Help: Traducere din emo in romana

Avand in vedere ca am cele doua forumuri emo-kid-iene pe blog, din cand in cand mai primesc si injuraturi directe, prin formularul de contact atasat.
Va rog frumos, ajutati-ma cu o traducere, pentru ca, la modul cel mai sincer nu inteleg nimic.


Nume Fuck My Heart
Email emodoll_with_blackheart@yahoo.com
Website http://
Mesaj auzi mai .. noi fi ieu emo dar .. ce dreaq ai q iei?? aja si dak am scris cva aja qm imi plek vine qm ar fii „aja„ ins cas „analfabeta„ [dupa cum spui u]??? traiesc si ieu intrun cartier plini de manelisti si stiu qm ie cand se uita la tne k la felu` 14 .. si vb de park nar mai fi vazut asa cva .. da` stii qm e.. fiecare q opinia lor .. dar nam mai pomenit pe nimeni care sa faca si un site despre asa cva .. oricum .. esti varza .. niki macar nu cred k sh ce inseamna q adevarat emo .. si intrat si u pe emo-kids.com si ai dat copy-paste … >:P>:P>:P .. hate you .. :-& ..

A se remarca faptul ca cretina de mai sus isi sustine alfabetizarea completa, desi eu, in afara de unele interjectii, nu inteleg boaba din ce scrie acolo.

67 comentarii

 1. #1

  pe mine m-a pierdut dupa al…15-lea cuvant :) asta daca „q” se poate chema cuvant

  0

 2. da, pai cam pe acolo am ramas si eu. inca descifrez

  0

 3. #3

  eu nu inteleg de ce te chinui. probabil pleci de la ideea ca sunt coerenti ;)

  0

 4. eu consider ca orice om are ceva bun in el. dar incet incet ajung la concluzia ca astia au doar zeama in ei

  0

 5. Vai, Arhi, dar ce am făcut ca să merităm așa ceva? Mi se învârt ochii în cap de la atâția k și q! :|

  0

 6. :)):)):)) Traducerea aproximativa:

  Mesaj: auzi mai, n-oi fi eu emo dar ce dracului ai cu ei? Asa si ce daca am scris asa cum imi place? Vine cum ar fi "asa" insa-s analfabeta (dupa cum spui tu). Traiesc si eu intr-un cartier plin de manelisti si stiu cum e cand se uita lumea la tine ca la felul 14. Si vorbesc de parca n-ar mai fi vazut asa ceva. Dar stii cum e: fiecare cu opinia lui. Dar n-am mai pomenit pe nimeni care sa faca si un site despre asa ceva. Oricum, esti varza. Nici macar nu cred ca stii ce inseamna cu avevarat emo. Si ai intrat si tu pe emo-kids.com si ai dat Ctrl+C – Ctrl+V â

  0

 7. #7

  Mi-a luat-o Robintel inainte :-).

  Stiam de generatia mirc, irc, cum i-o spune, stiam de mess, de simularile dezastruoase de la capacitate, dar nu mi-am inchipuit ca s-ar putea ajunge chiar in halul asta :-(.

  0

 8. Amu … comentariu literaro-psihologic pe text :)):))

  1. N-oi fi … dar… (esti dar ti-e rusine?)
  2. … se uita… dar… dar… (a se aprecia coerenta in exprimare).
  3. Argumentarea se face in clasicul stil emo (plangacios: se uita aia la mine, bah…).
  4. Vede ca esti "varza" insa nu se observa pe sine ca e "tufa de Venetia". :))
  5. Daca nu stii ce inseamna emo protestatara sustine ca orice individ este prost(varza). In aceeasi idee se poate sustine ca orice om care nu cunoaste semnificatia cuvintelor mai putin uzuale din DEX este prost. Adica daca nu visezi noaptea DEX-ul esti conopida, ce mai! :)):)):))

  Acest text mi-a trezit un complex psihic inhibat si cel mai adesea amorfozat si metamorfozat care in egocentrul pseudoindividualitatii, dincolo de aspectele pecuniare si relative ale dogmelor sociale aferente segregarii sociale (a societatii), imi provoaca sentimentul de "bleah". :)):)):))

  0

 9. suntetzi nishte babalaci iekspiratzi shi vai steaua voastra!!! nu intzelegetzi p ashtia tineri si kredetz k le shtitz voi p toate!!!! ce dreaq avetzi q noi? k doar stitz shi voi qm e sa fi tanar!!!

  recunosc ca nu mi-a iesit asa cum trebuia si unele cuvinte le-am copiat din epistola Fuck my heart-ei. dar fac progrese, prevad ca in curand am sa scriu fluent in limba asta.

