Cu ideile la kilă

Știți că circulă legenda că rromânii sunt cei mai mari inventatori din lume, nu? Pe lângă cea cu vinurile rromânești sunt cele mai tari, e una din cele mai mari mistificări naționale. Nu avem inventatori, nu avem idei, nu prea avem nimic, în general.

Divaghez. Voiam să spun doar câteva cuvinte, fără legătură cu subiectul
Nu trec 2-3 săptămâni, fără să fiu invitat să fac parte dintr-un proiect, să fac ceva, să scriu ceva, să contribui la ceva. Dar cel mai des sunt rugat să particip la diferite proiecte.

Problema e că la peste jumătate din ele, ne întâlnim, vorbim, sunt rugat călduros să iau parte, să-mi pun la dispoziție marele meu know how și marele blog, să dau consultanță, să fac și să dreg, după care…pauză.

Nimeni nu mai vorbește despre proiect, nimeni nu mai își aduce aminte de existența lui, nimeni nu dă nici cel mai mic semn de viață, totul a murit brusc. Nici măcar nu e legat de mine, că nu apuc să scot o silabă, pur și simplu marele proiect ce se va lansa cu surle și trâmbițe moare fâsâit, într-o bășinică onlainistică.

Și mă întreb eu, în sinele meu, când dai dovadă de asemenea seriozitate în ghilimele, cum te poți aștepta ca eu să te mai iau în serios vreodată? Cum crezi că mă mai poți căuta să mă rogi să îți dau măcar ora exactă, când știu că tu nu ai nici cea mai mică responsabilitate?

E o mirare că mă miră de fiecare dată.

13 comentarii

 1. cred ca astia te testeaza pentru marele proiect, dar tu nu te-ai prins inca :lol:

  0

  0

 2. Poate daca ai organiza tu un proiect lucrurile ar sta altfel. Asta bineinteles, daca nu ai orice altceva mai bun de facut.

  0

  0

 3. Ii bun ca pe tine te baga lumea-n seama. Io n-am mai vorbit cu un strain de cand hau si parau..

  0

  0

 4. #4

  3 pasi pt un finish ca la carte:
  1 anuntarea cu surle si trambite a unui”proiect”-whatever
  2 fa reclama-invita oameni sa participe -> uitat apoi de ei, de proiect-whatever
  3 ultimul pas: scuzele, fofilarea, datu` de gard- stai ca sa vezi, ca o fi – ca o pati, ca nu intelegi, ca e grele
  Finish-achievement unlocked- esti rroman, brava!

  0

  0

 5. Sedinte multe si dese, cheia marilor succesuri :)

  0

  0

 6. #6

  Empatizez cu tine in chestiunea asta!La inceput toti sunt entuziazmati cu privire la proiect iar cand e sa puna umarul la treaba, sa-i dam drumul la proiect ,se trag toti pe cur.App… cum se numesc oamenii cu idei?:))

  0

  0

 7. Astea de care zici tu nu sunt proiecte ci tentative :D

  0

  0

 8. #8

  Inafara de Henri Coanda nu avem niciun inv… Oh, wait…

  0

  0

  • #9

   Ca bine zici. M-am intrebat de multe ori: oare de ce nu s-a auzit pe nicaieri prin strainatate de „pionierii zborului” Aurel Vlaicu si Traian Vuia, care au si monumente ridicate in satele natale? A fost oare doar nevoia de personalitati in „epoca de aur”?

   0

   0

 9. Proiectele respective vor fi trecute cu bold in CV-urile initiatorilor.

  0

  0

 10. #12

  Asa-i !

  0

  0

Citește și...