Idei de amenajare interior – Fotowall

fotowall

They told me I should put them on my wall.
So I did.

Inițial voiam să fac chestia asta pe un suport de plută. Dar am ajuns în final la concluzia că ar închide cumva camera, fotografiile de la photoprintit nu sunt egale în lungime, ci urmăresc imaginea digitală, deci ar fi prea multă plută goală în final.

Așa că am pus scotch dublu adeziv, câte o pătrățică în fiecare colț al pozei și cam asta a fost. Much win, amazing. Și așa, pozele cu momentele frumoase din viața mea nu se ascund prăfuite într-un album foto, ci le pot vedea oricând.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  De ce nu ai colorat camera in albastru, roz sau verde?

 2. #2

  Ieseai mai ieftin dacă lipeai albumul foto pe perete :-P

 3. #3

  Iti da nasul clasa la bricolaj :D

 4. #4

  Trimite poza Si gacicii cu albumul de fosti…sau de acolo Ai ideea?

 5. #5

  Si-a tras Maithun blog?

 6. #7

  Eu folosesc „Digital Photo Frame Slideshow” pe o tableta. Oricum se poate pune si pe TV, dar e ca mare.
  Asa pot sa dau cu var, fara sa ocolesc fotografiile :D

 7. #10

  Așa arată pereții din casa bunicilor mei, de pe vremea când nu aveau decât var să pună pe ei. Bine. ei le-au înrămat, pentru a fi ușor de zugrăvit.

 8. mie îmi plac și amprentele mâinilor. :)

 9. #12

  mie imi place ca aici ai separat degetele de poze, adica ai pus toate degetele intr-o parte, pe un perete, si pozele pe celalalt perete.

  O idee foarte buna. Sa vedem ce-o sa mai zica acum haterii…

 10. #13

  gusturile tale in materie de design interior sunt depasite doar de gusturile tale la incaltaminte, ciocate in mod special :) :)

 11. Cu hartia igienica de la capu’ patului ce faci? :D

 12. #17

  Mda… tiganie!
  Dar ce conteaza cat timp tie iti place? ;)

 13. #18

  Arata ca in caminele de nefamilisti. Dar ce stiu eu ce e arta.

  • #19

   Ba, voi nu sunteti dobermani, sunteti ciobanesti mioritici.

 14. nu arata neaparat rau zic, dar poate puteai sa pui o rama foto ceva mai mare care sa ruleze pozele. ISU a aprobat asta? :)

Citește și...

M-am uitat, de curiozitate, l Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]

Routerul fain este acesta, adică Ubiquiti Amplifi. L-am primit de la colegul claudiu, pentru test, dar cred că o să îl păstrez pe mai departe. Arată excelent, se setează din 3 clickuri, și asta nu e o exagerare, este o încântare pentru folosirea într-o casă normală, de către cineva care nu vrea […]

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]