  0

 10. #10

  Si cica manelistii sunt idioti, cretini, nespalati, agramati, analfabeti…

  Manelistu’ de serviciu®

  0

 11. Traducere si interpretare aproximativa:
  Arhi, you suck! Emo is the best. Let’s fuck the rest

  Clar? :D

  0

 12. #12

  yea, i know. what can i do…?:D

  0

 13. parca ar vorbi alta limba :)

  0

 14. cretina :)

  0

 15. Pe scurt: „Hi, I is a retard kthxbai!”
  XoXoXO

  0

 16. #16

  Bla bla bla bla nu mai citesc tot si asa ma grabesc, oricum ce vrea ea sa spuna acolo si anume o vrea punk style legata cu lantzu de pat si s-o ia la ochiu’ maro. 0w7 & fwck 3m0 k1ds gen mama lor de copii nespalati. Sau poate ca vrea sa dea cu fruntea-n buric. Oricum plec in club… dau de ei acolo… iar… mortii lor!

  0

 17. Robintel, you’re my hero, naiba intelegea ce scria agramata acolo. Jesus, copiii astia au luat-o razna de tot :D

  0

 18. @Dojo

  :) Always glad to be of some assistance! :)

  0

 19. hackerii vorbeau şi ei „codat”.
  l33t nu l-am inventat noi.
  nici prescurtările tip sms (de acolo încep toate).

  la noi doar s-au adaptat.
  şi crede-mă că este ca o altă lume. cu regulile ei. sacră, dacă e să trag şi o hiperbolă. ştii că aparţii acolo şi că adulţii ăia naşpa nu vă înţeleg, doar belesc ochii şi spun „alt copil retardat”.

  unii sunt retardaţi, some do it for the fun. been there, done that. ideea nu este că X sau Y vorbesc aşa .. ideea este să snap out of it, după o vreme.

  0

 20. Prea tare. „intereant” va fi peste vreo 2 ani cand acesti „emo…looseri” vor deveni „mari bloggeri”

  0

 21. parca vad ca si apare pe undeva dictionar emo-roman

  0

 22. n-ar strica….

  0

 23. mai arhi, de ce superi oamenii ?

  0

 24. cred ca e tipa aia incorenta din video-ul ala :))

  0

 25. #25

  E greu de crezut ca exista o fiinta umana care sa scrie si sa vorbeasca in halul asta.Mai degraba cred in stirea conform careia pe Luna sunt extraterestrii.Pune un prt scr ca sa ma inchin si eu cu stanga:)

  0

 26. #26

  0

 27. Ce-aş zice eu aici… în primul rînd, mailul ăla nu pare din ,,limba emo”ească, ci cocălărească, manelară. Din ce ştiu eu, fenomenul emo nu s-a coborît încă la nivelul ăsta. Că sînt poseri pe-acolo ca-n orice alt domeniu de interes ,,cul” şi ,,tru”, e altă problemă. La faza asta, daimon are dreptate.
  Eu văd fenomenul emo mai puţin ca o fază din viaţă şi mai mult o ipocrizie, un mod de-a ,,ieşi în evidenţă”. Vai, uită-te la mine, ce trist(ă) şi amărît(ă) sînt şi ce viaţă de kkt am eu. Eu cred că nu se prea scapă de asta, ori se trece la posing la fenomene mai serioase (vezi poseri ,,roacheri”), fie posing pe site-uri mai mari (vezi camwhoring de hi5 pt puşti şi myspace pentru adulţi care au acelaşi nivel de inteligenţă şi maturitate ca cei de pe hi5).
  Dar nu, refuz să cred că emo înseamnă cocălărie… bine, în ţărişoara noastră, mai orice-i posibil, dar e mai valabilă cealaltă variantă, de posing.

  0

 28. #28

  idioti….
  luati-va o viata emo!!!!!

