Pe Hotnews se face reclamă la eliberarea lui Gregorian Bivolaru

madalina dumitru

Pe Hotnews apare
un apel către Johannis al unui anume Gabriel Andreescu, autor al unor cărți pro urinoterapia de la MISA, apel în care respectivul cere grațierea tipului care s-a sustras în ultimii 12 ani justiției române, domnul practicant de sex cu minori, Grigore Ghiboluț.

Știu că ați uitat despre ce e vorba, citiți aici de ce a fost condamnat și citiți și câți minori de fapt erau acolo, justiția eliminând cauzele din cauza unor chițibușuri drăguțe, gen da, a făcut sex cu ea, dar de fapt nu era viol. Iar aceștia erau de fapt minorii despre care se știe. Nici măcar nu vreau să mă gândesc câți copii a distrus stimabilul yoghin.

În fine, nu asta e problema, domnul Bivolaru oricum e prea bătrân și decrepit ca să mai conteze faptul că e pedepsit sau nu, nici măcar pușcăriașii nu violează pensionari, plus că probabil i-ar plăcea, și-ar redescoperi chackerele fundamentale.

Interesant e cum apelul acesta grațios la grațiere este publicat sub forma unui articol publicitar. Articol finanțat de către o agenție, din ce văd eu, și anume Smile Media. Numai mie mi se pare extrem de ciudată situația? Adică un apărător al drepturilor consumatorilor de urină violatori de copii face un apel la grațiere, apel publicat sub forma unui articol plătit pe o platformă cunoscută pentru faptul că în fiecare ciclu electoral își schimbă orientarea politică în funcție de cel ce plătește mai mult? Bine, e cunoscută și pentru furturile de pe internet, dar deja asta nu mai pasă nimănui.

Serios, nu reușesc să găsesc logica. Și nu, faptul că e marcat cu P nu înseamnă că hotnews are vreo deontologie sau ceva, ei publică manipulări de toate genurile în fiecare zi, pe bani, fără să menționeze nimănui că articolele sunt plătite de diversele grupări din jurul lor. Înseamnă că cel ce a plătit a dorit ca articolul să fie marcat drept publicitate.

Adică…

hotnews

42 comentarii

 1. Bivolaru nu e niciun yoghin și nici nu a fost, e un dement și atât, un degenerat.

  0

  • Bivolaru a fost un mare smecher!
   A nu se intelege gresit, nu am nicio legatura cu misa, pisa, fisa

   DAAAAR! Sa arati ca dracu de urat si sa convingi o gramada de minore sa se futa cu tine, trebuie sa recunoasteti ca este o mare smecherie. Plus, la final le-a convins sa-si bea si pisatul.
   Cati dintre voi aveti puterea asta de convingere?

   0

  • #6

   Jmekeria e ca n-au fost toate minore… Au fost si minore corect – dar nu toate…
   Aici e jmekeria…

   0

 2. #7

  wai. inteleg un goldenshower dar, urinoterapie? =)) hmmm.. pana la urma human centipede ar putea fi rezolvarea la problemele umanitatii =))

  0

 3. #8

  smile media o da cu materiale pro OMG de peste un an de zile. Astia ar fi in stare sa publice o serie de articole si pe contributiile academice aduse de oprea, ponta, toba si toti doctorii din romania. Bani sa iasa.

  0

  • #9

   Și ateii mai zis OMG uneori, nu o lua așa în tragic.

   0

 4. #10

  Tipul din stanga mi-a fost profesor la facultate. A fost al treilea profesor al meu care era in MISA si de care stiam

  0

 5. #11

  Problema cu Bivolaru e alta. Deși pretindea că e guru și că face yoga și astea, el de fapt era un vampir energetic care sugea energia cursanților lui, le făcea mult rău, le dezalinia chakrele, în fine, chestii de-astea nasoale, dar pentru care nu există lege, așa că l-au condamnat și ei pentru ce-au găsit. Când o ajunge în pușcărie nasol de colegii lui de celulă, un om normal nu știe să se apere de atacurile energetice. Ar trebui să-l pună în celulă cu yoghini antrenați.

  0

  • escroc religios.

   Cu experienta yoghina reala, si asta e jumatate de problema. Pentru ca a practicat foarte serios yoga, in anii ’70-80.

