8 comentarii

 1. #1

  De ce l-au batut? Cand nu cunosti toata povestea… e cam nasol sa emiti sentinte.

  0

 2. #4

  @Tudor Cum poti bah idiotule sa gandesti ca un copil merita sa fie batut in halul ala? Sper sa ai parte de acelasi tratament zi de zi.

  0

 3. #5

  @Tudor
  Pentru ca avea caciula….sau nu avea caciula…..ce conteaza???Asa ceva pur si simplu nu se face…sau te oftici ca nu esti amic cu cei doi?

  0

 4. #6

  @Arhi, Ursu & fularPulsar:

  Realizati ca aveti exact acelasi comportament ca cei doi? Nu va convine ceva si atacati… Diferenta e ca suntem intr-un spatiu virtual. Felicitari!

  @chris06:
  Circumstantele conteaza. Iar mass-media are harul de a suci lucrurile pentru a stoarce o lacrima, pentru a scandaliza, pentru a vinde – scopul lor principal. De cele mai multe ori vei gasi articole nedocumentate cu titluri bombastice, instigatoare.

  Nu cred ca e ok sa ataci pe nimeni, indiferent de varsta, sex, apartenenta politica, orientare sexuala, etc. Nici cu pumnul, nici cu vorba. Dar, dupa cum observati si mai sus, asta e lumea in care traim…

  0

  • #7
   Arhi

   iesi ma in PULA mea de idiot, iei apararea unor animale dupa care te ofuschezi dar vai, ma injurati. muie ma

  • #8

   cred că tu faci parte din oamenii care consideră că și câns unul își bate copilul de 3 luni trebuie să asculți și versiunea părintelui că cine știe ce circumstanțe sunt și poate nu era nici copilul de 3 luni chiar nevinovat. Felicitări, ești special!
   ‘tu-văn gură de speciali! am renunțat la tv de ani de zile pt că îmi băgau pe gât numai rahaturi și am zis că mai bine rămân cu netul că-mi filtrez eu ce-mi place… Sincer, cred că cel mai bine ar fi să mă ascund în munți undeva și să trăiesc în pustietate ca să reușesc să trăiesc o viață fără idioți ca voi! Uneori chiar simt că e prea mult pt cât mai pot suporta!

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

O prietenă, angajată la corporație, are parte de una din clasicele hasheriste din organizațiile unde sunt fonduri alocate de la început de an și trebuie cheltuite oricum. Femeia simte nevoia de a întreține spiritul echipei prin tot felul de emailuri și acțiuni. Gen email la toată compania Azi e ziua în care sărbătorim […]

În mod normal, aș fi avut o mirabilă durere-n fund de problemele astea, că doar sunt proaspăt tri-tată, am fost să dau register copilului la starea civilă, am întâlnit chiar și un cititor pe acolo, care făcea același lucru și mi-a arătat că nu sunt singurul tătic de 40+. Dar sunt extrem de […]