E important internetul?

Depinde de punctul de referinta. Intotdeauna l-am considerat o parte importanta a vietii mele. Initial, diferitele mishmashuri pe care le faceam, si care mi-au adus sau imi aduc suficienti dineros. Ulterior, ca relationare interumana, mi-a adus cunostinte pe care altfle nu le-as fi intalnit in viata mea, gen blegoo, zoso, visurat, piticu, nicolescu, din cauza ca nu avem nimic tangential, decat blogurile.
In schimb, in lumina ultimelor intamplari din viata mea, am realizat ca aceasta viata virtuala nu reprezinta nimic. Cel mult un balast. In clipa in care banii nu mai conteaza, in care traficul, unicii, afisarile, reclamele, nu mai conteaza, iti dai seama ca de fapt viata ta are alte baze, si ca nu neaparat banii ce ii castigi din literele scrise pe un ecran sunt importante. Importanta e viata ceor pe care ii iubesti, importanta e sanatatea lor, important este sa poti sa privesti un rasarit de soare fara sa fii tentat sa ii faci poza ca sa o pui pe blog.
Restul sunt nimicnicie.
Traiti-va viata. Morti veti fi o eternitate.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

  1. Mnu neaparat, pentru tine e mai putin importanta viata virtuala pentru ca poate ai o viata plina in genere, ai familie ai prieteni in realitate. Sint multi oameni singuri in real care duc o viata minunata in virtual, nu cred ca e surogat, e o alternativa.

  2. dar la finalul zilei tot singurei sunt

  3. frumos spus tata Arhi.tot nu schimbi tema?

  4. nu. imi place si asa va ramane:))

  5. #5

    Internetul e,desigur,important si ne poate influenta in bine sau rau,depinde cum anume decidem sa-l folosim…Voi ce parere aveti?

  6. #6

    E cam plictisitor sa vorbesti singur,nu-i asa?Voi nu mai ziceti nimic?