Idei pentru bradul de Crăciun

Poate v-ați săturat de bradul clasic, verde, înalt sau scund, natural sau de plastic, cu globuri și gloabe. Poate vreți să mai schimbați ceva în monotonia cuibului de nebunii căruia îi spuneți casă. Poate vreți să salvați un brad de la tăiere. Știați că un brad trebuie să crească 10 ani până ajunge la înălțimea optimă de tăiere? Uitați și niște idei în direcția asta.

Pentru a fi clar, eu îmi voi cumpăra un brad adevărat, real, care miroase a brad și își lasă frunzele la mine pe parchet.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  Ce tare e ala din trepiedul de la aparatul foto!

  • #2

   Subscriu. Si ala din perne e misto si simplu de facut. Perne sa ai…

 2. #3

  Cat mai e un brad olandez de 2m pe acasa?

 3. scara impodobita?
  trepied cu 3 ghirlande pe el?
  20 de bete uscate pus in x ?

  astia sunt brazi?

  anul viitor ce urmeaza? brazi din pubele?

  • #5

   Din sosete verzi purtate cate o saptamana ca sa stea tepene sub forma de creanga de brad.

  • mihaela » ce imaginatie pot avea femeile…

 4. #7

  trebuie sa fim ecologisti domne. :D

  • @cosovo>> si un brad natural e mai putin ecologic decat un trapied din plastic pentru ca….?

  • #9

   @ alioja,, ei zic ca peturile alea se recicleaza, eu eram ironic cu ecologismul, an de an am avut brad natural.

 5. #10

  Dragut si diferit! Cred ca pe cel din dopuri de pluta sau pe cel din carti il pot face si eu!

 6. #11

  Eu l-as face pe cel din brocolli si l-as aseza fix in bucatarie.

 7. #12

  eu in germania le faceam pe amindoua-nu incurajez taierea brazilor, mai ales ca in romania regula ‘tai unul plantezi altul’ nu se respecta, dar nemtii din berlin ARUNCA brazii de craciun fix a doua zi-pe 26 maxim 27 brazi frumosi, mari si grasi stau frumos aliniati in fata caselor(nu, nu aruncati la gunoi)..asa ca nici nu ma simteam vinovata, plus ma alegeam cu ce brad voia muschiul meu-si credeti-ma ca 300 de euroi pe un brad imens cum imi trageam nu aveam/voiam sa dau

 8. #13

  De aia cumpar eu brazi danezi sau olandezi. Sunt crescuti in pepiniere si nu sunt taiati din tara mea. Chestiile astea eco din poze sunt interesante si cam atat.

 9. #14

  brad de-ăla în ghiveci ? să-l plantezi pe urmă ?

 10. #16

  Mi-am luat eu brad din ăla în ghiveci, anul trecut, ca să-l pot ține mai mulți ani si să-l plantez după, dar a fost țeapă, rădăcinile bietului brăduț erau ciuntite rău de tot ca să încapă în ghiveci. Când a început să se supere am zis că hai să-l sco din ghiveci si să-l mut în curte, dar practic n-aveam ce planta, rădăcinile erau…lipsă.
  Cu brazii tăiați, eu întotdeauna merg si cumpăr unul în 24 dupămasa, de obicei cumpăr unul enorm si superb de patru ori mai ieftin decât ar fi fost cu o săpt mai devreme.

 11. Sunt misto toate, numai ca eu prefer il prefer pe asta http://goo.gl/xmTB2

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]