Să vă explic cum e cu redirecționarea

Din comentariile la articolul cu SMURD-ul și din ce am văzut pe net, am reținut că mulți, dar foarte mulți dintre voi nu au idee despre ce înseamnă redirecționarea asta a impozitului.

Oamenilor, ăia 2% pe care îi REDIRECȚIONAȚI, deja v-au fost reținuți în impozitul pe anul trecut. Voi acum nu faceți decât să le schimbați destinația, din buzunarul lui Udrea, Berceanu și compania, în conturile unei asociații non-profit, care chiar face ceva cu banii ăia, înafară de a plăti rata la vreun Bugatti Veyron. NU VI SE IAU BANI ÎN PLUS! Banii pe care deja i-ați dat statului sunt trimiși undeva unde vor fi cheltuiți mai cu folos.

Dacă vă e lene, silă sau alte senzații și nu aveți chef de completat sau căutat formulare, nu trebuie decât să mergeți aici și o să vi se explice detaliat ce trebuie să faceți, în cel mai simplu mod posibil. Practic, pasii sunt urmatorii: sa mergi pe stiriong.ro, sa-ti alegi ONG-ul, sa-ti completezi datele, sa-l printezi, sa-l semnezi si sa mergi sa-l depui la unul din sediile BCR – foarte simplu (ca sa nu mai mergi sa stai la cozile de la Administratia Financiara), de unde vor fi preluate de niște copii de treabă și duse la administrațiile financiare.

Lista locațiilor BCR unde pot fi depuse formularele.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. Mai existau persoane care nu stiau acest lucru si mureau de frica sa nu le fure SMURD-u banii ?

  0

  0

 2. #2

  as face o rectificare, daca se poate. Niciodata un rege/print/baragladina/puradel al asfaltului nu va lua bugati veyron in rate. Baietii superdestepti de la Asfalturi pot plati cu cash tot ce cumpara.

  0

  0

 3. Asta si inseamna redirectionare, mutarea unui lucru dintr-o directie in alt loc, fara a surveni niciun fel de modificare cu referire la ce contine acel lucru.

  0

  0

 4. #5

  L-am completat si eu pt muiere. Linkul direct pentru trimite banii catre SMURD ar fi asta http://sp2.ro/9b27b0a

  0

  0

 5. #6

  Mda, ar fi pe naiba, sp2-ul emogulului m-a pacalit

  http://www.stiriong.ro/pagini/doneaza-2.php?idb=2321

  0

  0

 6. daca cei cu acces la net si care stiu sa foloseasca un calculator nu stiu care e faza cu redirectionarea ce sa ma astept la restu populatiei rromaniei ? :(

  0

  0

 7. Într-o sala de aşteptare azi: „ai dracului ăştia, după ce că am salariul mic îmi mai iau şi 2% din venit!”. Deci uitaţi de noţiunea de „educaţie financiară” !! Poate peste altă sută de ani.

  0

  0

 8. #9

  Cred ca trebuie atasata si fisa fiscala pe anul trecut. Eu unul asa am citit pe siteul fundatiei pentru smurd. Probabil voi ajunge astazi la BCR sa le depun si voi veni cu lamuriri, in cazul in care nu lamureste altcineva acest aspect intre timp. Faptul ca acest articol este necesar unora, e tragic.

  0

  0

 9. #10

  am depus astazi cererea pt redirectionarea celor 2% (pt SMURD, desigur) la administratia sect 3, in str.Lucretiu Patrascanu, si, desi ma dusesem si cu fisa fiscala pentru anul trecut, aceasta nu a fost necesara. de asemenea, un lucru important, daca esti angajat in mai multe locuri nu este necesara fisa fiscala din fiecare loc.

  0

  0

 10. Astazi am fost si eu la administratia financiara sa depun declaratia 230, 2% pentru SMURD, foarte bun noul sistem pe baza de tichet iar donsoara functionara a fost atat de amabila incat mi-a scos fisa fiscala pe 2009.
  Din pacate,am aflat ca trebuie sa depun declaratia la administratia de care apartin , adica Gorj, asa ca nu-mi ramane decat sa caut BCR-ul din Dolj sau sa trimit scrisoare cu declaratia la Gorj.
  Una peste alta, nu ma las pana nu o depun, SMURD chiar merita!!!!

  0

  0

 11. #12

  Tocmai am fost la BCR ( sucursala Diham ) sa depun formularul 230 unde TEAPA ….doamnele de acolo nu au auzit ca se pot depunde la BCR , cu atat mai putin la sediul lor – cica sunt prima persoana care vine cu o „asemenea” cerere ;WTF nu mai stiu eu sa citesc sau lista de pe http://www.stiriong.ro/pagini/lista-unitatilor-bcr.php e inutila ??!?! Era prea frumos sa fie asa de simplu si sa nu fie nevoie sa ma duc la adm. financiara a sect 3 :(
  P.S nu ma las, cei 2% o sa ajunga la SMURD

  0

  0

 12. Din pacate cei 2% ai mei abia de la anu pot merge spre Smurd.Am fost ieri sa completez cererea 220 cu veniturile estimate pe 2010, fiind un proaspat PFA.

  0

  0

 13. no cred ca am gatat cu cererea, am fost si am depus-o in urna de la BCR , sa speram ca va ajunge unde trebuie :)
  evident la SMURD!!

  0

  0

 14. prin Oradea am vazut ca voluntari SMURD in Real 1, daca ajuta la ceva (in sensul ca poti completa acolo direct)

  0

  0

 15. * am vazut ca stau

  0

  0

Citește și...

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]