Urăsc autoritățile române. Urăsc că eu trebuie să fac cerere ca să mi se elibereze o adeverință de către statul român, adeverință pe care o duc tot statului român. Urăsc tot ce mișcă în birocrația românească și tonele de hîrtii pe care trebuie să le duci degeaba, pur și simplu degeaba. Și nu, nu am putut să înmatriculez nimic, că trebuie să am adeverință ANAF pe numele meu că s-a plătit taxa de mediu. Iar la ANAF am de așteptat 15 zile ca să mi se elibereze așa ceva.

Fun fact.
La coadă la registratură la ANAF sector 3, un domn care venise tot după adeverința vieții. Dă bonul, se uită tanti aia și zice Nu, nu a ieșit, trebuie să vedem la domnul inspector ce vă lipsește. S-au dus, s-a întors tipul ușor negru de nervi, a luat aia iar hârtiile, i le-a capsat, i-a dat din nou bon. Veniți peste 15 zile. Iarăși. Deși mai așteptase 15 zile. Păi doamnă, expiră RAR-ul. Ghinion.

On a side note, urăsc mizeria aia de Maria, asistentul de la ING. Azi am pierdut 10 minute înjurând-o, până mi-a făcut legătura cu un operator uman. Și nu, nu am înjurat-o din prima, ci după ce m-am chinuit alte 10 minute să o fac să înțeleagă mailuri și ce căcat îmi mai cerea acolo. GG, ING! Dacă până acum uram interacțiunea cu angajații băncii, acum am început să urăsc interacțiunea cu sistemele automate.

Da, nu plătiți cu cardul la C&A din Auchan Titan. O să vă ia banii de 2 ori și va trebui să sunați la bancă să oprească plata, cei din magazin te vor asigura că ei nu sunt de vină cu nimic.

Da, azi am avut o zi de căcat.