  0

 29. nu auziti ma oameni buni ca pustii astia sufera adanc? voi chiar nu pricepeti… ei sunt aia care au suferit din dragoste, nu s-au inteles cu parintii si au fost rai profesorii cu ei, si pe chestia asta sunt deosebiti; noi nu cunoastem chestii din astea;

  din cauza suferintei asta adanci, da adanci tare, nu mai au timp de alte activitati decat frezatul, machiatul, chat-ul si asta se vede in nivel de coerenta, logica, si orice alta activitate neuronala :))

  0

 30. Doar o propunere: „Afirmatia „Eu nu sunt o fiinta senzoriala, dar tu ce Necuratul meu ai cu ele!?” confirma la justa valoare un grad de probabilitate implicita. Iar daca eu mi-am afirmat apartenenta la setul lor de valori, de ce desfasori tu antiteza cum ca as fi analprolecultista [Domnia ta dicit]!? Fiintez si eu intr-o lume fenomenolista si am experimentat deja pe propriul „Eu” cum e sa-ti aplice muritorii de rand setul lor de valori marunte. Tezei tale ii lipseste argumentatia. De fapt si de drept pot sa afirm fara remuscari cum ca nu-i nimic de teza ta. Nici macar nu ai zgariat esenta emonologiei. In concluzie nu resimt decat sentimente de ura profunda fata de tine. Plagiatorule!!!”. Scris cu regretatul dom Pruteanu in cap, si un pic de Noica.

  0

 31. #31

  apik, am ramas masca:))))))))))))))))))))))))))

  0

 32. @arhi :). placerea mea mon cher! la vederea avatarului, pot sa zic ca reciproca-i valabila :p

  0

 33. #33

  [blushing mode ON]

  0

 34. #34

  Deci esplicatzia textului pentru care n-a inteles, care este, este CaCopchila asta se refera la conspiratia universala care comploteaza impotriva geniului sau indubitabil de ultrasclipitor care insa, din pacate, ca si Eminescu, nu poate fi inteles de noi ignorantii si muritori de rand nesimtiti care suntem, de fapt care nu suntem 3m0. Mai exact traind si functionand intr-o societate manelizata de atatia manelisti, efectul convietuirii alaturi de aceste specimene relativ de factura moderna se cunoaste asupra scrisului, geniul neinteles al copchilei debitand cuvinte si sintagme care nu pot fi intelese de oricine, cu exceptia indivizilor apartinand aceleiasi secii de em0lus-primitivus, exemple de cuvinte fiind "aja", sau "qm" sau "plek", cuvinte care inca nu pot fi explicate nici macar de cercetatorii care studiaza aceasta specie impreuna cucomportamentul in societate si comunicarea intre indivizi. Chiar daca se pretind a fi "alfabetizati", acesti produsi secundari ai evolutiei normale sunt agramaticalizati complet, dovada fiind stilul inconfundabil al scriptologisticii in care isi astern… gandurile, stil care ar suna, dupa cum spune omul de rand, "dupa ureche", in comparatie cu gramatica originala romana, care este. Ce vrea de fapt aceasta 3m0 in devenire este ca, din cate am inteles, din motivele din cauza pentru care tu ai scris anumite pareri proprii si personale despre acesti emolai, respectiva a inceput sa te urashte, in perspectiva sa proprie ea nefiind "analfabeta", chiar daca tine cu tot dinadinsul sa ne demonstreze contariul. Mai pe scurt, cam tot ce ai scris in articolul precedent a fost corect, doar ca aceste genii neintelese s-au suparat pe tine ca le-ai distrus conspiratia, aratand ce sunt ei de fapt cand ei vroiau ca fiecare sa realizeze aceste adevaruri fundamentale pe cont prorpiu.

  0

 35. #35

  deci da

  0

 36. #36

  Capisci? [A, da; pt eventualii "hateri", ca sa folosesc limbajul copchilei mai sus amintite, raspunsul este NU!, nu m-am luat dupa Apik, care se cunoaste ca stie despre ce vorbeste, a fost doar o bataie de batjocura.]

  0

 37. #37

  Deci Pe mine unu ma pierdut dupa alea 2 puncte de la inceput………………parerea mea e k fetitza aceasta e in faza de percepere a lumii exterioare, ea nefiind inca, capabila sa vorbeasca in cuvinte intregi si fraze complete. Aici teoria mea se imparte in 2 parti:
  1. Are o varsta foarte frageda si ink nu a invatat sa vorbeasca fluent, in propozitii, ca restul lumii
  2. Parintii ei nu o accepta asa cum e ea, 3m0, si de aceea au pedepsit-o pentru o perioada mai indelungata de timp, in care ea a pierdut orice contact cu lumea exterioara si a uitat cum sa lege 2 cuvinte.

