Impresii Terra Park – 2014

terra-park

Am fost iarăși cu copiii la Terra Park, pe bulevardul Timșoara. Bănuiesc că vă interesează niște idei, pentru propriii plozi.

În Primul rând, deși e deschis deja de cât, 2 ani cred, în continuare e semnalizat mai prost decât un rahat de rață pe un carosabil canadian. Dacă nu știi unde e, șansele de a-l nimeri sunt minim de reduse, pentru că nu există nici un semn care să indice maaaaaare, pentru toți BĂ ROMÂNI, AICI E UN PARK DE DISTRACȚII!!!

Așa că, dacă vreți să îl găsiți, mergeți pe Timișoara, după Răzoare, până după intersecția cu AFI Cotroceni. De acolo, sunteți foarte atenți și, înainte de benzinărie, e o stradă mică la dreapta, stradă care e atât de înghesuită între garduri, încât nu o vezi decât când ajungi în dreptul ei.

Prețurile: În sfârșit, au înțeles ideea de distracție pentru copii și au emis o brățară all-day, care costă 69 de lei, preț pentru care se asigură nelimitat accesul în toate distracțiile parcului. Not bad și nu e un preț rău deloc.

Altfel, mai au și ofertă de card cu 100 de puncte, care costă 49 de lei, puncte care sunt valabile doar la distracții, nu și la food sau apă. În rest, prețul minim pe atracție e 7 lei (7 puncte). Destul de piperat, aș zice, mai ales că, dacă ai copii mici, trebuie să te urci și tu cu ei, deci 14 lei, ca să te învârți de 3 ori cu căluții.

Distracțiile din parc sunt aceleași, nu s-a schimbat nimic, doar sunt mai îmbătrânite și operatorii mai blazați. Orișicât, decât vechiul orășel al copiilor, cu chestiile alea ruginite și înfricoșătoare, mai bine aici.

Un negativ total către așa zisul food court.
O tarabă împuțită, cu o grăsună care se plângea în gura mare că e pe ciclu și o doare burta (fără glumă, am martori), cu cola light la cutie care costă 10 lei sau un șnițel de pui cam cât palma unui bebeluș, extrem de scârbos (șnițelul, nu bebelușul), făcut din carne tocată fără nici un gust (tot șnițelul, nu bebelușul), doar 18 lei.

Concluzia.
Dacă aveți un copil, maxim 2, care sunt destul de mici încât să le mai placă balerina care se învârte sau trenulețul electric, dar destul de mari încât să nu vă fie teamă să îi lăsați să se urce singuri în aparate, merită. Cu 140 de lei, se distrează toată ziua până chițăie. Luați și o sticlă de apă în rucsac și ați scăpat de orice problemă.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. #1

  proprii

 2. #2

  le: my bad.

 3. #13

  eu am avut 2 job-uri in militari timp de 6.5 ani adunati si deci faceam Bd Timisoara L-V zi de zi. Abia dupa ce ai scris primul articol am sesizat ca exista park-ul respectiv. Si au semn mare cu Terra Park la dreapta, la exact 5 metri dupa intrarea aia amarata. In loc sa puna gen inca 200m, inca 100, inca 50, trage tare dreapta acum, ai toate sansele sa intri in petrom ala.
  Am vazut balti de peste fara peste mai bine semnalizate in Giurgiu. Seriios vb, ma refer la crap.ro care avea semnalizare impecapila in conditiile in care intrai de pe national pe drum de pamant ca sa ajungi la o balta plina de regine, raci si vreo 3 bibani.
  Oricum nu sunt in target din lipsa de urmasi, deci la mine nu au pierdut mare lucru

 4. Wtf? Sunt crescut in sectorul 6. Aproape zilnic trec pe bd Timișoara, dar habar nu aveam ca p ‘acolo e parc de distracții.
  In weekend am treaba cu jr. deci 😉

 5. #15

  Hai ma ca gardurile alea din bulevard si pana la parc erau totuși pictate cu personaje din desene animate, retin.
  Bre, tu nu ai incercat roller-coaster-ul? Așa mic cum e am zis ca ma cac pe mine în el. Și roata aia de aterizeaza in apa e mișto, dar per ansamblu mie mi s-a părut foarte scump. Nu am avut tupeul necesar să ma pun în catapulta aia, recunosc.

  • #16

   Apropo, ai fost pana acum la Divertiland? A fost cineva de aici? Merita?

 6. Bratara aia allday e valabila doar pentru copil banuiesc nu? Nu as putea sa ma urc si eu cu el intr-o saracie din aia in caz ca ii e putin teama?

 7. Oricum e bine. Inainte lasam cel putin 100 lei si nu se satura de invarteala. De ceva timp il tot mint pe fi-miu ca nu s-a deschis, ca e renovare, ca nu s-a schimbat guvernu’ si tot asa. Sa vezi bucurie cand i-oi spune. Danke !

 8. #20

  Care chestii ruginite din oraselul copiilor? S-au mai schimbat lucrurile in ultimul timp. 5 lei tura la majoritatea aparatelor.

  • S-au schimbat aparatele dar au ramas „oamenii”. Si multa muzica, un fel de concurs „hai sa vedem cine are boxele mai puternice”

  • #22

   ia mai baga o tura, sa analizezi aia 5 lei, care sunt 7 sau chiar 10. la majoritatea aparatelor

 9. e foarte convenabilă faza cu brăţara, sper să nu se răzgândească oamenii.
  sâmbătă fi-mea s-a dat în toboganul ăla acvatic, polul nord sau cum îi zice, de cel puţin 20 de ori :))

 10. #24

  E frumos, însă duc lipsa de un pic de umbră.

 11. #25

  Hai ca e doar la inceput parcul. Am invatat pe cont propriu ca inaite de a cumpara biletele trebuie sa stabilesti cine se da cu micutii in utilajele care necesita un adult. Eu m-am ars la faza asta.