Iese Anania, leul din Narnia?

Astazi vedem daca am avut dreptate aici, cand am zis ca Anania e the one. A stat relaxat, a lovit exact in momentele proprice, a intrat in cursa electorala la rugamintile sfantului sinod, deci e pe val. Vedem diseara. Eu zic ca o sa fie leul din Narnia.

Pe cine preferați ca guest author?

View Results

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  Am votat cu leu’:
  a) e moneda nationala si eu sunt patriot (hic, hic)
  b) am vazut filmul si parea ca reusisem sa consum deja ratia zilnica de alcoolica (un leu care vorbea, asta te face sa duci la analize ce ai in sticla; hic, hic)
  PAREREA MEA!

 2. #2

  Arhi, omule, nu pot sa vad rezultatele votului. Dupa ce ca mi-am facut datoria patriotica si am mers la vot, nu pot sa vad rezultatu’.
  Ca daca iese si aici Baselu’ cu 75% sau Iliescu, io solicit azil in Burkina Fasso.
  Parerea mea!

 3. pai nush de ce
  ca eu il vad

 4. #4

  Inca un motiv pt leu: e batran si e cam bolnav. Cred ca asta convine majoritatii, pentru ca in felul asta alegerile pot fi repetate nu peste mult timp, lasand locul unor noi aspiranti la titlul de leut-tanara speranta.

 5. Votat cu multpreabucurosul Daniel, dar e posibil sa iasa Narnia, ca popii sint cacaciosi si aleg unul care sa nu ii frece la cap prea mult.

 6. Nu pot sa vad rezultatele.Eu as vrea sa nu iasa asta, totusi are 86 de ani, ce naiba maine poimaine moare.

 7. sper sa ii trazneasca pe toti candidatii…sau sper sa castige unul ateu

 8. #8

  S-a retras Teofan.Deci batalia se va da intre leu si dany-boy de la Moldova.

 9. deci amin, bre Alex. Vorbesti ca un adevarat roman:D

 10. iese Daniel.mergi si pariaza

 11. Who gives a fuck? :)

 12. in conditiile in care biserica romana primeste bani de la stat si apoi mai ia si de la prostii care dau…si nu ofera nimic in schimb, de ce ar trebui sa ma intereseze cine e patriarh?
  cand o sa vad biserica ca din banii pe care ii are face case oamenilor afectati de inundatii sau saracilor sau batranilor, da o sa ma doara cine iese patriarh…cat timp ei isi fac vile intre ei si preacurvesc mai ceva ca niste tineri de 18 ani, pot doar sa sper ca vor face cunostiinta cu D-zeu cat mai curand (sau cu dracu, in cazul majoritatii preotilor)

 13. #13

  Alex, ai grait ca un om chibzuit. E mare pacat ca oamenii bisericii nu se comporta asa cum spui tu (in cele mai multe din cazuri;exceptiile confirma regula).

 14. Nope, a iesit Daniel! :D n-ai nas bun :P

 15. DAMN…PARIASEM PE NARNIA

Citește și...

În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment. If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It În primul rând, așa cum […]

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]