Hello Hotels

Mi-am adus aminte că voiam să scriu de Hello Hotels de ceva vreme, ultima oară când am stat acolo.
Rezervare pe net, plata direct cu cardul. 29 de Euro camera pe noapte. La orice cotineață de pensiune din țară dai 150 de lei fără greață pe cazare.

Camera curată, patul mare, spațios și confortabilă, fără clasicele lenjerii de satin pe care le înjur pe oriunde le prind. TV LCD în cameră, Wi-Fi gratuit în cameră.
Merită toți banii.

Nu, nu e articol publicitar, nu cred că știe Hello Hotels de mine. Pur și simplu am simțit nevoia de a lăuda unul din serviciile de calitate din România.

18 comentarii

 1. Deja cand spui WiFi si LCD la 29 de euro…

  0

 2. Pune bre si matale un link sa nu goagălim. Când am citit titlul m-a gândeam la Hello Kitty ;)

  0

 3. #4

  si eu am stat de mai multe ori la hello-ul din bucuresti. e perfect pentru un cuplu tanar, de evitat camerele duble twin pentru ca nu e mai deloc intimitate la dus/baie. cine a fost, stie despre ce vorbesc :))

  0

 4. #7

  Chapeau, maestre! Poate ca nu-i articol publicitar, da’ sa vezi cum or sari acuma cu banu! ;)

  0

 5. Ba, eu cred că ştiu de tine. :) Remember the times…

  0

 6. fain hotelul si ofera un serviciu pe care nu cred ca il gasesti niciunde :
  dimineata in timp ce faci dus, te poti uita la televizor prin dulap. tare

  0

 7. #11

  Exista în București? De fapt, ce hotel drăguț mi-ai putea recomanda în Bucureșt? Please?

  0

 8. #13

  Numai bun de inchiriat cu ora la tariful asta.

  0

  • Folisit in scop de „poligon” nu prea te uiti la wifi si LCD. Merge si la motel de periferie. Cel putin eu pt asta inchiriam IN TINERETE cu ora.

   0

 9. #15

  Am stat si eu acolo si am fost foarte multumita. Singurul minus ar fi ca baia nu era prea delimitata de camera, in sensul ca, daca aveai un colocatar, auzeai bine mersi aaaabsolut tot ce facea el in baie. Poate am nimerit eu o camera mai ieftina, dar cred ca as fi preferat baie comuna, pe hol, in locul unei bai frumoase si ok, dar practic in camera. In rest, dupa cum am zis, nimic de reprosat.

  0

  • @deedee – stai linistita :) barbatii stiu ca si fetele produc diverse zgomote si mirosuri, nu te complexa :D

   0

  • #17

   Nu, ca nu eram cu un partener. Mi se pare totusi intim, in afara cazurilor extreme. Si cred ca un hotel ar trebui sa asigure macar atata lucru:D

   0

  • daca te duci la hotel cu o femeie si te cazezi in aceeasi camera, tind sa cred ca relatiile dintre voi implica si dusul:)))

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]