Haide cu imunitatea

Ah, ce bucurosi au fost ăia din comuna Kogălniceanu când li s-a spus că o să aibă bază americană în comuna lor. Lapte și miere să curgă peste tot.

Ieri, încă un soldat american a făcut un accident, lângă Constanța. A tăiat linia continuă și a făcut zob o mașină. Rromânii hotărâți, să se facă dreptate, nu un nou Teo Peter, etc.

Din păcate, soldații americani au imunitate jurisdicțională. Poliția rromână nu are dreptul să îi întrebe de sănătate. Deja un tip de la poliția militară americană s-a pronunțat, cum că de fapt era un camion acolo și i-a închis vizibilitatea.

Pasul următor? Soldatul va fi trimis înapoi la el acasă, să conducă camioane sau să dea cu sapa.
Dreptate?

Hai siktir!

9 comentarii

 1. are rost sa zic ca e bataie de joc? Astea sunt legile, nu sunt bune, dar astea is, cred ca americanii is infiltrati sa ne decimeze pe rand, in fiecare an omoara cate un roman prin accidente :|

  0

 2. saracu’…o fi aflat de muia luata de Gigi Boschet si de caderea-n cap a lu’ Dow Jones si i s-a pus o ceata pe ochi.
  Huooooooooooooo!!

  0

 3. Ce cauta de fapt americanii la Kogalniceanu ?

  0

 4. doar nu credea cineva ca vin americanii sa ne respecte noua legile ;) iti dai seama ca protocolul e net favorabil lor! masina nu era facuta zob dar asta nu-l face nevinovat pe bascos!

  0

 5. Pe sistemul vin si imi bag pula in tara voastra si daca ma doare o scot si ma duc la mine acasa :);)

  0

 6. Sigur că trebuia să stăm şi noi drepţi când s-au negociat termenii prezenţei americane la noi în ţară, dar…
  Dacă am stat capră,a cum o luăm de fiecare dată.

  0

 7. Pai da ce si-or fi zis americanii…ba ajtia nu-si respecta legile, doar n-o sa facem noi nota discortanta sa le respectam, ne iau de prosti.
  Totusi parca e mai de bun simt ce-o zis politistul lor , cu obstructionarea vizibilitatii de camion, decat ce spun ai nostri, ca fetite de 10 ani is vinovate ca au dat peste o masina la 120 la ora in localitate pe trecerea de pietoni, sau mutat de treceri cativa zeci de metri. Ar fi un mare triumf al ideii de justitie si lege in rromania sa avem decizii din astea cu obstructionarea vizibilitatii.

  0

 8. Daca facem oral la idiotii de USA multumim politicienilor ….

  0

 9. orice cetatean strain cat este pe teritoriul tarii noastre ar trebui sa respecte legile romanesti.

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]