Hosting strain egal imunitate

Pentru întârziaţii care în consideră că dacă ai hosting în străinătate, eşti imun la legile rromâneşti, vedeţi cum şi-a furat-o Josef Bubbles, afirmând că o anumită doamnă politică suge pe video.

Dap clar, dacă ai hosting în SUA, se aplică legea din SUA.
Dorks.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. Miza era , pur si simplu, prea mare ca sa treaca neobservata postarea lui ( se intampla in plina campanie electorala).
  Oricum, nu poti aduce acuze sau aluzii cuiva daca nu ai suficient temei sau daca nu poti face o cat de mica dovada.
  Chiar si in blogging anumite chestii ustura 😛

  • #2

   Uirebit » conform legilor inventate de niste baieti de aici, daca nu esti hostat in rromania, nu ai treaba

  • Sunt o grămadă de mituri (urbane? online?) despre ce ai voie și ce n-ai voie să faci pe net. Multe le găsești sintetizate pe canalele de DC++, îți apar când intri.

 2. #4

  Eu unul mă bucur. Nu pentru nefericirea lui Ioşka, ci pt că toţi muiştii de jurnalişti or să se mai gândească odată înainte să publice poze cu oricine/orice li se pare lor că e legat de o persoană publică.

  Nu susţin cenzura, dar poate ştii şi tu mega-tabloidul pontic Uups. Aşa ceva chiar nu trebuie să existe.

 3. Oricum, haios, au tras concluzia ca-i al lui pentru ca avea contul bancar asociat adresei respective. Da’ dacă n-ar fi avut cont bancar trecut p’acolo ? Cum demonstrau că-i site-ul lui ? Că era un simplu blog pe blogspot.com. E cale lungă până la logurile de accesari trimise de google în ro, gasit isp-ul, cautat si acolo in loguri, gasit fara nici un dubiu persoana care s-a logat.

 4. @ Meekuu Cu un simplu blog wordpress sau blogspot poti scrie orice vrei despre cine vrei ( cu conditia sa tot schimbi salile de internet )
  Daca omul tinea neaparat sa fie anonim, ar fi putut.
  Dar nu a vrut ( probabil se credea prea bine infipt pe picioare).
  Poti lupta cu un om, dar nu poti lupta cu un sistem intreg.
  Pe termen lung, ramai mofluz.
  A aflat si el pe pielea lui.
  Sunt curios totusi daca va plati sumele alea 🙂

  • #7

   Uirebit » nu ma refer la cei care vor sa fie anonimi cu orice pret. discutia anterioara se axase in jurul ideii ca hostingul extern iti asigura imunitatea fata de legile rromanesti

 5. #8

  Oricum, cam câte voturi s-or fi pierdut peste scandalul ăsta?

  • #9

   Mihai » femeia si-a pierdut candidatura, pe baza mizeriilor lui Bubbles. Practic si-a terminat viata politica. A nu se intelege ca ar fi mai politiciana decat steorfinele udrea si anastase…

  • #10

   Da. Mă gândeam doar că oricum PSD probabil că a pierdut >70k worth of votes.

   Dar dincolo de astea, chiar nu trebuie încurajat genul ăsta de jurnalism. E fix ce alimentează psihozele de pe realintena.

 6. #11

  S-a gandit ca daca-i hostingul extern, nu se aplica legile romanesti, dar nu s-a gandit ca in tara natala a hostingului chiar se respecta legile si-s ale dracului de drastice. La noi, in tara cacatilor, unde orice maimutoi face „jurnalism”, au impresia ca pot zice orice despre oricine, fara a avea parte de repercusiuni aspre. Probabil o sa zica cineva ca e de vina actuala putere, desi reclamanta e din opozitie, c-asa-i la noi, puterea, oricare ar fi ea, mosteneste toata vina, iar opozitia e o curva cu himenul restaurat. Dupa care mergem si-i votam tot pe aia din trecut, iar dupa ce-si termina aia mandatul ii votam pe nenorocitii dinaintea lor si tot se schimba intre ei, iar noua ne merge tot mai rau.

 7. #12

  De ce pe http://www.pitzipoanca.org/ scrie http://www.pitzipoanca.org
  Ip monitorizat conform articolului 10 alineatului 2 privind legislatia internetului ?

  • @Denisa – ce iti apare pe pitipoanca.org este o pagina 404 adica fisier not found.

 8. Asta ca era in USA ca daca era hostat in Gibraltar sau Brasil …

  In fine ma bucur ca poa asa nu mai vad atatia blogarasi mancand cacat …

 9. „Pentru întârziaţii care în consideră’ – cred ca ai papat un cuvant 😛

 10. Ce fraieri Hotnews astia. In loc sa profite de ocazie si sa ne arate pornachele inca odata (ca toate celelalte ”mari” publicatii) ei o dau cu legislatie si detalii. Huo, nu mai cumparam niciodata, noi Libertate vrem.

 11. 1) Asta nu demonstreaza nimic legat de hosting.

  2) Contul este dovada ca era blogul lui? Pai asa pot si eu sa dau in judecata multi publicandu-le contul bancar pe un blog pe care, in prealabil, am scris nasoale despre mine 🙂

  • #18

   Dusmanul » un om a fost condamnat pe baza a ceea ce a scris pe blog. ce nu demonstreaza?