Hai sa ne iubim in grup

Gramo iniţiază, ca de obicei, o dezbatere destul de ciudată, pentru rromania.
Adică, trebuie sau nu legalizată căsătoria intre mai multe persoane?
Deci, dacă eu iubesc pe ea, ea iubeşte pe el si el iubeşte o terţă persoană, să devenim…nu un cuplu, ci o acuplare legala. De ce nu ar fi legal?

 • Ce ne opreşte ca ulterior, creând acest precedent care lasă la o parte căsătoria ca fiind un act liber consimţit între 2 persoane de sex diferit, deci ce ne opreşte sa legalizăm căsătoria între un om şi un cal? A, nu e corect pentru că nu sunt două PERSOANE? Păi am renunţat deja la atributul DOUĂ din definiţia căsătoriei, de ce să nu renuntăm şi la atributul persoană si să il înlocuim cu FIINŢĂ?
 • De ce să nu legalizăm iubirea de copii puberi? Pentru că nu e legal? Ce contează varsta legala si discernământul legal? Deja am sărit peste asta, vă amintiţi, când am scos atributul DOI din prima lege. Gândiţi-vă, cât de plăcută ar fi atingerea unei fetiţe de maxim 5-6 ani, si cum ar aştepta să fie culeasă si sorbită, ca un fruct copt.
 • Cum ar suna pentru un copil, într-o şcoală în care predomină cuplurile heterosexuale, să raspundă la simpla intrebare „Cum îi cheamă pe părinţii tăi?”.
  – Pe părinţii mei îi cheamă Vasile, George, Liudmila şi Azorel. Azorel e ultimul venit în familie, pentru că îl iubeşte fierbinte Georgică. Liudmila nu îl iubeşte pe Azorel, dar îl iubeşte pe Vasile, care Vasile îl iubeşte pe George, iar Liudmila iubeşte tot ce iubeşte Vasile. Iar eu îl iubesc foarte mult pe Azorică.
 • De ce sa condamnăm incestul? La urma urmei, între o mamă şi fiul ei este cea mai profundă iubire, iubire care transcede căsătorii sau relaţii cu alte femei. De ce să împiedicam această iubire să se manifeste public fizic? Mai ales dacă nu mai exista posibilitatea de a concepe urmaşi degenerescenti
 • Iar acestea sunt doar nişte exemple nascocite de mintea mea. Iar lumea este mult mai bolnavă de atât. Se întamplă pe pământ chestii la care nici nu v-aţi gândit vreodata.
  Şi nici măcar nu iau in calcul aspectele legale gen moşteniri, sănătatea psihică a unui copil, şi alte aberaţii de gen, pentru că am vazut că, din start, adepţii polyamoriei le resping ca nefondate.
  Te iubesc Grivei, nu mă lăsa! Ah, animalule,tocmai cu căţeaua aia….

  18 comentarii

  1. Doh Arhi! Aia cu elevul ar fi cea mai tare! 😉 Eu unul nu prea sunt pro, sunt mai mult contra!

   0

  2. #2

   Jimmy, sA nu se inteleaga gresit, nu sunt anti threesome. Ador sexul in trei, cand e vorba sa mai fie doua femei. Dar de ce sa il legalizez? Sa fiu obligat sa aduc salariu la 2 femei? sa ma cert cu doua odata?
   SA AM DOUA SOACRE????????

   0

  3. Pai, daca oamenii tot umbla pe laturi, pe la altii si altele, de ce sa nu se legalizeze :)) Propunerea mea pentru Enache era la un moment dat: te bate gandul cu vreuna, te faci musulman, o aduci la mine la verificat, si daca imi place o iei de nevasta. Cand te saturi o trimitem la tata sa praseasca porumbul sau ceva :)) Ce reactie zici ca a avut?
   Acuma, gluma la o parte: WTF? Toate ca toate, da’ copiii in ziua de azi sunt si asa confuzi. Mai da-le o d-asta si chiar le-ai rupt capu’.

