiziune, deci accesul ultrașilor ortodocși la mântuire este asigurat.
  Vă rog sa nu se mai difuzeze emisiuni religioase pe TVR 1!
  Va mulțumesc

  P.S. Universul Credinței, ediția din 15.01.2012 (sper ca a fost :D ), ora 8:10
  P.P.S. Ar trebui să cerem la TVR alocare de spațiu pentru emisiuni religioase pastafariene… Facem un club?

  0

  0

  • da, asta cu pastafarismul e super idee, maiales daca vrei sa iti decredibilizezi complet demersul. stii care ar mai fi o idee la fel de buna? sa va alegeti purtator de cuvint un ciine, cum au facut aia de la occupy wallstreet. dar nu uitati dup-aia sa va lamentati ce nedrept e sistemul si cum nu sunteti bagati in seama. succesuri.

   0

   0

  • #26

   fratii mei intru credinta, bine ne-am gasit. care face primul cererea aia sa devina preot?

   0

   0

 18. #27

  Stopper,fratele meu,tot Pastafarian sunt si eu,*brofist here*…

  On:Ninjalaii ar trebui sa isi vada de treaba lor,nu sa apara pe la tot felul de emisiuni de tampit masele…trebuie adusi toti de unde au plecat,pe TRINITAS.

  0

  0

 19. #28

  Am gasit si cateva capete de acuzare reale in Legea audiovizualului nr. 504 din11 iulie 2002 (ART. 29):
  (1) Comunicările comerciale audiovizuale difuzate de furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele condiţii:
  a) să poată fi uşor identificate ca atare, comunicările audiovizuale cu conţinut comercial mascat fiind interzise;
  ex: acu doua luni in urma am prins intamplator o emisiune care acea 3 invitati intr-o emisiune despre „Apa Vie”: un popa, un profesor doctor (care avea o afacere cu apa cu deuteriu – cu care trateaza el bolile de piele) si un inginer (care vindea apa cu mercur parca) – toti isi faceau reclama mascata si, in plus, dezinformau poporul
  c) să nu prejudicieze demnitatea umană;
  d) să nu includă nicio formă de discriminare pe motiv de rasă, etnie, naţionalitate, religie, credinţă, handicap, vârstă, sex sau orientare sexuală;
  ex: orice afirmatie de genul celor facute oriunde pe vreun post radio sau TV privitor la „barbarii scoliti” ori altele de genul ar intra aici, la discriminare (non) religioasa si la deprecierea demnitatii umane
  i) să nu promoveze, direct sau indirect, practici oculte.
  ex: pupat moaste, efectuat slujbe televizate – e ocultism curat

  0

  0

 20. #29

  Nu putem sa facem plangere la OPC impotriva CNA? Daca la cofetarie imi ofera o prajitura cu mucegai ma duc la OPC, dar daca la TV mi se ofera o porcarie pe care CNA nu o elimina, nu ar trebui sa merg la OPC?

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]