27 comentarii

 1. #1

  OK, ce urmeaza, James Bond gay? Jana Bond?
  Nu sunt rasist, dar political corectness-ul asta incepe sa ne omoare…

  0

  • mno, dar asta nu e miscare PC, Idris e propus demult de catre internet, fix pentru ca e un tip senzational de misto si cu multa carisma. eu sunt primul anti PC, dar omul e un actor bestial

  • #3

   Ai vazut Luther? (Netflix, productie BBC)

   0

 2. #4

  Sunt putin dezamagit ma gandeam ca noul James Bond va fi un asiatic mulatru transgender si evreu.

  0

 3. #6

  Nu atita timp cat Sean Connery e inca in viata!

  0

 4. L am vazut prima data in Luther. nu stiu despre voi dar eu cand inchid ochii si visez cum as vrea sa fiu la Idris Elba ma gandesc. are un stil de a merge, spatele drept , pasii mari …. si mi se pare si un actor bun
  si mai am momente cand as vrea sa fiu Gabriel Garko. amandoi au 1.90m

  0

 5. #9

  The clip is fuckin’ AWESOME! Am ras cu lacrimi. Incepe deja sa imi para rau de Idris Elba, imaginandu-mi cum o sa faca misto o groaza de oameni „Ce tare ai fost boss, cand la sfarsitul urmaririi te-ai amestecat in multime SI TE VEDEAI DE LA UN KILOMETRU” Muhahaha :-D

  0

 6. Imi place de el, dar cred ca sunt alti actori care ar intra mai bine in rolul lui Bond. Iar Idris Elba a mai „comis-o” o data similar, jucand rolul lui Roland Deschain, in Turnul Intunecat.

  0

 7. #11

  Cand am vazut Man from UNCLE, am zis ca Henry Cavil ar fi excelent ca James Bond.

  0

 8. Da, ar trebui sa joace Idris Elba in rolul lui James Bond cand s-a dus ala in Rusia Sovietica si se prefacea ca e rus.

  0

 9. #16

  Un spion american învaţă perfect limba rusă şi merge în Rusia. Într-un sat din Rusia da bună-ziua în limba rusă şi i se răspunde:
  – Bună ziua, domnule american.
  Nedumerit, se întreabă oare de unde ştiu sătenii că e american, sigur de la accent. Se întoarce în America, se perfecţionează câteva luni şi la accent şi se întoarce din nou în Rusia, dar păţeşte acelaşi lucru.
  Se întoarce din nou în America, se perfecţionează încă câţiva ani, vorbea perfect ruseşte şi accent şi ţinută şi când se întoarce în Rusia şi salută, i se răspunde din nou:
  – Bună ziua, domnule american. Nedumerit, întreabă:
  – Dar de unde ştiţi că sunt american?
  – La noi în Rusia nu sunt negri.

  0

 10. Asta imi aduce aminte de bancul ala vechi cu spionul american antrenat intensiv (limba rusa, baut vodca, dansat kazacioc, etc) pt ca sa isi piarda urma printre rusi. Descoperit in final pt ca era negru?
  #Haur.ĺ

  0

 11. #19

  James Bond arata asa:
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/James_Bond#/media/File%3AFleming007impression.jpg

  Deci caucazian brunet mid 30s. Orice altceva (negru, blond, negru blond, asiatic, asiatic blond, indian, indian tip Vinetu sau mai stiu eu ce) sunt aberatii cromatice si trebuie tratate ca atare.

  0

  • #20
   Arhi

   Roger Moore 100%.
   in acelasi timp, sa nu uitam ca e un personaj fictiv, creat intr-o vreme in care sclavia nu era chiar departe, deci Flemming nu avea cum sa si-l imagineze negru, pur si simplu.

  • #21

   90%. Moore era mai batran decat Connery cand a preluat personajul (46 de ani pana spre 60).

   0

 12. #22

  Sean Connery, Henry Cavill și Mads Mikkelsen (Hannibal) ar face un rol bestial.
  Poate și Tom Hardy ar merge mai bine dar trebuie să schimbe ceva la jocul actoricesc.

  0

  • Mads ii face joulien… dar mi se pare prea serios pentru un rol atat de jucaus

   0

  • #24
   Arhi

   da, e genul motherfucker

  • #25

   Mads ar fi un sacrilegiu sa interpreteze pe Bond dupa ce a jucat rolul eroului negativ in Casino Royale. Cu oricare dintre Cavil, Hardy sau Chris Pine as fi multumit. Sa nu ajungem la The Rock, Vin Diesel, Momoa sau Hemsworth.

   0

  • #26
   Arhi

   doamne ferește

 13. #27

  Ceva Sebastian Stan – James Bond? Bucky poate baga si ceva romaneste ca atunci cand isi cumpara el prunele cu steroizi din piata, de la „tig/tar -ani”.

  0

Citește și...

Un pian are 88 clape. Clapele acționează niște ciocănele pentru a lovi corzi care vibrează cu frecvențe între 27Hz (prima clapă) și 4.186 Hz (ultima clapă). La fiecare octavă, frecvențele se dublează. Dacă vă jucați un pic cu sunetele unui pian, o să vedeți că aveți o zonă de confort a sunetului, care […]