Hesepe, un ziar oral. Ist

Maine parca are loc meciul dintre Bute si nush ce francez. Nu sunt vreun fan, nu ma prea intereseaza, dar, ca rroman, ma intereseaza ca AL NOSTRU sa castige la primul meci de profesionisti din rromania.

Ce face gsp, acest caine de paza al democratiei, fix inaintea meciului? Declanseaza un scandal, cu bani europeni deturnati, cu Udrea care fura, cu Rudel Obreja care nustiu ce face, o minunatie.

Desigur, acest scandal bazat fix pe estimarile din mintea lui Catalin Tolontan, nu putea avea loc dupa meci, pentru ca nu mai avea rating, deci vanzari. Acum era momentul, pentru a-i da moral lui Bute, nu? A, nu ne intereseaza, noi calcam peste orice, adevarul primeaza.

Domnu’ Tolontan, imi permiteti sa va urez o mare muie? Asa, ca intre rromani adevarati.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  Primu’!!

 2. amin 🙂

 3. Ejti rău, acum că s-a apucat să facă ‘jurnalism’ ca să vîndă gazeta nu-ți place… preferi să vîndă cu filme artistice sau cu fîsîieli jurnalistice?
  Ce vrei cu omul, are păreri si blog.

 4. bute sa castige…ca, dupa, si-o ia si tolontan la cioc…

 5. #5

  10

 6. #6

  Stai linistit ca pe Bute nu il afecteaza prostiile de genu. Il cunosc personal, si nu e genul.

 7. #7

  Ma asociez si io sa-l pedepsim pe tolo(macu’) !

 8. ce ii poti cere lui tolo?

 9. Scandalul e frate cu rromanul

 10. #10

  Perfect de acord. Audientele visate sunt caraghios de mari, insa fara speranta asta nu obtineam fondurile pt organizarea galei. Pt ca Bute, oricat de roman ar fi, nu boxeaza pt. branza varza si viezure, ci pt. bani. Banii astia vin de la Uniunea Europeana…deci chiar nu vad care-i problema. Nu-i dam din buzunar, nu murim de foame, nu ies profesorii in strada.
  Pana acum injuram in dreapta si in stanga ca nu putem absorbi fonduri europene. Cand o facem, nu-i bine, ca mintim un pic.
  Vorba lui Nashu, pe Twitter: „Exagerarea asta este o chestie uzuală în accesarea fondurilor europene in toată UE. A fost vâlvă in Germania…”
  Mda. Se plictisea si Tolontan. Si cum stim ca romanul adora sa o injure pe Udrea, pac si articolul.

  • #11

   Ce le mai zice @nashu asta! RT RT RT 😀

   Numerele alea sunt ceea ce spera organizatorii/aplicantii pentru fonduri europene sa obtina in cel mai bun caz. Nu ii pune nimeni sa prevada viitorul si sa spuna cat vor scoate exact.

 11. inca una de la mine!

 12. Nu stiu de ce aveai alte asteptari de la Carpeta Sporturilor sau Prostport.. credeam ca eu sunt singurul care mai fac greseala de a intra pe ele (din lipsa de alternative of course).

 13. se oftica ca Sirbu (nu Ovi) face mai multi bani ca ei si ca ei cu 745,21 de televiziuni „de sport” nu il ajung.

 14. Al doilea meci de profesionişti!

 15. #16

  cred ca e a 50`a gala si al 300`lea meci de profesionisti, dar intr`adevar de cel mai inalt nivel e doar al cincilea meci.

 16. #17

  am citit eu pe diagonala, greseala mea.

 17. #18

  De ce fiecare comentator isi termina mesajul cu „Mi-a placut” si un deget verde dupa?