Inadverdențe scenaristice

Film cu vampiri și vampirese. Rise blood hunter.
Ea, proaspătă vampiră, leșină de foame. Intră într-un spital și, într-un acces de foame major, îl sufocă cu o pernă pe un nene. Degete zbătându-se, picioare tremurând, tot tacâmul. Desigur, fără partea în care își pierde controlul sfincterelor și umple camera cu dejecții.

După ce îl sufocă, se apucă și îl mușcă de încheietură și de gât. Iar sângele țâșnește vioi și curge, și curge, și umple totul de roșu și o umple și pe ea. Asta deși inima nu mai bate și practic, sângele se strânge în partea inferioară a corpului.

Serios, când faci un film care implică și cea mai vagă urmă de problemă medicală, nu angajezi măcar o infirmieră, să îți spună că ai un scenariu tâmpit?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  aoleu, alt font? Hotărăște-te odată 🙂

  Thumb up 0
  • nu e alt font, e schimbata culoarea fontului pe #666

   Thumb up 0
  • #3

   habar n-am ce înseamna asta, dar as largi un pic distanta intre litere, spacing-ul, cum ii zice.

   Thumb up 0
 2. Problema principala e ca vampirii nu beau sange de om mort, nu e bun, n-are valoare. Asa zice in mai multe filme. Deci poate nu l-a omorat pe nenea ala, doar l-a ametit.

  Thumb up 0
 3. O fi fost lesinat, sau se prefacea.. nu stia ce urmeaza..:)

  Thumb up 0
 4. Trebuia la final sa il si impuste ca sa fie sigura ca a murit.

  Asta e ok. Mie îmi plac filmele unde scoate inima din om si aia continua sa bată 😉

  Thumb up 0
  • pentru ca o inima scoasa in afara corpului chiar bate. putin – lasata „in aer liber”, putin mai mult – daca e pusa in solutie cu ioni (sodiu, potasiu, calciu, clor). e un organ cu o proprietate misto numita automatism. adica in inima exista niste centri care genereaza impuls nervos propriu.
   cand nu mai are oxigen (adus pe calea vaselor de sange), celulele din inima intra mai intai intr-un proces de „hibernare”. pe asta se si bazeaza transplantul de cord – din momentul prelevarii pana in momentul implantarii in corpul primitorului nu ar trebui sa treaca mai mult de patru ore. dupa intervalul asta de timp, in lipsa oxigenului, celulele incep sa moara.

   Thumb up 0
 5. #9

  Cica e mai eficient daca musca din artera femurala…

  Thumb up 0
 6. Nici nu ai idee cat ma pot enerva greselile astea mai mult sau mai putin intentionate in filme si scenarii… Abia asteptam Totall Recall versiunea 2, si cand am vazut cum se bat pe tren la 500 la ora fara sa li se miste parul pe cap mi-a venit sa plec.. majoritatea filmelor actuale au greseli de copii mici in ele.

  Thumb up 0
 7. #11

  Pare film de mana a patra. Daca asa e… probabil ca au un buget de poti sa-ti cumperi doua înghețate cu el. De unde bani de asistenta?

  Thumb up 0
 8. #12

  Pai tocmai asta e horror-ul din film!

  Thumb up 0
  • Așa a ajuns în ziua de azi. Horrorul din filme e reprezentat doar de scenariul ÎNGROZITOR de prost…

   Thumb up 0
 9. #14

  nu se mai termina odata rahaturile astea cu vampiri 😐

  Thumb up 0
 10. #15

  asteptam un articol despre filme cu haxori.

  Thumb up 0