Haideţi să ciordim, toţi, în mileniul 3

Povestea e simplă. Povestea vieţii de online.
Bad Pitzi scrie, LA CERERE, un text pentru revista Maxim. Îl trimite, revista Maxim îl ia baga in plus un paragraf, îl semnează Maxim şi îl publică. Viva la vida loca.

Cum e cu furtul în online? A, de fapt noi bloggerii suntem nişte frustraţi care aruncăm cu noroi în afaceri oneste şi suntem şi uraţi, graşi şi analfabeţi.

În cazul că se modifică, aveţi aici print screenul, pentru eternitate.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. Deh, au gandit si fandositi de la Maxim ca trebuie sa manance o paine de la gura altuia. 🙁

  Thumb up 0
 2. wow, asta da nesimtire

  Thumb up 0
 3. jegosi care considera blogger=0
  putina muie la domnii?

  Thumb up 0
 4. Eh, sigur n-au fost cu ciordeala. Poate au uitat sa mentioneze ce si cum. Da-le si tu o sansa hotilor. :p

  Thumb up 0
 5. rRomania.
  Intr-o tara civilizata cei de la revista erau acum mancati de vii.

  Thumb up 0
 6. s-au gandit ca oricum nu risca ea sa ii dea in judecata …isi pierde anonimatul. si daca asta a fost intr-adevar logica lor, sunt FOARTE de cacat. singura chestie e ca totusi ei sunt ramura a unei publicatii internationale, si poate cu niste mailuri la aia din strainezia o sa se faca curat prin redactia lor.

  Thumb up 0
 7. „La Cerere” ??? . Ce fain …

  Thumb up 0
 8. Nu-s nici primii , nici ultimii. Fura ziaristii intre ei, bloggerii intre ei ( s-o recunoastem ) si unii de la altii. Nu cred sa se schimbe ceva indiferent cat am scrie pe tema asta

  Thumb up 0
 9. Ok…so, ce se poate face? 🙂

  Thumb up 0
 10. hai sa fim sinceri acum cine din rromania asta nu fura sau mai bine zis cine n-ar fura daca ar avea ocazia

  Thumb up 0
 11. Oare se poate face ceva in privinta asta? Pentru ca nu cred ca e singura in situatia asta. Si e pacat, pentru ca unii au talentul si altii primesc laudele.

  Thumb up 0
 12. Mă deprimă ce zice Ionut. Dacă așa am gândi toți…puii mei. „Hai să fur, că tot am ocazia și pot. Ce, alții n-o fac? Fac și io, ce’s mai prost?”

  Thumb up 0
 13. Bad Pizti, da-i in judecata! Pe bune!

  Thumb up 0
 14. Cere plata in avans. 😀

  Thumb up 0
 15. @Ionut
  Sa inteleg ca asta inseamna ca nu ar trebui sa ne mai pese? Sa nu ne mai pese daca vedem pe cineva furand sau daca ne fura cineva?

  Iti spun eu ca exista si la noi oameni decenti care nu ar fura daca ar avea ocazia. Sunt rari, dar exista.

  Thumb up 0
 16. Daca BP ar fi pastrat ceva dovezi ca e textul ei si are cum sa dovedeasca in instanta ca detine drepturi de autor ar merita sa ii dea in judecata.

  Thumb up 0
 17. Acum pe saitul lor este text Bad Pitzi. Acum dilema mea este: au pus asta că au avut remuşcări sau şi s-au gţndit să dea Cezarului ce-i al Cezarului sau pur şi simplu s-au ruşinat că i-aţi prins. Pe principiul bărbatului care are amantă şi este prins. Chiar dacă o are de 2 ani îi zice soţiei că atunci este întâia oară când o înşeală. La cât mai multe deconspirări ale copiatorilor din onlain.

  Thumb up 0
 18. Hai bre ca au modificat. Deci cateodata merge cu un pic de tam tam. Sau si-au facut si ei un pic de publicitate azi?

  Thumb up 0
 19. Oamenii si-au cerut scuze si au modificat. Aseara cand m-am uitat eu erau 200 de vizualizari. Acum sunt 1600. La naiba….cat trafic le-am facut io cu tine la un loc bre. Acu sunt invidioasa.

  Thumb up 0
 20. Bre, daca s-au simtit in ultima clipa, tot e ceva. Dat cu mopul pe ei, pana invata ca, daca bun simt nu e, sunt altii care sa remarce cand nu il poseda. Uff

  Thumb up 0
 21. Ce pacat ca au schimbat! vroiam sa propun ca toti blogeri sa posteze un „MUIE MAXIM ” cu link spre povestea lui BP .
  Sunt chiar deprimata, ce frumos era sa le uram toti , asa Pascal, neste treburi:)

  Thumb up 0
 22. @Ionuţ

  Io nu aş fura dacă aş avea ocazia. Puteam de multe ori să mă pricopsesc. Dar consider că este sub demnitatea mea de om. Dacă restul lumii fură şi se duce de râpă mie mi se fâlfâie, pentru că prefer să nu mă duc şi eu cu ea.

  Thumb up 0
 23. @Robintel

  credema ca si eu am avut de multe ori ocazia sa fur peste tot pe unde am fost si nu am furat chiar daca s-a inteles gresit ce am zis mai sus

  Thumb up 0
 24. furam si publicam?

  dar maxim nu-i pe moarte cu criza asta? ce o mai tine in viata .. probabil reclame care au mers pe firma internationala ca la noi o sa realizeze f curand ca reclama lor este vazuta fix de 0 (zero) pers!

  Thumb up 0
 25. vreau doar sa-i salut pe dryliana si robintel…cei mai deosebiti blogeri din blogofera

  Thumb up 0
 26. @sec

  Da, mulţumesc frumos de apreciere. 😉

  Thumb up 0
 27. Hai ca pe langa ca au fost hosti, au mai primit si publicitate pe gratis. Naspa mai e online-ul asta… daca strigi dupa hot Hotu’ in public, ii faci un bine… daca doar ii soptesti (mail), poate nu te baga in seama :))

  Thumb up 0