Ikea Pallady se deschide pe…

Ikea Pallady se deschide pe…

5 iunie? Cel putin asa zice o reclama de la tv. Oricum, dupa ce se deschide chiar nu mai am de ce sa ajung in Baneasa

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. #1

  Ce-ti mai place hotdog-ul la 1 leu….

  0

 2. #5

  Oleee! Subscriu.

 3. #6

  Vrem IKEA Ploiesti!

  0

  • #7

   Din Ploiesti ajungi la IKEA Baneasa mai repede ca majoritatea bucurestenilor, ce rost are?

   0

  • #8

   Veneam o data cu avionul de la Amsterdam la Bucuresti. Prinsesem loc la mijloc din pacate si la fereastra era o doamna pe la 50-60 de ani. Zborul dureaza cam 2 ore jumate, deci e oarecum light.
   Dupa vreo 2 ore, cand deja avionul incepuse sa coboare, doamna asta a inceput sa ofteze si mi-a zis:
   „Ah, prea lung e zborul asta, ar fi mers macar o escala, eventual la Sibiu”.

   Ghici de unde era ea?

   0

 4. #9

  Radem, glumim, dar o sa fie un trafic infernal in zona aia. Iar preturile la apartamentele alea din camp, din spate de acolo, vor creste cu minim 10%.

  0

  • #10

   Unde nu e trafic infernal in Bucuresti ?

   0

  • #11

   Se stie ca Ikea defineste standardul de viata, practic daca ai Ikea in cartier esti in clasa superioara, daca ai Lidl in clasa medie iar Profi pentru saraci.

   0

  • #12

   Pt amatorii de case in zona aia….sunt doar 2 iesiri: una pe la ansamblul lui Negoita si e ceva absolut oribil de aglomerat si stramt, a 2 a pe Fetesti, o strada relativ ingusta si foarye agloemrata de cand jegurile din prjmarie au dat avize sa se construiasca un nou cartier fara noi strazi care sa preia fluxul mai mare de masini.

   0

 5. #13

  mai degraba se deschide la sfarsitul lunii iunie pentru ca e un concurs https://primulvizitator.ro/ si extragerea se face pe 20-24 iunie iar castigatorul viziteaza magazinul inainte de deschiderea oficiala.

  0

 6. #14

  Pentru Cocoșatu”?

  0

 7. Unde anume se deschide, lângă decathlon și jumbo sau vis a vis?

  0

 8. #17

  Super, acum o sa fiu tentat sa merg 15 minute pe jos ca sa-mi iau hotdogs 🙁

  0

 9. #18

  Boss, cum adică nu mai ai de ce să ajungi în Băneasa? Păi Băneasa e în sectorul 1, Băneasa e miezul, dacă nu mai mergi în Băneasa e ca și cum te-ai muta din București. Eu am n-am treabă, măcar la 2 săptămâni tot trec prin Băneasa, ultima oară am fost duminică. Mai privești ce mai face lumea bună.

  Apropo de lumea bună, am văzut un mândru posesor de Q7, stătea aplecat cu portbagajul în cap, i se duseseră telescoapele alea, trebuia sprijinit cu ceafa. Era și puțin aplecat, blugii ajunseseră pe la jumătatea bucilor. M-am apropiat să văd ce face, poate are nevoie de ajutor, ce crezi că făcea? Mânca ca haplea dintr-o sacoșă de rafie, avea gura așa de plină că o parte din haleală atârna afară, i-am urat în gând poftă bună și mi-am văzut de treabă.

  0

 10. #19

  Niște proști au deschis in mall ceva chioșc cu hotdogi la 13-15 lei bucata. Dupa o luna au inchis prăvălia din cauză de lipsă de clienți. Deci ikea distruge micile afaceri locale.

  0

 11. #20

  O sa fie blocata si zona aia, te mai miscai pana acum…

  0

  • #21
   Arhi

   da, probabil partea dinspre oras o sa fie crima.

  • #22

   Zona e deja aglomerata vineri seara si duminica seara, pentru ca Pallady da direct in autostrada si e trafic intens.

   Se construieste intens in zona si mi-am dat seama de asta cand ies de la metrou, la statia 1 Decembrie, vagoanele sunt inca pline de oameni, spre sensul Anghel Saligny.

   0

 12. #23

  Nu se deschide pe 5 Iunie, pana la acea data cei inscris in ikea family participa la concursul primul vizitator, castigatorul va fi anuntat abia dupa data de 20 Iunie.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.