  0

 38. #38

  Eu cred ca se poate scrie relativ usor asa, cu putin antrenament, numai ca am impresia ca provoaca leziuni permanente, deci nu cred ca mai iti revii cu adevarat niciodata ;)

  0

 39. Ascult muzica emo si imi plac si hainele colorate.Faptul ca scrii codat (ca toti de altfel si dak nu ati mai fi asa de porniti v-ati da seama ca toti pustii din romania scriu asa..)nu ar trebui sa fie pus in carca celor emo.Nu inseamna ca esti analfabet!In anul 2008 (zilele noastre)analfabet se refera la a nu intelege cuvintele pe care le auzi sau vezi/lipsa de cultura generala!Si da,fata de mai sus are dreptate:nu aveti habar de ce inseamna "emo",vorbiti de lucruri total straine de voi pe care mintea voastra le percepe doar superficial.Apropo,daca toti "manelarii"s-ar apuca sa-si dea cu parerea prefacandu-se ca sunt intelectuali,mai bine s-ar sinucide ei!Proverb pentru voi:"orice padure cu uscaciunile ei",nu inseamna ca toti emo-kids au ganduri sinucigase!As putea vorbi zile intregi despre orice subiect,in special "emo",ceea ce voi nu ati putea desi va credeti foarte destepti si cu o cultura generala extraordinara.Rezulta din toate astea ca voi sunteti analfabetii si "ciudatii"de care tot vorbiti.Nu aveti alte subiecte de barfit sau copii de crescut decat sa analizati psihologic problemele sociale ale lumii?Vedeti-va de viata voastra si de balariile din curtea voastra nu din a celorlalti. Urati-va mentalitatile nu niste copii!La revedere!

  0

 40. PS: Cand discutati despre ceva nu injurati,pareti penibili!

  0

 41. #41

  Pey…yo am cam inteles:D
  Uite cam ce a vrut sa zica:
  Mesaj:auzi mai ,n-oi fi eu emo dar ce dracu ai cu ei? asa[yo as fi folosit oricum…] si daca am scris ceva asa cum imi plek[place..:?cred] vine cum ar fi â

  0

 42. v’as impusca pe toti precum ceausescu
  si toti astia de aici care va credeti "emo"
  pt cultura voastra generala
  nu exista muzica emo :-@
  emo e stilul punk rock
  iar emo nu vine de la emotional =|
  ci de la emocore [emotional hardcore]
  urasc sa vad cum aveti cate ceva impotriva noastra
  dar mai mult urasc sa vad emo fake’urile =|
  si ca sa fim clari
  daca toti tampitii "emo" [sunt "emo" dar asculta manele] isi pun cate un nick legat de "emo"
  voi cei care va legati de ei sunteti mai putin dezvoltati mintal :-j
  nu stiti sa faceti diferenta intre un emo’kid ADEVARAT si unul FAKE
  iar voi faceti o mare greseala ca va luati de cei emo
  pt ca in tara noastra cei mai multi emo’kizi sunt copiile perfecte a unor solisti sau mai stiu eu ce
  3 din 100.000 de emo’kizi sunt "tru"
  iar eu sunt unul din ei

  acum astept sa’mi gasiti greselile
  fapt care ar demonstra ca a fii emo inseamna a fii analfabet

  0

 43. #43

  :)) are mai mult de 12-13 ani? am putea totusi sa schimbam gramatica limbii romane ca nu ar fi prima data…..cum cele mai recente regulii au fost adoptate dupa modelul ” cei mai multi scriu asa deci sa fie corect” ne putem trezi ca si „q” sau „cva”..etc sa fie corecte din punct de vedere gramatical….o sa creasca ei mari…” super copii emo ai patriei”

  0

 44. #45

  poi am cam am cam inteles;))
  nush ce sa zic cam toti scrie asa pe mess:)
  nu numai emo:)

  0

 45. #46

  me again … ma doare capul …
  sunt mod pe un forum … si am parte de useri care scriu asa … mereu ma doare capu daca stau sa le citesc, si nu inteleg ce au vrut sa spun … nu sunt in stare sa enuntze o idee cap coada … vrusesem sa fac la un moment dat un topic de genu „cum sa scriem corect sa inteleaga toata lumea” si sa le recomand sa isi instaleze mozilla, si add-on-urile de limba engleza si romana, in fine am abandonat ideea … adevarul e ca si eu mai scriu cu k … in loc de ca … dar cu j in loc de si … never … si uneori mai folosesc V in loc de sau … ca in matematica (a V b) inseamna a sau b … mda … stiu … e comoditate … se pare ca ne cam, costa …

