Hai sa mai copilarim

Ce am vazut de dimineata in statusurile de messenger ale marii majoritati? Ca oamenii aia, destul de batraiori, se simt si ei copii, dom’le. Toti sunt cu „E ziua mea” „La multi ani mie”.
Stai si te uiti si nu ai decat doua alegeri. Ori e infantilism, ori e melancolie.

Eu tind sa cred ca toti doresc sa mai fie copii un pic. Sa uite de grijile zilnice, sa uite ca au la randul lor copii si le crapa capul din cauza lor, sa uite ca intr-un moment de ratacire s-au insurat/maritat, si in loc sa fie acum niste albatrosi liberi, sunt niste canari in colivie.

Asa ca, hai sa mai copilarim oleaca. Macar astazi, sa ne gandim la cum am fost in urma cu atata amar de ani. Sa chicotim la gandul ca un cartof pe capota lu` vecinu` de la doi ar face ceva ravagii, sa punem o piedica pe culoar colegilor, sa punem o pioneza pe scaunul sefului, etc.

La multi ani, ma bosorogilor!

[tags]1 iunie[/tags]

7 comentarii

 1. Mergand la serviciu, ma gandeam ce problema mare era acum multi ani cand mi-am tuns papusa Barbie si nu ii mai crestea parul inapoi. Am plans o saptamana. Sau cand mama mi-a spalat o alta papusa din textile si a agatat-o pe sarma in fata geamului. of, of, duse sunt zilele alea…

  0

 2. lasa ziua copilului…astia care nu avem status cu „La multi ani” sau „E ziua mea”, asteptam pozele promise ieri

  0

 3. Vrem sa ii vedem anusul =)) cu radiografu’

  0

 4. Sriu ca ati asteptat cu sufletul la gura, dar din pacate azi era in strampi. Daca vreti, va pun o poza asa, ca tot urata e:))

  0

 5. hua, ai mintit o natiune intreaga de cititori aici…vointa mea de a trai s-a sfarsit azi…dar chiar eram curios sa vad moda de prin constanta.

  0

 6. ioi, numa urate ce erau azi in oras….

  0

 7. pai alea bune si frumoase au venit in bucuresti la produs

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! Roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]