Ai o idee de campanie? Mergi la Bitdefender

lupul dacic

Se pare că Bitdefender e unul din vârfurile de lance nu doar în virusologie, ci și când e vorba de colaborarea cu bloggerii. Pentru că au dat drumul unui proiect foarte, foarte interesant și, mai ales DESCHIS, de colaborare cu publisherii din piață.

Prin urmare, dacă ai o idee de campanie cu Bitdefender pe blogul tău, spune-le de ea, în formularul dedicat și daca BDF o agreează, succes maxim, nu trebuie decât să o pui în aplicare.

Congrats pentru idee, e interesantă și cred că va fi adoptată rapid și de restul jucătorilor din piață.

Foto

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

 1. Deocamdata au probleme: The server unexpectedly closed the connection.

  0

  0

 2. Pfui … e cu lupu’ dacic și cu Gerula.
  Îi rupe Oreste!

  0

  0

  • #3

   Oreste ar putea fi unul din beneficiarii BDF, ca pare cam virusat in general, deschide multe ferestre fara motiv in timp ce vorbeste, intrerupe procese de aiurea, de aia zic ca i-ar putea folosi.

   Desi daca il deviruseaza pe Oreste s-ar putea sa nu mai aiba niciun haz daca va functiona corect.

   0

   0

 3. #4

  „This form was created inside of Cismaru Corp. ” :D

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]