  0

 46. #47

  Am reusit sa descifrez mesajul… Suna cam asa ceva: Auzi mai?… N-oi fi eu emo…Dar ce dracu’ ai cu ei?… Asa, si daca am scris ceva asa cum imi place mie, cum ar fi "aja" inseamna ca sunt analfabeta (dupa cum spui tu)? Traiesc si eu intr-un cartier de manelisti si stiu cum e cand se uita la tine ca la felul 14 si vorbesc de parca nu ar mai fi vazut asa ceva… Dar, stii cum e… fiecare cu opinia lui… Dar n-am mai pomenit pe nimeni care sa faca si un site despre asa ceva… Oricum…esti varza… Nici macar nu cred ca stii ce inseamna cu adevarat emo… Si ai intrat si tu pe emo-kids.com si ai dat copy-paste….
  Recunosc ca si eu scriu cu prescurtari pe Yahoo Messenger dar a fost necesar sa stau vreo 2-3 minute ca sa inteleg mesajul… Nu sunt impotriva copiilor ce adopta stilul EMO..dar cei care se autodistrug doar ca sa fie in pas cu moda EMO sunt, din punctul meu de vedere niste persoane care nu gandesc…

  0

 47. daca sunteti cu totii prosti si nu puteti descifra atata… va recomand yahoo messenger.
  and, by the way, fuck your fucking opinions, dude… chill, nu-ti fie ciuda ca esti prost si tampit si ratat si mai si ca sa intelegi prin ce trece o persoana care e emo. nu are rost sa faci pe desteptul ca sa ascunzi asta, o stim cu totii ;)!
  Have fun with Yahoo Messenger, dudes!

  0

 48. #49

  Pt. astia Anti-Emo:Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia….asa si voi!!Lasati-i in pace sa se manifeste cum vor,sa asculte ce vor,sa se imbrace cum vor!Daca voi ati trait in comunism si regimul acela nu va permitea sa va manifestati cum vroiati voi ete k acuma regimul actual permite aceste aspecte din viata unui adolescent sau a unei persoane, atata timp cat nu incalca vreo lege!
  P.S.-Nu sunt EMO!!!

  0

 49. #50

  eu ii inteleg clar pe copii astia.tot ce vor ei este putina,sau mai multa atentie.emo vine de la emotionat.adica au probleme emotionale.in realitate,fara freze si haine mijto sunt nijte copii normali.dar daca nu sunt deseori luati in seama acestia ori isi fac mai multe gauri in corp si o sa fie plini de pirsinguri si o sa isi puna verde in par ori o sa se sinucida.in cele mai fregvente cazuri asa se intampla.

  0

 50. #51

  mey,si eu sun emo,si am pirce in limba si in buza,si ma tai pe vene,pt.ca asa sunt eu.nu inteleg de ce ne criticati pe noi,astia emo,ca ne taiem pe vene,pt.ca eu am o prietena care i mare manelista si nu de mult sa taiat pe vene pt.un baiat.deci,nu numai noi ne taiem pe vene.si nu vrem neaparat atentie,credetima am 17 ani,dar vreau ca,cei din jurul meu sa ma inteleaga.pana la urma si noi,astia emo tot oameni suntem si noi,la fel ca ceilalti,doar ca suntem mai emotivi.apropo,nu ma tai k asa e la moda,ma tai pt.ca asa simt eu.

  0

 51. ce trista mai este j viatza asta:((:((:((:((:((……………

  nu-i aja?????????????

  :((:((:((:((:((:((:((:((:((

  0

 52. #53

  mey….kre e problema voastra q emo????…….k rau v-au faqt???…dc ca uytatzy asha lung dupa ey???…..au omorat pe cyneva???.si mye my se sp emonyk…si totusy nu sp k sunt emo……….da’ lasatzy in pace…..k se sympt orybyl knd aud atatea comentary urate la adresa lor….va sp asta dyn proprya experyentza………sy ink ceva:: nu va legatzy de felul meu de a scrye…..

  0

 53. #54

  de ce, te doare ca esti analfabeta?