   0

  4. #4

   Totul in lume se bazeaza pe precedent. Uite la brazilia, care deja produce arme nucleare si incalca drepturile omului. Asta de cand a descoperit ca are petrol:))

   0

  5. Da, corect. Americanii cum au ajuns sa aiba procesele alea de rasul curcilor.

   0

  6. #6

   da, te dau in judecata ca ma atingi pe strada, sau pentru ca m-ai batut in timp ce iti sparg casa. si castig…

   0

  7. Mi-ai creat in minte niste imagini cel putin scarboase…. prefer sa am una singura, da sa fie femeie :))

   0

  8. No thnx! Sunt mai pudica din fire sau poate mai posesiva sau poate doar timida. Imi ajunge bruta mica 🙂 Niciodata n-am inteles cum poti sa iubesti cu aceeasi intensitate 2 persoane in acelasi timp.

   0

  9. Cum zici tu Arhi, sa aduci salariul in casa pentru 2 femei este prea mult. In plus nu stiu cum ar arata „bigam-party”, imi imaginez ca vor exista si astea 🙂
   Iar a avea 2 soacre este de-a dreptul treribil si inimaginabil.
   Iubitul in grup merge, dar doar atat.

   0

  10. Offtopic:Americanii au procesele alea pentru ca ei au facut deja o arta oratorica in judecatorii, tribunale, etc. din tevatura justitiei. La noi avocatul nu stie ce inseamna sa faci o investigatie serioasa pentru un caz, la noi se merge pe codurile prost facute, pe legislatia inexistenta si necunoasterea legii.
   Ontopic: Nu e buna casatoria asta in trei. Sunt sigur ca o sa ramana multe, mult mai multe, persoane singure. Adica, ce sa mai, da cu minus la un moment dat.
   Sa se legalizeze casatoria intre homosexuali si dupa mai vorbim. :)) Eu sper ca aceste lucruri sa se intample … niciodata.

   0

  11. e o diferenta intre casatoria intre mai multe persoane si celelalte exemple: in cazurile pe care le-ai spus tu cel putin una din fiinte (era sa zic persoane, dar ai pomenit si animale) nu are putere de decizie – copii, animale.

   asta nu inseamna ca sunt de acord cu casatoria intre mai multe persoane. vorba ta, daca vrei un threesome – be my guest! de ce trebuie sa fie si cu acte???? si, pe langa asta, cine naiba s-ar complica cu atatia adulti in casa? cateodata e greu pentru doi oameni sa se suporte, daramite mai multi sub acelasi acoperis?

   0

  12. #12

   oana, ce iti spune tie ca nu au discernamant? legea? pai tocmai am eliminat din lege problema cu DOUA persoane. De ce sa nu spunem ca au discernamant? Traditia? Pai nu ne intereseaza, trebuie sa fim deschisi la minte si sa acceptam ca sunt oameni diferiti de noi

   0

  13. nu are cum sa fie asa lege da-o in banana…e mult prea de tot mai…

   0

  14. Da ce, arhi, cu al’ din State de s-a casatorit cu magarita lui care a fost treaba? No problem! Intrebarea este…cum se consuma casatoria aia…LOL

   0

  15. #16

   Acum vazui ca doamnele din poza sunt canadience, probabil. Am dreptate sau nu stii?

   0

  16. #17

   no ideea. tu te pricepi la babe straineze:))

   0

  17. faza cu deschis la minte si acceptarea faptului ca oamenii sunt diferiti merge atata timp cat nimeni din ecuatie nu are de suferit fara voia lui. eu accept orice pana la copii si animale. nu trebuie sa-mi spuna legea sau traditia ca sunt lipsite de aparare si vulnerabile, pur si simplu stiu. cand ai sa ajungi si tu la varsta mea ai sa intelegi! 😛

   0

  Citește și...

  Pentru că mai e puțin și neamul pornit din mine, deja mare, va fi și mai mare, am început să ne uităm spre cumpărarea unei case prin jurul bucureștilor, undeva într-o zonă cum e cea din Pantelimon, deși aș prefera, desigur, undeva unde să ai acces în oraș mai facil dimineața, nu crima […]

  Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]