Ion Iliescu a mulțumit minerilor pentru că au plantat flori

Preşedintele Iliescu le-a mulţumit minerilor, bănuiesc că le mulţumea minerilor care plantau flori, nu putea să le mulţumească celor care au făcut ceea ce au făcut. Evident au fost mineri, dar cei care au făcut victimele nu e exclus să fie îmbrăcaţi în haine de mineri”, completează tabloul Mineriadei Adrian Solomon.

Mai mult de atât, ce ai putea spune?
Mi-e dificil și să glumesc pe tema asta. Au murit oameni datorită chemării lui Ionel Iliescu. 20 de ani mai târziu, cu Ion în viață, un discipol iliescian răstălmăcește istoria fără nici un fel de jenă.

Iar noi, societatea în ansamblul ei, nu facem nimic. Decât cel mult câteva sticle bătute în asfalt.
Aș fi vrut să pot face câteva glume pe subiect, gen Dacia 1310 se numea zâmbetul lui Iliescu după ce au trecut minerii.

Dar ar părea cumplit pentru oamenii ale căror familii încă resimt lipsa celor dragi, uciși de minerii lui Iliescu și Cozma, pentru simpla vină de a fi intelectuali. Și pentru că existau mașini de scris la sediul PNȚ. Și dolari falși.

Și știți ce e și mai dureros?
Că dacă mâine Iliescu candidează, iese președinte cu 90% din voturi.

De la secunda 14, mulțumirile pentru plantarea panseluțelor.

Via

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. #1

  Pt ca tot timpul a avut în spate un megapartid propagandist acest criminal va fi decorat postmortem de Ponta si jelit de pastor la Sinteza Zilei.

  • #2

   Asta daca nu va fi declarata zi de doliu national

  • #3

   e fost presedinte. doliu national, inmormantare cu afet de tun si salve de artilerie

  • #4

   Pai sa-l canonizeze zic, oricum de sf Ion toate posturile sa bat sa prezinte alaiul cu trandafiri rosii de la poarta lui.

  • #5

   Poate ala cu salvele de tun il nimereste pe Ponta cu vreo salva si face un bine poporului…

  • #6

   pastor e imprumutata de la seful tau pe care il pupi in bas ?

 2. #7

  Nu ar fi frumos ca inmormantarea lui Ilici sa fie rezultatul salvelor de tun?

  • #8

   sau macar de mitraliere mici, undeva, pe la targoviste

  • #9

   Macar ala de la Târgoviște nu a avut tupeul de a mai multumi, la drept vorbind nu prea a mai apucat. 🙂 Ca s-a grabit Gelu Voiculescu. Gelu? Oh, wait…
   Apropo, unde e Gelu?

  • #10

   Gelu? freacă gelu’

 3. viata merge mai departe. cei care au dorit sa faca cu adevarat ceva au fost pusi la zis si atunci s-au carat.
  cine sa mai ia act pentru mineriade cand noi il idolatrizam pe varciu?
  ce mai conteaza mineriadele de azi cand pe roman il fute grija cati bani castiga halep, in loc sa fie fericit ca cineva inca se mai chinuie sa reprezinte natiunea romana?
  basescu isi bate joc de noi de 10 ani si romanii ii ling rahatul si ii propaga mizeriile, iar tu vrei ca romania sa ia act pentru trecut cand ea inca traieste cu ceausescu in casa….

  • #12

   Amice, un mic amendament: ai putea lua exemplu fix de la proprietarul acestui blog (ca daca ii dau numele intru in spam) care isi vede de treaba indiferent de regim.
   Am senzatia ca mult prea multa energie se duce in vaitat si injurat si prea putina in munca.

 4. o samanta de avdevar exista,nu au fost numai mineri atunci. Mobilizarea s-a facut de la toate intreprinderile existente in zonele miniere,inclusiv de la nu mai stiu ce combinat chimic.

  • #14

   Are vreo relevanta? Puteau sa fie si maica Tereza si taica Lazar, ideea e e ilici i-a adus si a regizat toata afacerea. Restul sunt detalii discutabile, dar fara mare relevanta in schema pusa in practica atunci. C-au fost si securisti in salopeta, c-au fost si de la combinatul X… Ilici i-a chemat pentru a scapa tara de elementele naziste si legionare (ce frumos a sunat si in gura rusilor cand cu balamucul de prin Ucraina) dupa care le-a multumit frumos. Sper sa apuc sa-l vad cu vata in nas!

 5. #16

  stii ca porcu ala batran este erou national la antene, nu?
  l-am vazut odata in studio iar gadea facea clabuci la bot de la atata pupat in cur

 6. #17

  Bun, şi ce ai putea face?

 7. Banuiesc ca „datorita” e de fapt o ironie.

  Pumnii mei minte nu are, sparge tot ce-i sta in cale.

 8. #20

  in timp ce citeam cele scrise de tine, ma gandeam cat de trista e tara asta… m-am gandit exact la faza de la final, cea in care daca ar candida ar fi ales iarasi. PS: Mereu m-am intrebat de ce atata ura cand vine vorba de intelectuali, dar raspunsul e simplu sau cel putin asa cred eu… prostului daca ii dai putere isi va bate joc de prosti… dar daca il faci sa para destept deja si-o ia in cap si se leaga de cei mai inteligenti ca el. Ar merita Iliescu sa mai traiasca 100 de ani sa vada cum ideologia si dorinta lui vor disparea in necunoscut, iar in cartile de istorie o sa fie numit cel mai slab presedinte din toate timpurile. asta ar merita, gunoiul acesta cu ochi.

 9. dar pe aia din interviul din kmkz o stiti ? Miron Cozma: “Eu sunt rocker, cum să fiu eu împotriva Pieței Universității?”

  • #22

   ala macar a stat la parnaie 10 ani, e ok, fata de altii

 10. #23

  Dislexia-mi joaca feste din nou, asa ca am citit murit in loc de multumit, iar ce a urmat dupa, era irelevant.
  P.S. La Antena 3 sigur au prezentat clar si in mod obiectiv, faptul ca Basescu a fost Ministrul Transporturilor si care nu a apasat pe butonul rosu, pe care-l are orice ministru al transporturilor si care opreste in mod automat orice mijloc de transport in masa.