   Dupa care s-a dus in picaj, din cauza a ce banuiesc io un dezechilibru de personalitate sau ceva. Oricum balansarea idealismului yoga cu nevoile de baza (supravietuire + reproducere, bani + sex in varianta manelista) i s-a rupt cu totul.

   Chestia e ca yoga nu e ascetica. E o conceptie din aia, pe care o cred toti, dar ea nu e asa. Secretul lui Polichinelle, ala pe care il stiu toti din domeniu, e ca yoga amplifica sexualitatea. De aia marii maestri de hatha yoga, ca Iyengar de ex (1918-2014), au fost insurati si au avut copii. Ca sa nu o ia razna ca discipolii lui Bivolaru.

   0

  • #14

   Habar nu ai despre ce vorbești Macgregor, despre yoga. Te voi lămuri eu ce înseamnă yoga puțin mai încolo.

   0

  • mult mai incolo, da?

   0

  • #16

   Lorin Fortuna e doar nebun, nu se pricepe cu adevarat, îl face guru de boala copiilor.

   0

  • #17

   Nu mult mai încolo, dar ai răbdare puțin. Chiar vreau să țți fac un expozeu ca lumea,poate pricepi sși tu ceva și alții. M-am săturat de d-ăștia care vorbesc despre lucruri de care nu au habar. Nu vreau să te jignesc, dar chiar nu ai habar,.
   Yoga e prin însăși definiția natura și ce înseamnă ea o tehnică ascetică, ce spui tu sunt deviații ca la orice altă doctrină, care nu au de -aface cu yoga. STai liniștit că nu o iei razna dacă ești puternic. Bivolaru a fost și este un gunoi fără legătura cu yoga.
   Stai că revin , chiar voi reveni

   0

  • #18

   Legat de Lorin Fortuna: Inventat cu mult inainte de Revolutie, robotul telefonic care dadea ora exacta s-a nascut in laboratoarele de cercetare de la Catedra de Electronica, Automatica si Masuri din cadrul Institutului Politehnic „Traian Vuia” din Timisoara din mainile conferentialului universitar Lorin Fortuna.

   0

  • #19

   Formai 058. La semnalul următor va fi ora. Ora, minut, secunde (din 10 în 10). Bip! Și tot așa. Probabil era o banda de magnetofon. Mai târziu a devenit 958. Acum cică e 1958. Tocmai l-am sunat, merge :))

   0

  • #20

   deci stai așa că am dat ceai pe pantalonii de muncă, adică ăla a inventat ora exactă? :)))))))

   0

 6. Bivolaru e reptilian sau gorilian?

  0

  • #23

   Reptilian. Ca regulă generală, reptilienii sunt ăia rai, gorilienii sunt ăia buni.

   0

  • #24

   @Galibardi: ei bine nu.

   0

  • #25

   Dacă nu mi-ar fi lene să caut ți-aș da link către un clip în care expertul ezoteric corect și complet definit explică lucrurile astea foarte bine. De fapt el chiar este gorilian, iar România este stat înainte mergător în civilizația goriliană.

   0

  • #26

   ador o discutie constructiva despre perspectivele nationale goriliene vazute prin prisma lui Lorin Fortuna

  • #27

   Acum, nu stiu daca chiar Lorin Fortuna chiar el este in spatele acelei pagini de FB, dar uite: https://www.facebook.com/Combatantul-Ezoteric-Lorin-Fortuna-Complet-Si-Corect-Definit-106476353082579/?fref=nf.

   Se pare ca gorilienii au tradat! oare unde vom ajunge?
   Galibardi, e cazul sa-ti mai improspatezi cunostiintele in domeniu.

   0

  • #28

   Aha, deci gorilienii s-au aliat cu reptilienii acum? Nasol moment.

   0

  • #29

   Dar de civilizația arahnidică -tarantulară nu ziceți nimic ? :))

   https://www.youtube.com/watch?v=iN7zn2hNzWo

   0

  • #30

   Bai…eu zic ca tre sa ne bucuram…
   „Anubis 2, un lider important a civilizatiei reptiliene a abdicat in data de 22.07.2016 datorita armatei energetice care a inconjurat una din bazele reptiliene.”
   O Skol la toata lumea!!!

   0

  • #31

   @Romeo:

   Și jos labele de pe Sean Connery! :))

   https://www.youtube.com/watch?v=pJ_mi50zG0Y

   0

  • #32

   Bine bo$$… dar macar una scurta fugitiva???

