Îmbătrânesc, dar nu vreau să ajung ca Ion Cristoiu

gaina-cu-pui-vii

Mă aflu de câteva zile la Brăila Moldova, în vizită la minunații părinți ai soției. Așa că, fiind pe teritoriul altuia, aseară a trebuit să mă uit, fără să vreau, la o emisiune de pe b1tv, unde erau Elena Udrea și maestrul Jack Cristoiu. Plus moderatorul.

Vă spun, mi-era jenă să mă uit. Jenă de jena lui Ion Cristoiu, care a ajuns la o vârstă, cât de cât, doar ca să se prostitueze ATÂT de vizibil și servil în slujba fostei metrese de la Cotroceni. A fost un display atât de jalnic de întrebări pregătite din timp, sevite la fileu blondinei, care imediat le întorcea, cu partitura pregătită, ea devenind automat eroina guvernării băsescu, acea patriotizdă care a făcut totul pentru țară, iar țara nu îi este recunoscătoare.

Desigur, și moderatorul presta exact aceeași partitură, dar tonomatele de la b1 chiar nu sunt de luat în seamă.
Dar e trist că un tip ca Ion Cristoiu a ajuns atât de jalnic. La un moment dat se lansase într-o tiradă împotriva internetului, prin care demonstra, fără drept de apel, că toți cei care îl înjură sunt de fapt conturi false de facebook, el este un om iubit de popor.

Serios, mă gândesc că poate devii așa din cauza bătrâneții. Te toropește frica de moarte și nu mai judeci, încerci să acumulezi cât mai multe, că cine știe când revine comunismul la putere.

15 comentarii

 1. #1

  Dupa 60 de ani materia cerebrala incepe sa se degradeze. Medicina a dovedit-o.

  0

  0

 2. #2

  Domnu’ Ametcea, ca o sugestie blândă și iubitoare de semeni (încerc să scap să fiu înjurat de dimineață), nu puneți și ‘apă plată cu lămâie’ în caz că ce spuneți nu corespunde cu viziunea noastră despre viață? Adică, tot un fel de dragoste am arăta, doar că mai dureroasă un pic.

  0

  0

  • #3

   nu

  • #4

   ar merge asta cu „apa plata cu lamaie”, dar doar cu link catre contul de PayPal :) in felul asta chiar dovedesti ca nu esti de acord cu cele spuse

   0

   0

  • #5

   ai putea pune un gin tonic pentru fete, stiu ca majoritatea nu beau bere, dar apa plata cu lamaie, don’t… just don’t…

   0

   0

  • #6

   Apa plata cu lămâie beau aia care n-au bani de limonada , da ?

   0

   0

 3. „Mă aflu de câteva zile la Brăila Moldova, în vizită la minunații părinți ai soției.”
  Sint curios cum ar fi sunat propozitia asta daca erai Gigel-98 din comentariile lui Razvan T Coloja de la articolu’ precedent, si nu un tip cu nume si prenume, a carui sotie citeste cu ochi de vultur tot ce scrie sotu’…

  0

  0

 4. „maestrul” ion tristoiu ca doar n-aţi moşit împreună gaina care năştea pui vii :)

  0

  0

 5. #10

  da’ catalin stefanescu, cel care a scris articolul, e ala pe care il stim de la tv si din dilema?

  0

  0

 6. Daca braila ar fi in moldova ar fi un „improvement” pt braila. Vorba aia, poeti, scriitori…in schimb muntenia…meh.

  0

  0

  • #14

   eu am incercat sa le zic ca le fac o favoare, ei nu si nu:)

 7. #15

  Am tot vazut de-a lungul timpului opinii din categoria „ce nasol a ajuns Cristoiu”. Asa ca ma vad nevoit sa intreb: dar cand a fost ultima oara Cristoiu altceva decat un nasol? Eu il stiu de pe vremea Evz, de cand dateaza si gaina cu pui vii. Pe vremea aia Evz ramasese intr-adevar cam singurul ziar de opozitie la PSDR-izarea Romaniei, dar de atunci Cristoiu a trecut prin stadiul de invitat permanent la emisiunea lui Gadea de la Antena3, scriitor de duzina, lansator de fitile si conspiratii fanteziste etc. Nu vad de ce mai mira/intereseaza pe cineva ca e lingaul de serviciu al Elenei Udrea (mai ales ca nici chestia asta nu e o noutate).

  0

  0

Citește și...