Help, PLEASE!

Am nevoie de ajutor. Porcaria de firefox s-a updatat, side atunci nu mai reusesc sa vad nici un fel de anunt publicitar, pe nici un site. Nu ar fi o problema asta, numai ca imi inchide si poze pe care le considera el reclame.
A gasit cineva de unde se da disable la adblokul ala?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. Eu am updatat azi si aveam instalat adblock-ul si nu sesizez nimic diferit. Verifica sa nu il ai instalt sau da un ochi pe la tab-ul Content de la optiuni.

 2. Nici eu nu am gasit!

 3. posibil ca pana acum adblocul tau si/sau noscriptul sa fi fost setat pe low sau pe disbled, iar odata cu upgrade-ul sa se fi activat la loc. verifica din add-ons..

 4. mai copii, nu am adblocker. nici un add-on nu am.

 5. referitor la noua ta tema, e doar la mine sau videoclipurile nu arata bine in pagina? Adica la mine se vad peste posturi si sunt uriase. Nu place asta la mine!

 6. 1. Urasc FireFox, folosesc Opera, acolo nu am probleme de astea … dar daca stau bine sa ma gandesc, de nici unele 😀
  2. Daca cumva pozele „considerate reclama” care nu se deschid sunt tot din cele cu duduii, asa cum ai pus ca avatar la acest post, iti recomand sa intrebi sotia „de ce ?” poate ca stie ea mai bine 😀

  Bafta !

 7. Opera sucks, big time.
  Am gasit ce era. Era de la kktul de Agnitum Firewall

 8. Eu de exemplu nu pot da copy paste in browserul Firefox, nici in text/continut si nici in bara de adrese. Oare de ce?

 9. Heinrich, asta pe orice site, sau doar pe unele?

 10. Din pacate pe orice site, chiar si daca lucrez offline pe localhost. Astfel de probleme nu am avut in trecut cu Firefox, e de cateva luni faza, am reinstalat dar problema a ramas.

 11. degeaba reinstalezi, ca el isi pastreaza vechile setari. trebuie sa il reinstalezi intr-un alt folder

 12. Ai habar din ce cauza o fi aparut problema asta?

 13. nici cea mai vaga idee. probabil are vreo setare de genul asta. eu cand nu stiu ceva, sterg tot si reinstalez. endlossung

 14. Merci pentru sfaturi, weekend placut in continuare! Sa rasara soarele! 🙂

 15. la c-tza e soare si frumos:))

 16. #16

  De la Outpost Firewall e, same problem here. Iti da disable la toate pozele care au anumite dimensiuni si in locul lor iti lasa un text de genul [AD].

  Am vazut ca te-ai prins pana la urma, asadar comentariul nu mai are nicio valoare.