Am ieșit cu partidul la furat

pokeponta

Nu, nu este o glumă, este modul hip prin care tipul ăsta, care e liderul partidului respectiv, provoacă lumea să îl aducă pe ponta în partid. Partidul e partidul acela care înlocuiește dizolvatul UNPR, cel ce trebuie să tragă voturi de la fraieri și să le ducă PSD-ului.

Cred că să cobori mai jos de atât, e greu.
Serios…

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  Stiu ca defunctul Silviu Prigoana cand a candidat la primaria capitalei avea un slogan de genul „Plici de aici” sau ceva genul.Plici vine de la faptul ca isi batea nevasta cu pliciul de muste.

  Thumb up 2
  • De fapt era secs cu nabadai…foloseau si ei ce gaseau la indemana….

   Thumb up 1
 2. #3

  Zicea bine stimabilul și respectabilul domn Hitler ca partidele sunt sursa tuturor relelor și ar trebui desfiintate.

  Thumb up 9
  • Mai spunea ca desfiintati ar trebui sa fie si evreii,homosexualii,tiganii si rasele inferioare ar trebui sa munceasca pana la epuizare pentru Gremania si Europa germana
   ai grija ce-ti doresti

   Thumb up 10
  • #5

   Ma numesc Zoltan Shlomi Linguraru, tatal meu este tigan evreu, mama mea unguroaica, iar eu sunt homosexual si neo – nazist .

   Thumb up 1
 3. Si ce te miră boss?
  Adevărul e ca Pokeponta are capital electoral baban si cred ca pana si Basescul l-ar vrea in PIMP ,dar nu-i propune pentru ca știe ca va fi refuzat
  Cel mai ciudat e comportamentul lui Dragnea .Sunt alegeri ,psd-ul e important dar mai importante sunt dosarele in care ești judecat

  Thumb up 8
 4. What the….?!

  Thumb up 0
 5. sunteti rautaciosi. nu e nimic ciudat, pru vrea un om pe masura partidului. psd vrea pe de alta parte un peste foarte mare, un zeu al politicii, pe geoana. se intampla chestii mari.

  Thumb up 2
 6. #9

  astia nici macar nu-s nebuni sau tampiti ca restul partidelor extremisto-nationaliste-crestine-anti-ue. pur si simplu sunt niste lichele care vor sa exploateze o nisa libera din politica.

  Thumb up 2
 7. #12

  Pokemonta!

  Thumb up 0