hzone sau cum să țepuiești cu o recomandare

hzone tepari

Am zis să pun chestia asta, ca să știți și voi să vă păziți pe viitor de asemenea țepe. Da, știu, e posibil ca astfel să le vină idei și altor țepari, dar poate astfel și oamenii învață din timp.

Deci da, chestia cu emag recomandă e doar o țeapă, emag nu recomandă nimic, m-am interesat la toate departamentele, e doar o utilizare fără drept a siglei și a numelui, de aia am și pus-o la 12 zile de la primire, am așteptat răspuns oficial de la toate departamentele posibile.

Prin urmare, cum aș putea avea încredere să mă hostez la hzone, când ei sunt țepari încă din mailul de spam trimis? Cum aș putea avea eu încredere că mi se vor oferi servicii de calitate, când ei utilizează, fără drept, un brand cunoscut, pentru a se promova?

Deci da. hzone spam. Și țeapă.

26 comentarii

 1. HZone™ si logo-ul HZone™ sunt marci inregistrate.

  awwww

  0

  0

 2. Eu zic totusi ca e pe bune, grabestetetete sa nu pierzi oferta.

  0

  0

 3. Si eu am primit fix acelasi spam, le-am trimis mail celor de la eMAG dar nu au parut asa interesati despre ce este vorba si pe unde este utilizat logo-ul lor.

  0

  0

 4. #7

  Scrie clar că acest mesaj nu este spam şi voi o tot trageţi cu spam-ul în sus şi-n jos.
  Ce uameni!

  0

  0

 5. Si eu am primit o multime de mesaje nesolicitate de la ei. Anul trecut au avut ceva probleme cu preturile, am comandat cateva servicii, le-am platit, au fost activate instant si dupa m-am trezit cu ele suspendate pe motiv ca a fost o problema cu preturile. Am apucat sa testez pentru cateva ore si pot sa zic ca erau pur si simplu servicii de proasta calitate, mai ceva ca cele oferite gratuit. Mi-am primit si amenintari si injuraturi, deci de evitat aceasta firma.

  0

  0

  • #9

   probabil sunt reselleri de vreo oboseala gen hostgator. In schimb sigur hzone sunt teparii si spammeri.

   0

   0

 6. #10

  <<>>

  Asta primesc când încerc să apelez la serviciile lor :D!

  0

  0

 7. #11

  Scrie aici că câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii, dar nu este niciun câmp marcat cu asterisc. Și după obligatorii mai este un i răsturnat.

  0

  0

 8. #12

  Curat romanesc, coane Fanica!

  0

  0

 9. #13

  Cred ca au scris textul asta cu buldozerul … textele agramate sunt primul semn de spam sau teapa; cand isi vor da seama teparii ca le trebuie un textier de calitate ca sa le iasa treaba?

  0

  0

  • #14

   Dacă reușești să te prinzi că textul este agramat nu ești în targetul lor.

   0

   0

 10. Uite ce se întîmplă cînd devii un standard de calitate! Te iau toate căpuşele la mişto. Uite, cel punct ro nu are asemena bătăi de cap.

  0

  0

 11. #16

  hehe, asta cu „pilele false” e boala grea la romani. Grea si veche.

  Cand eram in armata aveam un coleg care toata lumea stia ca „pilos”, nepotul generalului X. Inclusiv cadrele se purtau mai cu mila. Pana intr-o buna zi cand soarta cruda a facut sa ne viziteze generalul X care asa a aflat si el ca avea un nepotzel acolo…

  0

  0

 12. #17

  replay, reply, d’astea romanesti.

  0

  0

 13. ce-i drept, la inceputurile inceputurilor, si emag recomanda „iPlay”. undeva tot au gasit ei un fel de legatura

  0

  0

 14. Greseala a fost facuta de catre mine, pentru care miam pierdut jobul.

  https://www.hzone.ro/emag.pdf

  0

  0

  • #20

   Greşeala a fost a celui care te-a angajat aşa analfabet să scrii mailuri la clienţi.

   0

   0

  • lasa, ca nici pdf-ul ala nu e vreun exemplu de ortografie, sintaxa etc

  • #22

   Cine se aseamănă, se adună.

   0

   0

  • #23

   De fapt cum te cheamă pe tine puişor?
   Teodor sau Tudor?
   Că şef`tu încă nu ştie cine a comis fapta şi pe cine a dat afară.
   http://i.imgur.com/CXtL15l.jpg

   PS. Am o urmă de suspiciune că cel care a scris mail-ul este acelaşi cu cel care a scris pdf-ul. Petruţ ăsta mă îndoiesc că există în realitate.

   0

   0

  • „ne cerem scuze, mortul e de vina”

 15. La cum arată sigla aia și modul de expunere al serviciilor, e marca Ovi Olaru. Doar pentru cunoscători…

  0

  0

 16. #26

  Colegii de scoala erau rai si radeau de tine. Asa e?

  0

  0

Citește și...

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]