Hai sa mai copilarim

Ce am vazut de dimineata in statusurile de messenger ale marii majoritati? Ca oamenii aia, destul de batraiori, se simt si ei copii, dom’le. Toti sunt cu „E ziua mea” „La multi ani mie”.
Stai si te uiti si nu ai decat doua alegeri. Ori e infantilism, ori e melancolie.

Eu tind sa cred ca toti doresc sa mai fie copii un pic. Sa uite de grijile zilnice, sa uite ca au la randul lor copii si le crapa capul din cauza lor, sa uite ca intr-un moment de ratacire s-au insurat/maritat, si in loc sa fie acum niste albatrosi liberi, sunt niste canari in colivie.

Asa ca, hai sa mai copilarim oleaca. Macar astazi, sa ne gandim la cum am fost in urma cu atata amar de ani. Sa chicotim la gandul ca un cartof pe capota lu` vecinu` de la doi ar face ceva ravagii, sa punem o piedica pe culoar colegilor, sa punem o pioneza pe scaunul sefului, etc.

La multi ani, ma bosorogilor!

[tags]1 iunie[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

  1. Mergand la serviciu, ma gandeam ce problema mare era acum multi ani cand mi-am tuns papusa Barbie si nu ii mai crestea parul inapoi. Am plans o saptamana. Sau cand mama mi-a spalat o alta papusa din textile si a agatat-o pe sarma in fata geamului. of, of, duse sunt zilele alea…

  2. lasa ziua copilului…astia care nu avem status cu „La multi ani” sau „E ziua mea”, asteptam pozele promise ieri

  3. Vrem sa ii vedem anusul =)) cu radiografu’

  4. Sriu ca ati asteptat cu sufletul la gura, dar din pacate azi era in strampi. Daca vreti, va pun o poza asa, ca tot urata e:))

  5. hua, ai mintit o natiune intreaga de cititori aici…vointa mea de a trai s-a sfarsit azi…dar chiar eram curios sa vad moda de prin constanta.

  6. ioi, numa urate ce erau azi in oras….

  7. pai alea bune si frumoase au venit in bucuresti la produs

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]