Observ, odată cu stabilirea datei referendumului, că apar tot mai mulți dintre postacii cu “nu sunt cu coaliția/pesedist/etc, dar votul, dar obligația, dar democrația”. Mai observ și membri penele care au impresia că aici e locul lor de campanie și au dreptul de a emite minciunele pdliste. Și sunt foarte supărați că nu le permit să comenteze.

Băieți, să vă fie clar. Aici este proprietatea mea, personală, pe nume propriu. Nu aveți nici un drept. Niciunul. Mizeriile voastre mergeți și le răspândiți unde vreți voi. Pe orice site unde, nu-i așa, trebuie să permitem opinii, să ieșim din bulă și alte chestii interesante care, la final, se transformă în apologia pesede sau penele, pentru că băieții comentează pe bani și au timp să acopere cu căcat orice altă opinie.

Nu, nu vă permit opinii. Eu sunt angrenat, punctual, cu situl MEU, în misiunea de a educa oameni. Nu mă interesează pluralitatea opiniilor, nu doresc să ies din bula mea și să primesc opinii pesediste, nu mă interesează nimic. Trăim vremuri în care mori sau trăiești, atât, restul e bălăceală de hipsteri.

Unul din puncte este acela de a înțelege că singura soluție pentru a stopa referendumul urii creștinopate este boicotul. Lipsa de la referendum. Orice altă soluție, mers și scrie MUIEPSD pe bilet, anulat biletul, votat nu, nu face decât să vă treacă în listele de prezenți și să ducă prezența la 30%, limita de validare. Vă rog să înțelegeți, orice ați auzi în altă parte, dacă ați dat cartea de identitate la votare și ați primit ștampila de vot, este ca și cum ați vota pentru Coaliția analfabeților.

Și pentru cei care explică cum că vai, trebuie să mergi la vot, Curtea Constituțională, pe vremea când nu era transformată în prezervativul folosit al psd, a scris:

Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică.

Așa că, vă rog frumos, faceți-vă politica în altă parte. Nu mă interesează frazeologie cu Accept hate-ul, dați cu roșii, veniți cu argumente. Caută lacrima și mergi în plm unde vrei tu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.