   0

  • #33

   Boss, toate ca toate, dar la asta nu mă așteptam să aflu. Conform lui Lorin Fortuna ăsta, Vladimir Putin a fost babuinizat de civilizația hristoidă agresionară civilizațional. Deci cum? a fost babuinizat de civilizația hristoidă agresionară civilizațional :)))))))))))))))

   https://www.youtube.com/watch?v=RXrMxSzLSzI

   Ăsta ar trebui închis la nebuni. Și Vadim săracu, fie i tărâna ușoară, mai avea unele ieșiri, dar Fortuna ăsta e dement total, trebuie băgat în cămașă :))))) Și ce e grav e că ăia care îl bagă la televizor , ăia sunt stricați la cap. Postu ăsta la care apare e un post local din- Timișoara, Baricada TV. Când eu spun că Banatul și Clujul sunt gropile de gunoi ale României, ziceți că sunt eu nebun. AStea două orașe le-aș desființa Clujul și Timișoara

   0

 7. #34

  Macgregor

  Am revenit, boss.

  Tocmai asta incercam să îti explic, ca ceea ce facea bivolaru acolo nu are legatura cu nicio asceză, cu nicio yoga. Wi acolo se pișau, făceau perversiuni. Spuneau că fac sex tantric, cu contineța, dar nici macar sex tantric cu continenta nu cred ca faceau. Și pt mine sexu tantric e o altă aberație. Ori faci sex ori nu faci deloc. Tantrismu ăsta iarăși e o deviație, o erezie de la adevărata doctrină.

  Pt voi ăștia neofiți în domeniu ar trebui să incepeți prin a-l citi pe Eliade, a scris foarte mult despre yoga, și a cunoscut chiar foarte bine fenomenul. Mircea Eliade într-adevăr își merită numele de savant și erudit. Yoga nu este doar un fel de gimnastică de relaxare așa cum se crede mai ales de către imbecilii de occidentali în ziua de azi, Yoga nu este gimnastică, nu este fitness. Nu este o meditație insipidă.

  Ce înseamnă cuvantul yoga în primu rând? Etimologic, termenul ,,yoga” derivă din rădăcina yuj, care înseamnă ,,a lega”, ,,a ține laolaltă”, ,,a ține strâns”. Vocabula ,,yoga” definește în general orice tehnică de asceză și orice metodă de meditație.

  Meditația nu este scopul practicii yoga. Yoga înseamnă detașarea de materie care apoi conduce la eliberare.

  Yoga în fapt, în practică înseamnă suprimarea formelor conștiinței. Ăsta e primu lucru care trebuie spus apoi urmează restul. Suprimarea formelor conștiinței, adică mai simplu spus- să nu mai gândești. Nimic. Să-ți golești absolut mintea pt a accede la o formă de conștiință superioară. E foarte greu pt omu obișnuit dominat de pasiuni și gânduri fel și fel, să înțeleagă ce spun eu și să pătrundă cu adevărat sensul celor spuse de mine, dar asta este. Deci yoga în mare, și cu detalii voi reveni- asta este: blocarea formelor conștiinței. Pt că de aici pleacă tot răul, din minte, din gândurile și imaginile pe care ni le facem în cap. Lumea în sine, NU EXISTĂ. Totul e discriminările pe care le facem noi cu mintea. De exemplu eu țin acum în mână un mouse. Dar nu țin nimic de fapt. El nu e un mouse. Așa îl denumesc eu cu un cuvânt produs de mintea mea iluzorie- ,,mouse”. Deci discriminările minții , Ce-i aia? O furculiță. Nu e furculiță, așa îi spun eu, așa o denumesc eu, așa mi-am făcut eu concepșia despre ea. Și mergând mai departe, totul, absolut totul, nu există. Există doar discriminările minții. Totul e o iluzie.
  Deci asta presupune yoga mai pe scurt- eliberarea și ieșirea din iluzie.
  Iar mai pe lung am să revin să vă mai spun.

  Dar îmi puteți pune și voi fanii mei, întrebări. Tu mă poți considera Gurul tău , dragă Mac Gregor, iar eu te învăț ca pe un ucenic.

