Hai sa pupam in cur in mod organizat

Ma uit acum la conferinta de presa a minunatilor si extraordinarilor doctori care l-au operat pe minunatul si extraordinarul presedinte, care probail nu a avut bani sa mearga la Viena de data asta.
„Aceasta operatie demonstratie demonstreaza profesionalismul si capacitatea medicilor romani. Ne-am indeplinit misiunea cu probitatea profesionala si profesionalism”.
Da domnilor, presedintele romaniei nu e o simpla femeie de la tara careia sa ii ceri 50 de lei sa ii anesteziezi copilul, de aici si probitatea profesionala, nu? Daca ar fi fost un simplu roman i-ati fi carat suturi in fund, sa mearga sa se trateze la policlinica de cartier, pe oua.
Si parca era o operatie minora, simpla, generala, care nu creaza probleme. Acum de ce o urcati atat de tare in slavi?

„Multumim presei care a fost alaturi de noi in momentele acestea de mare importanta pentru tara, si ne-a acordat linistea de care aveam mare nevoie. Ne cerem scuze daca cateodata nu am putut raspunde la telefoane, dar sunt momente de mare importanta pentru tara”

Le multumiiti ca va mai iese macar de-o vila, pe baza publicitatii ce v-o fac astia moca, nu? Ar fi trebuit sa sariti si cu niste procente, ca sa fie toata lumea multumita.
Exista doua caste pe care le urasc cel mai mult pe lumea asta. Preotii si medicii. Daca ar exista dumnezeu, ar trebui sa ardeti cu totii in niste cazane fierbincioare si frumusele.

5 comentarii

 1. Cu preotii sunt de acord, dar cu medicii… n-ar trebui generalizat, nu sunt toti asa, nu toti iti cer spaga. Si una e sa-ti ceara bani inainte de-a te trata, si alta e sa-i dai tu o mica atentie, dupa ce te-a tratat, multumit fiind de felul in care a facut-o. Si.. scuza-ma, dar spre deosebire de preoti.. medicii mai si salveaza oameni.

  0

 2. #3

  Noi suntem gand la gand … e incredibil … si vad ca se repeta chestia asta :)))) …
  Intr-adevar preotii si medicii … sau medicii ?i preotii sunt cei de care si eu ma tem cel mai mult.

  Nu sti la ce sa te astepti de la ei … ma rog, din punct de vedere financiar.

  0

 3. stii cum zice samuraiul: great minds think alike…deci :D

  0

 4. #5

  Mda; daca si la pupincu’ trebuie organizare din asta pe fata… si eu care credeam ca organizarea tre’ ascunsa, ca sa lase impresia spontaneitatii (un pupincu din tot sufletu…).
  Ce vremuri tulburi traim si noi.

  0

Citește și...

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]

Ministerul Finanţelor vrea să modifice programul ”Prima casă”, care se va numi „O familie, o casă” şi va fi destinat familiilor cu venituri mici, urmând să fie impuse un prag de venit pentru beneficiari şi un preţ maxim de achiziţie a locuinţei. Pragul de venit ar urma să fie 4.500 de lei […]

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]