  0

 54. auziti bai babacilor…hai ca eu scriu in limba voastra ca ce a spus fata aia(bine va facut) nu ati inteles…..ce va tot mirati.”eu nu inteleg ce scrie”…nu stiti limbajul messengerului:)))…shi kkmash p voi dak mai spunezti cv rau despre emo… cine suntetzi voi sa va luatzi d noi…hai jet babacilor……fuck your life x(((

  0

 55. mah da voi vatzi gandith prin ce trece un emo cand vede ashea ceva… attea commentarii d rau…pana la urma ce dreq vau facuth frate?????ASTA E INVIDIEEEEEE:))))) CA NOI suntem mai the best decat voi…shi eu dak vasi injura p voi k sntetzi manelishti sau ce drq sntetzi nu var convine…ashea ca stai nene in banca ta shi nu te mai lua d altu…nu vedetzi ca sunteti d p vremea lu stra stra stra stra bunicamea…nu reusiti macar sa intelegeti ce scriem( eu am scris pe limba voastra ca daca scriam kum scrie eo d obicei tar mirosea a creier incins..ca pana descifratzi voi moare emu kum se zice ) fucking your face..daca vretzi sa mai vb baga id asta roxana_feb52008 hai pa :h

  0

 56. EMO SUG PL

  depravatii dreq cacuma-n ochii vostrii de ratati
  de capu vostru :finger:

  0

 57. ce le zice ARHI :))) zile sa te creada mane :))

  0

 58. oricum emo sunt niste ratati vai de morty lor :)))

  mai bn manelist sau cum ziceti voi „manelar” decat sa fiu emo si sa-mi tai venele … astia nu sunt sanatosi la cap domne :)) dupa cum am spus :

  ” de capu vostru :finger: „

  0

 59. |emo4all a scris pe 4 Aprilie 2009

  nu ma tai k asa e la moda,ma tai pt.ca asa simt eu.|

  si simti asta des?

  0

 60. #62

  Vai ce durere de cap m-a luat. Hai mai, mai lasatii si voi in pace, sarmanii copii… cand vad atata durere in ochii lor de copii nevinovati pe care nimeni nu-i intelege si nu-i ajuta sa se sinucida o data dracului cu totii (!!!) :cuss: , sau sa-i ajute sa invete limba romana, ca si-asa e grea viata si pe deasupra cum KKT sa fii roman si sa traiesti in Romania dar sa nu stii sa vorbesti si sa scrii corect romaneste?!!?? Si cand ii vad ca se simt atat de ofensati… Bai smiorcaitilor, batev-as de dormeza, daca tot aveti voi un limbaj si un fel al vostru de a scrie, mars de va faceti o tara a voastra prin antarctica pe undeva ca-s satul de voi. Tot ce faceti e sa cautati motive sa va plangeti. Asta faceti si aici. Daca ati fi citit „textul” Fuck My Heart-ei, ati fi observat ca e intradevar analfabeta, iar daca l-ati citit si nu ati vazut asta inseamna ca si voi sunteti la fel. Si gata ca m-am plictisit… O la revedere placuta! Arhi, u rule man.

  0

 61. penal

  0

 62. #64

  mama frate de ce va tot loaty de noi ajtea emo io syncer nu va inteled k draqu kautatzy peh saytury dedycate persoanelor emo daqah voynup iy suportaty voi khyar nup vedetzy k ne faqetzy rau…:((

  0

 63. #65

  @emonica. iar plangi? ma plictisesti. go crawl in a hole somewhere & die God damn it!! Hahaha!!! m-am prins! e pacaleala de 1 Aprilie! hahahaahaaa!!

  0

 64. Astia fac abuz de analfabetism.Nu spun ca nu mai greseste omul,dar deja ai depasit masura :| Sunt curioasa ce cred acum,dupa 2 ani de cand ai publicat acest post, acei „emo kizi” :))

  0

Citește și...

Pornind de la postarea lui Cristian Iosub despre faptul că Telekom lasă la liber absolut toate datele personale ale clienților, inclusiv facturi lăsate la indexare în google, am găsit în comentarii un search de google care m-a îngrozit. Băăăăăi, nu e posibil așa ceva. Tot felul de instituții care au date […]

Lasă un #amin dacă ți-era dor de mine și voiai să știi ce mai fac, cum mai arăt, cât de sexy sunt și restul. Și da, puteți să o faceți și voi, ăia 500 care ați comentat pentru prima dată în 13 ani :))

Am avut azi, de dimineață, unul din momentele alea când a trebuit să merg cu altceva decât mașina proprie și am mers cu un Uber, pentru că, la Clever, după ce am băgat cardul în aplicație, brusc, nu a mai fost nicio mașină prin zonă, de niciun fel. Și eram pe fucking splaiul […]

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]