18 comentarii

 1. oke… inseamna ca am IQ mai putin de 120 :-„

 2. ai naibilui cum sar toti in aer!

 3. HA!!! tot am facut-o pana la urma :D

  Dovada aici!

 4. nu reusesc sa scap de aia care cade din cutie :(

 5. Ok. Deschizi capacul de deasupra sagetii galbene, iese un om care va manevra tunul… tragi mai intai in jos, se pune punte langa casa… deschizi geamul, intorci sagetica rosie. Ridici tunul in sus, tragi inspre clopot… se deschide usa la casa. Apesi pe om, merge si sare in aer :D.

  Daca apesi suficient de mult pe bec, omul se enerveaza si-l sparge. La ultima bila din tun, tragi in jos, ajunge la omul de sub pamant, o ia si o baga in tub. Daca mai apesi o data pe om, iese un nene pe o motocicleta si-l calca.

  Cam atat am gasit eu… now what? Nu inteleg desenul de pe turn si ma enerveaza… sper sa-l termin ca sa pot dormi linistita la noapte… it’s killing me!

 6. Deci e tare jocul… daca reusesti sa aprinzi o torta te da de la jumatate nu de la inceput :D

 7. #7

  da TyB esti super tare….ca l-ai facut , numai ca ai uitat sa inchizi youtube-ul din bara :))) si ne prindem foarte usor ca ai ” gasit” solutia acolo…

 8. Sa moara bibi am stat o ora sa ma gandesc si recunosc ca nu imi dadeam seama cum sa scap de bombele alea 2, in rest stiam.
  Uitati aici rezolvarea : http://www.funfreepages.com/misc/hapland_solution.php

 9. Da… si eu am apelat la un walkthrough in cele din urma… doar ca sa scap de bombe, si sa omor animalul… in rest m-am prins :))! Pf!

 10. hai bai ca nu e corect cu walkthroughuri:)))

 11. :)) ce tare tyb

 12. Am jucat putin dar m-am plictisit repede.

 13. exista si partea a 3-a :D

 14. exista şi hapland 3.
  http://www.foon.co.uk/farcade/hapland3/
  bine, sunt destul de grele şi astea două…

 15. @iOOnut: am vrut doar sa vad daca observati indiciul… :P
  In plus chiar si sa imiti solutionarea de pe youtube iti trebuie un IQ de minim 90 :P :)))

 16. incearca World of Goo

 17. #17

  il am pe laptop

 18. fratilor ce fac oameni care se plictisesc…..o porcarie de joc.

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]