Hunger Games cu ruși nu putea fi decât în rusia

Probabil ați citit toți despre ideea măreață a unei televiziuni rusești de a transpune în realitate Jocurile Foamei, nu ca în film, ci cu ruși flămânzi, 15 bărbați și 15 femei.

Inițial am fost ultragiat, ca, probabil, majoritatea celor care au citit. Adică un joc în care ai voie să ucizi, să violezi, să torturezi, să faci orice, pentru a câștiga un premiu? Mi se părea odios, în pofida oricăror declarații că fiecare își asumă chestiile pe care le face și încălcările legii vor fi pedepsite.

După care am realizat că stai, acolo e rusia. Singurul loc din lume cu un dispreț enorm la adresa cetățenilor săi, dispreț mai mare decât cel dintre români, este rusia. Rușii sunt un fel de vasluieni, doar că mai proști și mai alcoolici.

Știu, vi se pare exagerat. Nu mai este, când stai la masa de dimineață cu un cuplu de ruși, decenți, intelectuali, care, în timpul micului dejun, rad împreună 750 ml de vodkă pură, se ridică de la masă proaspeți ca niște trandafiri, se urcă în mașina personală și pleacă la muncă.

Așa că, 15 rusoaice care să se teamă de viol? Să fim serioși. Probabil nici nu înțeleg despre ce e vorba, dacă e ca la Vaslui. Pentru că violul e de fapt un act de iubire consimțit de minim 50% din cei 2 participanți. Procentele cresc odată cu participarea multiplă. Iar când pornești în viață fiind iubită de mică de tată, frate, unchi, vecinul Igor și vecina Ekaterina, chestiile astea vestice cu acceptare, cu iubire consimțită, ți se par glume de Sandra Brown.

Crimă? Well, toți mai cădem în propriile topoare, din când în când. Tortură? După ce trăiești în rusia, mănânci când mai găsești un ren amețit pe drum, probabil tortura pe burta plină e de recomandat față de viața de zi cu zi.

Serios, abia aștept emisiunea.

15 comentarii

 1. #1

  Da, dar cu rușii te distrezi. Cele mai cretine chestii le-am făcut cu amicul Lioșa, mare fan Pelevin.
  #Generation „П”

  0

  • practic, snopes nu spune nimic, doar ca floating pe internets. nu vad nimic acolo care sa infirme show-ul

 2. Si rusoaicele,mmmmm,campionul mondial de sah Magnus Carlsen (norvegian,26 ani,milionar)e cuplat cu o rusoaica top model.

  0

 3. #6

  Ba Snopes spune chiar asta: „Despite multiple misleading headlines, the waiver described by news outlets explicitly stated that contestants on the show would be obliged to „obey the laws of the Russian Federation.”” Să îi ia naiba pe ăştia de la Snopes că au stricat frumuseţe de poveste post-adevăr.

  0

  • boss, expliciteaza mai exact ce vrei sa zici. pentru ca in articolul MEU scrie clar ca conncurentii vor fi arestati daca incalca legile rusesti. deci, tu ce zici mai exact ca e fals?

 4. rezultatul showului va fi in functie de cantitatea de vodca.

  0

 5. #9

  Sa fim seriosi, daca se va intampla emisiunea va fi doar o manipulare ieftina prin care se va arata sufletul nobil al rusului in conditii vitrege.

  0

 6. #10

  Stau si ma intreb ce valoare mai are acel premiu daca oricum ajungi la bulau la final daca ai comis crime/violuri?

  0

  • Daca ai 20 de ani, n-ai vrea ca la 40 sa fii miliardar in euro ?

   0

 7. #12

  Nu s-a intrebat nimeni de ce , intr-un show de supravietuire in Siberia, rusilor le-a stat mintea fix la violuri?

  0

  • #13

   Pune oriunde pe net tag-ul #viol si Iulia va aparea ca o musculiță de oțet.

   0

  • #14

   Pentru ca numai iubire, doar iubirea iti da speranta sa traiesti.

   0

Citește și...

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]

Și dacă tot am scris azi de PNL/PDL, să închidem ziua politică tot cu ei. Azi s-a votat în senat legea alegerilor locale în 2 tururi de scrutin. A fost respinsă cu surle și trâmbițe cu 44-31. De ce? Pentru că aleșii PNL au binevoit să iasă din sală la vot. Mai exact, […]

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]