8 comentarii

 1. #1

  De ce l-au batut? Cand nu cunosti toata povestea… e cam nasol sa emiti sentinte.

 2. #4

  @Tudor Cum poti bah idiotule sa gandesti ca un copil merita sa fie batut in halul ala? Sper sa ai parte de acelasi tratament zi de zi.

 3. #5

  @Tudor
  Pentru ca avea caciula….sau nu avea caciula…..ce conteaza???Asa ceva pur si simplu nu se face…sau te oftici ca nu esti amic cu cei doi?

 4. #6

  @Arhi, Ursu & fularPulsar:

  Realizati ca aveti exact acelasi comportament ca cei doi? Nu va convine ceva si atacati… Diferenta e ca suntem intr-un spatiu virtual. Felicitari!

  @chris06:
  Circumstantele conteaza. Iar mass-media are harul de a suci lucrurile pentru a stoarce o lacrima, pentru a scandaliza, pentru a vinde – scopul lor principal. De cele mai multe ori vei gasi articole nedocumentate cu titluri bombastice, instigatoare.

  Nu cred ca e ok sa ataci pe nimeni, indiferent de varsta, sex, apartenenta politica, orientare sexuala, etc. Nici cu pumnul, nici cu vorba. Dar, dupa cum observati si mai sus, asta e lumea in care traim…

  • iesi ma in PULA mea de idiot, iei apararea unor animale dupa care te ofuschezi dar vai, ma injurati. muie ma

  • #8

   cred că tu faci parte din oamenii care consideră că și câns unul își bate copilul de 3 luni trebuie să asculți și versiunea părintelui că cine știe ce circumstanțe sunt și poate nu era nici copilul de 3 luni chiar nevinovat. Felicitări, ești special!
   ‘tu-văn gură de speciali! am renunțat la tv de ani de zile pt că îmi băgau pe gât numai rahaturi și am zis că mai bine rămân cu netul că-mi filtrez eu ce-mi place… Sincer, cred că cel mai bine ar fi să mă ascund în munți undeva și să trăiesc în pustietate ca să reușesc să trăiesc o viață fără idioți ca voi! Uneori chiar simt că e prea mult pt cât mai pot suporta!