Iarăşi e război pe erepublik

Înţeleg că domnii bătăuşi de pe erepublik au decis că e cazul să pună cu botul pe labe transnistria şi au atacat-o. Sincer sincer, nu ştiu dacă au şi cucerit-o, dar vă mulţumesc pentru interes. Aş dori să nu mă mai agresaţi cu mailuri gen Să luptăm pentru rromânia. Eventual anunţaţi-mă când devine Spania imperiu.

Nu, nu mă interesează jocul, mi se pare stupid, mortal de stupid. Încă din tinereţile travianului am decis că jocurile în care eu dau click şi calculatorul decide ce se întâmplă cu clickul meu, sunt de toată jena şi mai bine mă apuc de altceva.

Interesant totuşi cât de uşor reacţionează oamenii la jucăriile care le promit puterea universală, posibilitatea de a declanşa războaie, molime şi moarte în general. Chiar dacă sunt doar virtuale. Bănuiesc că preşedintele rromâniei din erepublik juisează în fiecare dimineaţă în faţa oglinzii.

`Eh, grea e viaţa asta a noastră, a preşedinţilor. Să îi dau un telefon lui Traian, să îl întreb ce face Maria…`

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. Hehe, și tu ai cont pe erepublik ? Băi, n-am văzut joc mai plin de frustrați ca ăsta. De ceva vreme mă uit cum nu scapă orice ocazie să fie viteji cu ungurii. Le cresc oo-le de bucurie când reușesc să-i bată pe ăia în joc. Deh, nu suntem în stare să avem o țară ca a lor da’ suntem șmecheri că i-am căpăcit în erepublik.

  Thumb up 0
 2. Nu îmi plac genul ăsta de jocuri.

  Thumb up 0
 3. Eu prefer sa joc Counter Strike.. e mai funny si ma relaxeaxa 🙂

  Thumb up 0
 4. am renuntat la travian dupa vreo 3 ani in care am jucat destul de mult, chiar e boring 😐

  Thumb up 0
 5. Jocul ăsta i-ar fi prins bine lui Hitler

  Thumb up 0
 6. #6

  wait wat??:)) joci erep? ce nick ai?:D

  Thumb up 0
  • @LowRider: nu, nu joc, mi-am facut cont cand era in beta, la invitatia unuia din owneri. mi-a murit soldatul demult, probabil de foame.

   Thumb up 0
  • #8

   ai primit invitatie de la owneri, care au facut unele dintre cele mai tampite decizii de management of all time :)) Oricum jocul este praf, important e sa-ti gasesti o comunitate care sa-l faca sa merite…de exemplu eu stau 5 minute in joc si 3-4-5-6-7 ore pe chat:)

   Thumb up 0
 7. #9

  Jocul este destul de interesant. Era dragut daca puneai si un link sa se poata inscrie doritorii

  Thumb up 0
 8. #11

  ce inseamna juiseaza ?

  Thumb up 0
 9. Jucam şi eu într-o vreme pe erepublik, dar o perioadă scurtă de timp. E foarte aiurea. Mă gândsc că oamenii de acolo, dacă ar avea putere, ar porni un război pe bune.

  Thumb up 0
 10. DEspre jocuri online gen Erepublika farmvile mafia etc am un singur comentariu MULTI PROSTI pe lume ….

  Thumb up 0
 11. Mi-am pierdut aproape un an jucand eRepublik….si cand am adus la cunostinta celorlalti jucatori TONELE DE CLONE ale „dusmanilor” Romaniei, dovedite prin deductie cu tool-urile erepublik mi-a fost banat contul, stearsă postarea de articole/forum, ș.a.m.d. Adica mizeria s-a bagat sub pres de catre adminii erepublik, in loc sa faca ceva pentru ei, pana la urma.
  E frustrant cand pierzi un an din viata jucandu-te, promovand jocul altora si pe urma cand le zici ownerilor CEVA NU E IN REGULA sa iti inchida contul…dar chiar ma bucur ca au facut-o.
  Jocul devine prea addictive.

  Comunitatea a fost super, totusi, am invatat multe de la diversi oameni din joc.

  Thumb up 0
  • #16

   @Claudiu: daca va fi sa ma joc un joc de gen, o voi face la mine pe blog. simplu

   Thumb up 0
 12. Sa inteleg ca nu mai joci nici Thracia? 😀

  Thumb up 0
 13. #18

  Cine prefera counter, evident nu are ce cauta in eRepublik. Jocul are la baza statul (natiunea) nu jucatorul. Si cam de aici pleaca totul.
  Frustrati sunt peste tot, are si eRep frustratii lui.
  Rivalitatea (inamicitia) romano-maghiara e veche si departe de a se termina; si in eRep exista; ca o curiozitate bataliile dintre Romania si Ungaria aduc cel mai mare damage !!!
  Probabil ca habar nu aveti de un lucru care de altfel spune totul despre joc: virtualul este continuat in viata reala prin intalniri periodice zonale, nationale si internationale. Romanii si ungurii s-au intalnit de mai multe ori si la noi si la ei; si totul a fost minunat.

  Daca vreti sa vedeti cu ce se mananca acest joc va invit sa accesati:
  http://www.erepublik.com/en/referrer/M+Sorin

  Joc de aproape 2 ani si va pot ajuta sa cresteti rapid si sa deveniti cetateni de nadejde ai uneia din marile puteri militare ale jocului: ROMANIA !

  Thumb up 0