Cum să îți îmbunătățești viața de familie prin sport

2 rachete de tenis de la Decathlon – 80 lei
10 mingi – 30 lei
inchiriere teren – 20 lei/ora

Și ai la dispoziție câteva ore pe săptămână, în care îți poți petrece timpul alături de cei dragi, făcând și ceva sport, hlizindu-te cu elan, pentru că nu știi să joci tenis și nici nu vei ști vreodată, dar e frumos, e haios și pleci cu zâmbetul pe buze.

Bine, eu am plecat astăzi cu zâmbetul pe mai multe buze, buze deschise de la rănile provocate de zgura care a decis să mă rănească în timp ce mă rostogoleam avântat, în drumul meu spre mingea ce tocmai mă depășise.

Prima căzătură după foarte mulți ani.

PS: Vă spun, nu există senzație comparabilă cu cea care o ai când îți privești odorul, pe care acum 3 ani îl măsurai în lungime de la vârful degetului până la cot, luând lecții de tenis de la un antrenor adevărat, alergând printre jaloane sau dând cu racheta după mingi.

Cred că e prima oară când nu îmi pare rău că am îmbătrânit.

Foto

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  Chiar ieri ma gandeam, dupa ce am revenit din Gura Humorului, fix la rachete si la un teren (10 lei ora parca) la Arinis. Sport, aer curat, eventual o piscina si-o bere dupa. Ai fost?

  Poate ai intrebat antrenorul, de la ce varsta poate copilul sa ia lectii de tenis? Multumesc.

 2. Si al meu face tenis de vre-o 2 saptamani si este foarte incantat. 60Lei/ora (dar sunt 2 copii si platim 30 lei fiecare).
  Tu cat platesti ?

 3. #6

  La 3 ani e o joaca pe teren, nu e tenis. Dar e bine, decat sa stea in casa… De pe la 5 ani asa incepe tenisul. Or fi antrenori care zic ca nu-i asa, ca doar e criza…

 4. #7

  2 rachete de tenis – doar 80 lei? O_O

 5. #9

  Imi place tenisul, imi place si mai mult badmintonul. E mai activ, ma alearga mai mult.

 6. #10

  Pfuai! Si eu care cand am vazut poza in thumbnail, am zis ca si-a scos Arhi tableta de la naftalina 🙂