hit and run

urmarea aici

Mă uitam cu interes dimineață pe geam, la spectacolul sublim oferit de cârca de șoferi înnămoliți în zăpada strânsă de 2 săptămâni, zăpadă pe care primărașil Oprescu a anunțat-o curășată demult. Desigur, acum între blocuri solul e înălțat cu vreo 30 cm, dar cine stă să măsoare?

Și cum mă uitam eu, îl văd pe șoferul dubei din imagine că vine hotărât, săltând prin hârtoape, oprește și dă cu spatele, încercând să parcheze hardughia. Doar că locul acela de parcare e înconjurat de nămeți și e mic cât un autoturism, nu pentru o utilitară.

A încercat o dată, nu a mers, a dat înainte și a luat mai abrupt de volan și poc, i-a făcut portiera evantai renaultului. A scos capul pe geam, s-a uitat, a închis geamul și aia a fost, have a nice life, se mai întâmplă. Din nefericire pentru el, eram acolo. Din și mai nefericire, 50 metri mai încolo a rămas blocat pe gheață în curbă, unde este și acum și am apucat să îl pozez.

Când se mai istovește viscolul, scot poza la imprimantă și i-o lipesc pe parbriz tipului lovit. Sper să vrea să îl caute, îi urăsc pe nemernicii care lovesc mașini în parcare și îți văd de drum.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

29 comentarii

 1. Frumos, frumos.
  Nici eu nu ii inteleg pe astia care lovesc si pleaca… ce te costa ma sa ii dai asigurarea daca tot ai facut boroboata?

  Thumb up 0
  • Vlad » exact. de parca ai plati din banii tai, nu de aia ai rca. era greu sa ii lase un numar de telefon in geam `coaie, suna-ma, eu ti-am busit masina?`

   Thumb up 0
 2. #3

  ce suflet pur si curat precum omatul de afara ai. Se simte apropierea rapida a sfantului valentin si a ortodoxului dragobete

  Thumb up 0
 3. #5

  Te costa sa ii dai asigurarea, ca apoi ai de plata mai mult la RCA.
  Bineinteles, asta nu il scuza.

  Thumb up 0
 4. arhi private detective :))

  Thumb up 0
 5. Acum se intampla multe dintr-astea.Si, cu tot ninge, unii observa tarziu ca i-a fost lovita masina.Doua cazuri recente le stiu eu 😀

  Thumb up 0
 6. Ce sa zic, si Renault’u ala e parcat paralel cu celelalte masini, sa nu mai aiba nimeni loc

  Thumb up 0
 7. Bravo Arhi…Te votez presedinte. Candidezi? Glumeam!
  Ai facut ceea ce ar trebui sa facem toti, sa ne pese1

  Thumb up 0
 8. #11

  1. Corect era sa spui ca Renault-ul este parcat perpendicular fata de celelalte masini. Dar probabil absentai la orele de geometrie.
  2. Te-ai suparat ca te-a fotografiat Arhi?

  Thumb up 0
  • Cristi » nu e parcat perpendicular. alea 2 sunt locuri platite si proprietarii au ales sa parcheze asa, pentru a avea mai mult loc

   Thumb up 0
 9. Mi s-a întâmplat şi mie http://www.maibun.ro/sfaturi/responsabilitate-cand-te-vede-cineva/ . Din nefericire, n-am avut vecini ca tine care să facă poze sau măcar să îmi spuna numărul… (Sper că nu unul dintre vecini mi-a lovit-o).

  Thumb up 0
 10. #14

  Eu doar spuneam ca Renault-ul, asa cum este parcat, nu este paralel cu celelalte masini din parcare. Atata tot.

  Thumb up 0
 11. It will buff out 🙂

  Thumb up 0
 12. Cu mai multi ani in urma, cand aveam alta masina, m-a lovit cineva intr-o parcare. Probabil de frica sa nu il fi vazut cineva a lasat numarul in geam. Numar inexistent.

  Thumb up 0
 13. @mArius – pentru mine e mit asta cu cresterea politei RCA daca ai accidentat pe cineva. In doi ani am inmanat polita la 2 „colegi de drum” si nu mi-a crescut cu nici un leu RCA-ul…
  ma rog ignorand majorarile de rigoare date de inflatie, petrol, nebuni pe sosele, soferite care exceleaza la volan :))) .

  Thumb up 0
 14. Eu imediat dupa revelion am comis-o, l-am lovit usor pe unul in parcare. Zgariat aripa si farul la el, nimic la mine. Si am lasat bilet in geam cu numarul de telefon, m-a sunat omul si am rezolvat problema.

  Thumb up 0
 15. #19

  mai misto e sa-i lasi pozele la YOZ pe parbriz cu textul „i know what you did this winter”… :))

  Thumb up 0
 16. #20

  Avea RCA la Carpatica de aia a plecat!

  Thumb up 0
 17. #21

  @Vlad
  Treaba cu bonus-malus e valabila de anul trecut. S-a inceput „contorizarea” accidentelor din ianuarie 2010, si s-a inceput acordarea de bonus-malus incepand din ianuarie 2011, pe baza „performantelor” din anul anterior.

  Nota: sistemul se aplica (momentan) decat pentru persoane fizice.

  Thumb up 0
 18. De ce decat pentru persoane fizice? 🙂

  Thumb up 0
 19. #24

  te costa rca-ul mai mult la anul… nu ca asta ar fi o scuza sa fii marlan

  Thumb up 0
 20. #25

  Imi place ca ai sters numarul din poza, din articol, insa l-ai lasat in titlu :))

  Thumb up 0
 21. #26

  O sa creasca pretul imobiliarelor in jurul tau ca stie lumea ca e parcarea pazita.

  Thumb up 0
 22. Daca tot ai pus blur pe numar, scoate si tag-ul cu numarul masinii 😀

  Thumb up 0
 23. #29

  Si in feed reader apare numarul masinii. 🙂 Lasa-i mai bine un bilet in geam sa te caute sa-i dai nr masinii. Daca trec zilele cine stie ce se intampla.

  Thumb up 0