Hănescu a fost eliminat în turul 1

Eu aş vrea să fac o cerere oficială, către toate ziarele şi siturile de ştiri, ca atunci când dau ştiri despre Victor Hănescu, să le dea doar după ce reuşeşte să treacă de turul 1 la vreo competiţie. Pentru că ştirile gen Victor Hănescu a fost eliminat în turul 1, hai maxim 2, sunt deja banalităţi zilnice.
Desigur, apreciez enorm munca pe care o depune să se deplaseze la diversele competiţii de pe mapamond, doar că mă întristez rapid când aud că pierde aşa de des. :mrgreen:

21 comentarii

 1. #1

  ultima infrangere chiar ca a fost rusinea sezonului

  0

  • E tot sportivul nostru. Prefer oricand tenisul in locul nu stiu carei fatuci care si-a tras-o cu vreun fotbalist.

   0

 2. #3

  Vai de sportul rromanesc!

  0

 3. #4

  mentalitate de roman mai arhi

  0

 4. Avem numa campioni
  Da lu Bute tot nui fac meci in tara ca deh las ca o sa joace Cocaina Mutu pe Stadion Nou mai scump de 3 ori ca unu mai mijto din Occident …

  0

 5. E cel mai bine cotat jucator roman la ora actuala, chiar daca asta inseamna 59 ATP; ca nu mai e in stare sa treaca de doua tururi prin turnee e altceva. Scriu despre el pentru ca altii nu mai sunt. Trist.

  0

 6. #7

  Hanescu e un gigel care ia bani aiurea (chiar si) pentru participari in primul tur. Cand oare vedem si noi un rezultat ceva? Ca eu m-am plictisit grav de unele penarame care „fac performanta” in tenis.

  0

 7. Bre, daca nu dau stiri din tenis, sau nu anunta mereu cand pierde Oltchimu` prin Champions League la handbal, si etc, dup` aia sar toti in sus ca sunt igorate toate sporturile exceptand fotbalul

  0

 8. am ajuns in situatia de a nu sprijini, ca si tara, nici un sport. Fiecare se descurca cum poate, pe unde poate, face antrenamentele cu cine poate…si atunci asa sunt si rezultatele. Ce sa mai asteptam? O sa ajungem sa dam o stire entuziasta cand ocupam penultimul loc.

  0

 9. #10

  Cand ai 5-4 in setul decisiv si servesti pentru set si pierzi la 0, apoi perzi iar la 0 pe serviciul adverasului si in final servesti si pierzi iar la 0, cum se cheama?
  Imi pare rau de banii pierduti prosteste la pariuri, pentru ca eram convins ca il invinge pe respectivul.
  Invatatura de minte.

  0

  • #11

   Ai fi suprins de cate ori se intampla treaba asta in tenis si asta e motivul principal pentru care ii detest pe majoritatea jucatorilor nostri actuali sau recent retrasi. Si Pavel la fel facea, sa nu ne amagim. Ceea ce ma face sa cred ca:

   1) Ori de prost de moare
   2) Ori a vandut meciul

   Greseli de genul asta imi permit _eu_ ca amator sa fac, nu un sportiv de performanta care se antreneaza zi de zi.

   Nu zic ca jucatorii nostri nu au voie sa piarda. Exista clar si jucatori mai buni decat ei. Dar imi aduc aminte de un meci „criminal” intre Nadal si Verdasco unde s-au batut cred ca vreo 5 ore pana cand a invins Nadal. Bai dar ce lupta! Putine greseli personale, pur si simplu joc bun. Asta as vrea sa vad mai mult in tenisul romanesc.

   0

  • #12

   Rall » atata timp cat banii pentru participare ii ajung de avion+cazare si ii mai raman de o ciunga, de ce nu?:))

   0

  • #13

   @Arhi Corect, ai pus punctul pe i.

   0

  • #14

   @Rall Verdasco nu e chiar cel mai bun exemplu. E un fel de cocalar de la noi.E un alt exemplu de jucator care clacheaza chiar cand te astepti sa faca si el ceva interesant. Circumstanta atenuanta ar fi faptul ca a jucat cu Nadal si nu cu Bogomolov.

   0

  • #15

   Bogomolov, acest cocalar killer :d

   0

 10. #16

  Da, apropo, ce s-a intamplat cu Arhisport?

  0

  • #17

   kurg » face o demonstratie pentru doamna mirela bomboe

   0

 11. @Tibi: gata, astea-s toate sporturile?

  0

 12. Diversitate :) Nu poţi lăsa trei pagini de sport numai despre fotbal.

  0

 13. #20

  incredibil Hanescu a trecut de turul I la Casablanca si cu mari sanse sa treaca si de turul 2!

  0

 14. #21

  again jigodie joaca la pariuri contra lui cu ai lui si pierde servici la 0 cind sint cote de 40 , 50 la 1 . am vrut sa ii dau o flegma in nas la bcr romania in 2007 acum sint cam departe de tara ordinar

  0

Citește și...

Futu-i. S-a terminat noaptea, și eu n-am terminat de dormit. Măcar am timp să-mi beau cafeaua. Poate și scriu două rânduri. “Când încălzim un filament de wolfram până la incandescență…” – Mama! – Da, puiule. Bei cacao sau cafea? Iar e frig în mașină. Mâine e musai să pornesc motorul mai devreme, să […]