O idee pentru hypermarketuri și alte instituții

curatator

Prin natura meseriei, mă împiedic des de mașinuța aceea care spală pe jos prin supermarketuri și malluri. De obicei, la volan, câte un hăndrălău de 30 de ani, eventual ușor colorat, care ar putea mișca munții din loc, dacă ar împinge mai tare. Sau o doamnă voluptoasă, care își lățește curul pentru mai târziu în viață, în timp ce se plictisește.

Dragi Cora/Auchan/Carrefour etc, sunt atâția oameni de 55+ sau 60+ care nu au loc de muncă și nu îi mai angajează nici dracu la vârsta asta și nici nu pot munci cot la cot cu cei tineri, pentru că, surpriză, au 60 de ani.

Nu credeți că ar fi drăguț să împuneți firmelor cu care aveți contract de curățenie ca pe respectivul tractoraș să fie angajat un om în vârstă? Serios, munca aia o poate face și un om aproape de pensie, iar vlăjganii care o fac în mod constant ar putea face chestii mai serioase decât să plimbe un zamboni pe culoare.

Mulțumesc.
Semnat, un client.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  Daa, vlajganii ar putea sa faca chestii mai serioase, de ex. sa se apuce de blogging.

  Thumb up 70
 2. #2

  de ce nu ursi panda sau pisoi orfani?

  Thumb up 15
 3. Bosu nostru, esti superficial…vlajganul nu sta toata ziua calare pe masinuta aia… mai ajuta si la depozit, si la carat etc… iar batraneii sunt deja pe posturi de paza si interventie in farmacii, banci etc, sau la ziare…

  Thumb up 48
 4. Ala in varsta nu mai vede daca a ramas vreo urma de murdarie 🙂

  Thumb up 10
 5. Da dar poate ca ala mai sta vreo 3 4 ore în depozit la împins sticle cutii s. a. După care poate îl mai baga și la casa :))

  Thumb up 18
 6. Firmele alea de curățenie au contract si cu cu alte firme iar persoanele alea de pe mașinuță trebuie să faca smotru serios în altă parte.

  Thumb up 4
 7. #7

  Cu sigurnata cei care sunt pe masinute mai fac si alte treburi.

  Thumb up 11
 8. Facand oarecum parte din domeniu intr-un timp al vietii mele, nimeni din supermarket-uri sau hypermarket-uri nu are o pozitie exacta in magazin . Astazi descarci marfa, maine asezi la raft, poimaine esti la casa, razipoimaine conduci titirez d-asta, asa e peste tot, chiar si asa zisii sefi de magazin se implica destul de mult in munca de jos, desi fac si pe domnitorii pe acolo si unii se cred deja intre actionarii majoritari ai intregii firme .

  Thumb up 17
 9. Iti cauti de lucru?:)

  Thumb up 7
 10. Pai aia care opereaza masinutele alea mai fac si altceva…partea aia, in care se plimba cu agregatu’, dureaza 30-40 de minute, pe urma ii baga la altceva. In toate supermarketurile angajatii sunt policalificati: paznicii se ocupa de cosuri, de punerea marfii la raft, de cantarire (la Kaufland, paznicul de la casa se duce si cantareste fructe sau legume, daca e cazul). De angajati nici nu mai vorbesc: ii baga si pe case, si in depozit, si la aranjat marfa…

  Thumb up 6
 11. #12

  vlajganii nu conduc doar masinariile alea, mai fac si altceva in plus pe acolo aranjeaza marfa,cara marfa etc, eu ca patron nu pot sa angajez un batranel de 60-65 de ani ca sa faca doar asta! eu vreau profit, nu sa fac fapte bune iar daca in afaceri te ghidezi dupa acest aspect atunci nu mai faci profit!

  Thumb up 2
  • #13

   tu ca un mulliez sau kamprad care se respecta ai impresia ca profitul firmei tale ar sta in salariile batraneilor care ar conduce trocariciurile alea? inseamna ca de fapt nu esti nici mulliez nici kamprad… oh, wait!!!

   Thumb up 1
 12. Nu stiu in ce Cora mergi tu, dar eu in masinuta aia am vazut numai oameni cu usor handicap…
  In plus de asta, angajatul din masinuta este parte dintr-o rotatie, iar in alte zile face alte chestii legate de curatenie.

  Thumb up 1
 13. Nu stiu ce skill-uri de condus au oamenii la 60 de ani…

  Thumb up 0