  Chiar dacă aveți întrebări le aștept, putem face o sesiune de Q&A aici pe blog, voi întrebați și guru Freigedank răspunde

  0

  • #35

   Și am pentru voi, dacă vreți să deveniți ucenicii mei, Macgregor și Garibaldi un documentar interesant
   https://www.youtube.com/watch?v=xGvK_9ugecM

   Plus bonus, un filmuleț cu mine, de când am fost eu în India de m-a inițiat un Guru. Ce șmecher ajunsesem :))

   https://www.youtube.com/watch?v=iok2xG2tL2Q

   0

  • #36

   Freigedank,am si eu o intrebare pe subiect.Se dau doi indivizi.Sa zicem,de dragul discutiei,doi cetateni din Toporenii de Jos,judetul Vaslui.Sa le spunem,tot de dragul discutiei,Ion(cel pozitiv) si Gheorghe(al negativ,ca daca ii ziceam Anion suna ghey).Ion,yoghin de vita veche,stie ca e inconjurat de o matrice de iluzii.Gheorghe,mai sacurist-ca sa nu zicem din topor- nu stie din astea.Cumva se intalnesc pe ulita satului si,din motive ce depasesc cadrul acestei discutii,Gheorghe ii aplica o bardita in moalele capului lu’ Ion.Care bardita incepe extinderea retelei de circumvolutiuni ioniene.
   Intrebarea :barda sectionatoare de retele neuronale,este o iluzie din perspectiva lui Ion,sau o proiectie a unei iluzii subconstiente din partea lui Gheorghe?

   0

  • #37

   Mooama, ce urat esti!Si e interesant dpdv stiintific modul cum iti folosesti madularul!Am un Tico din ’96,nu vrei sa ma tractezi pana-n Grecia,ca plec in concediu,si nu-mi permit 3 plinuri de benzina?
   Platesc 3 tzatziki soto!

   0

  • #38

   @Peredhil

   ,, Există două feluri de atașament: atașamentul față de obiecte ca având natură proprie și atașamentul față de cuvinte ca având natură proprie. Cel dintâi are loc prin necunoașterea faptului că lumea exterioară este doar o manifestare a minții însăși; iar al doilea apare din agățarea de cuvinte și denumiri datorită forței habituale. În învățătura ne-nașterii cauzalitatea nu își are locul, deoarece constatând că toate lucrurile sunt asemenea iluziei(maya) și visului, nu pot fi discriminate caracteristici particulare. Faptul că toate lucrurile sunt nenăscute și lipsite de natură proprie deoarece sunt asemenea iluziei este afirmat pentru a întâmpina teza filozofilor că nașterea are loc prin cauzalitate. Ei întrețin ideea că nașterea tuturor lucrurilor este derivată din conceptul de existență și non-existență și eșuează în a o considera așa cum este ea în realitate- cauzată de atașamentul față de multitudinea ce apare din discriminările minții.

   Cei care cred în nașterea a ceva ce nu a existat niciodată și care, venind în existență, dispare mai apoi, sunt constrânși să afirme că lucrurile apar și dispar prin cauzalitate- astfel de oameni nu găsesc temei în învățăturile mele. Atunci când se realizează că nimic nu se naște și nimic nu piere, nu mai este cale de a admite existența și non-existența, iar conștiința devine calmă.”

   Lankavatara Sutra, Cap III, Cunoașterea justă sau cunoașterea relațiilor

   0

 8. Mei, dar parcă ziceai zilele trecute de cât de josnic manipulează Tolontan. Dacă vrei să-ți spui un punct de vedere, de ce trebuie să o faci batjocorind personalități ca Andreescu, pe post de victime colaterale? Da, am înțeles că habar n-ai de ce-a scris, dar totuși, omul are pagină pe Wikipedia.

  0

 9. Ideea e asa: departamentul de marketing al Hotnews este externalizat si se cheama Smile Media. Smile Media sunt cei care AU INCASAT banii, nu cei care au DAT banii. Toate articolele platite de pe Hotnews apar semnate SMILE MEDIA, indiferent pt cine sunt (la unele e evident, sunt pt MedLife sau pentru PayPoint).

  Cine a dat banii ramane un mister.

  Altfel, intrebarea pusa de tine e corecta: de ce apare un astfel de articol drept platit? Si cu ce ma ajuta pe mine ca stiu ca e platit?

  0

  • #41

   bine de stiut

  • #42

   Apare platit pentru ca vor sa se delimiteze cat mai usor daca comenteaza cineva…

   0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]