15 comentarii

 1. #1

  Am votat cu leu’:
  a) e moneda nationala si eu sunt patriot (hic, hic)
  b) am vazut filmul si parea ca reusisem sa consum deja ratia zilnica de alcoolica (un leu care vorbea, asta te face sa duci la analize ce ai in sticla; hic, hic)
  PAREREA MEA!

  0

 2. #2

  Arhi, omule, nu pot sa vad rezultatele votului. Dupa ce ca mi-am facut datoria patriotica si am mers la vot, nu pot sa vad rezultatu’.
  Ca daca iese si aici Baselu’ cu 75% sau Iliescu, io solicit azil in Burkina Fasso.
  Parerea mea!

  0

 3. pai nush de ce
  ca eu il vad

  0

 4. #4

  Inca un motiv pt leu: e batran si e cam bolnav. Cred ca asta convine majoritatii, pentru ca in felul asta alegerile pot fi repetate nu peste mult timp, lasand locul unor noi aspiranti la titlul de leut-tanara speranta.

  0

 5. Votat cu multpreabucurosul Daniel, dar e posibil sa iasa Narnia, ca popii sint cacaciosi si aleg unul care sa nu ii frece la cap prea mult.

  0

 6. Nu pot sa vad rezultatele.Eu as vrea sa nu iasa asta, totusi are 86 de ani, ce naiba maine poimaine moare.

  0

 7. sper sa ii trazneasca pe toti candidatii…sau sper sa castige unul ateu

  0

 8. #8

  S-a retras Teofan.Deci batalia se va da intre leu si dany-boy de la Moldova.

  0

 9. deci amin, bre Alex. Vorbesti ca un adevarat roman:D

  0

 10. iese Daniel.mergi si pariaza

  0

 11. Who gives a fuck? :)

  0

 12. in conditiile in care biserica romana primeste bani de la stat si apoi mai ia si de la prostii care dau…si nu ofera nimic in schimb, de ce ar trebui sa ma intereseze cine e patriarh?
  cand o sa vad biserica ca din banii pe care ii are face case oamenilor afectati de inundatii sau saracilor sau batranilor, da o sa ma doara cine iese patriarh…cat timp ei isi fac vile intre ei si preacurvesc mai ceva ca niste tineri de 18 ani, pot doar sa sper ca vor face cunostiinta cu D-zeu cat mai curand (sau cu dracu, in cazul majoritatii preotilor)

  0

 13. #13

  Alex, ai grait ca un om chibzuit. E mare pacat ca oamenii bisericii nu se comporta asa cum spui tu (in cele mai multe din cazuri;exceptiile confirma regula).

  0

 14. Nope, a iesit Daniel! :D n-ai nas bun :P

  0

 15. DAMN…PARIASEM PE NARNIA

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]