8 comentarii

 1. #1

  De ce l-au batut? Cand nu cunosti toata povestea… e cam nasol sa emiti sentinte.

  0

 2. #4

  @Tudor Cum poti bah idiotule sa gandesti ca un copil merita sa fie batut in halul ala? Sper sa ai parte de acelasi tratament zi de zi.

  0

 3. #5

  @Tudor
  Pentru ca avea caciula….sau nu avea caciula…..ce conteaza???Asa ceva pur si simplu nu se face…sau te oftici ca nu esti amic cu cei doi?

  0

 4. #6

  @Arhi, Ursu & fularPulsar:

  Realizati ca aveti exact acelasi comportament ca cei doi? Nu va convine ceva si atacati… Diferenta e ca suntem intr-un spatiu virtual. Felicitari!

  @chris06:
  Circumstantele conteaza. Iar mass-media are harul de a suci lucrurile pentru a stoarce o lacrima, pentru a scandaliza, pentru a vinde – scopul lor principal. De cele mai multe ori vei gasi articole nedocumentate cu titluri bombastice, instigatoare.

  Nu cred ca e ok sa ataci pe nimeni, indiferent de varsta, sex, apartenenta politica, orientare sexuala, etc. Nici cu pumnul, nici cu vorba. Dar, dupa cum observati si mai sus, asta e lumea in care traim…

  0

  • iesi ma in PULA mea de idiot, iei apararea unor animale dupa care te ofuschezi dar vai, ma injurati. muie ma

  • #8

   cred că tu faci parte din oamenii care consideră că și câns unul își bate copilul de 3 luni trebuie să asculți și versiunea părintelui că cine știe ce circumstanțe sunt și poate nu era nici copilul de 3 luni chiar nevinovat. Felicitări, ești special!
   ‘tu-văn gură de speciali! am renunțat la tv de ani de zile pt că îmi băgau pe gât numai rahaturi și am zis că mai bine rămân cu netul că-mi filtrez eu ce-mi place… Sincer, cred că cel mai bine ar fi să mă ascund în munți undeva și să trăiesc în pustietate ca să reușesc să trăiesc o viață fără idioți ca voi! Uneori chiar simt că e prea mult pt cât mai pot suporta!

   0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]