Hidratează-te cu acid hialuronic

Vă spun sincer, cred că băieții ăștia mă urmăresc undeva pe facebook, că parcă prea pe sufletul meu e făcut clipul (inside joke pentru cunoscători). M-am mai uitat la vreo 2 videouri, zilele trecute, nu am fost dat chiar cu rolele în sus, dar ăsta mi-a plăcut.

Via Dragoș Mone

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. Acum 5 min sau 10 ai scris ceva despre acid hialuronic pe fb :)) Tare asta!

 2. #2

  Meh

 3. Episodul cu „esti roman daca..” e simpatic. Mi se par ok tipii, aseara am aflat de ei si mi s-au parut decenti..

 4. #6

  Nici Bendeac in zilele lui bune nu poate sa faca glume atat de bune.

 5. #11

  asta e umor?

 6. Sincer ma așteptam la o alta hidratare. Ai văzut in armageddon când le făcea ălora teste medicale, ca le baga o sonda in poponet. Când l-a chemat pe unu’ dintre ei, ala a zis săraci’: „eu am venit doar sa forez” si doctorița a replicat : „oooo, și eu la fel”, arătându-i o sonda imensa de băgat in dos.
  Așa si cu astia, ma așteptam sa ii facă la vreunu’ clisma ca sa il hidrateze in părți ascunse. Nu zicea @raluxa ca e pt partea care îți da plăcere zilnic? Pt gay are dreptate .

 7. #15

  Uu-mor de la Aardeal.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]