Inadverdențe scenaristice

Film cu vampiri și vampirese. Rise blood hunter.
Ea, proaspătă vampiră, leșină de foame. Intră într-un spital și, într-un acces de foame major, îl sufocă cu o pernă pe un nene. Degete zbătându-se, picioare tremurând, tot tacâmul. Desigur, fără partea în care își pierde controlul sfincterelor și umple camera cu dejecții.

După ce îl sufocă, se apucă și îl mușcă de încheietură și de gât. Iar sângele țâșnește vioi și curge, și curge, și umple totul de roșu și o umple și pe ea. Asta deși inima nu mai bate și practic, sângele se strânge în partea inferioară a corpului.

Serios, când faci un film care implică și cea mai vagă urmă de problemă medicală, nu angajezi măcar o infirmieră, să îți spună că ai un scenariu tâmpit?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  aoleu, alt font? Hotărăște-te odată :)

  0

  0

  • nu e alt font, e schimbata culoarea fontului pe #666

   0

   0

  • #3

   habar n-am ce înseamna asta, dar as largi un pic distanta intre litere, spacing-ul, cum ii zice.

   0

   0

 2. Problema principala e ca vampirii nu beau sange de om mort, nu e bun, n-are valoare. Asa zice in mai multe filme. Deci poate nu l-a omorat pe nenea ala, doar l-a ametit.

  0

  0

 3. O fi fost lesinat, sau se prefacea.. nu stia ce urmeaza..:)

  0

  0

 4. Trebuia la final sa il si impuste ca sa fie sigura ca a murit.

  Asta e ok. Mie îmi plac filmele unde scoate inima din om si aia continua sa bată ;)

  0

  0

  • pentru ca o inima scoasa in afara corpului chiar bate. putin – lasata „in aer liber”, putin mai mult – daca e pusa in solutie cu ioni (sodiu, potasiu, calciu, clor). e un organ cu o proprietate misto numita automatism. adica in inima exista niste centri care genereaza impuls nervos propriu.
   cand nu mai are oxigen (adus pe calea vaselor de sange), celulele din inima intra mai intai intr-un proces de „hibernare”. pe asta se si bazeaza transplantul de cord – din momentul prelevarii pana in momentul implantarii in corpul primitorului nu ar trebui sa treaca mai mult de patru ore. dupa intervalul asta de timp, in lipsa oxigenului, celulele incep sa moara.

   0

   0

 5. #9

  Cica e mai eficient daca musca din artera femurala…

  0

  0

 6. Nici nu ai idee cat ma pot enerva greselile astea mai mult sau mai putin intentionate in filme si scenarii… Abia asteptam Totall Recall versiunea 2, si cand am vazut cum se bat pe tren la 500 la ora fara sa li se miste parul pe cap mi-a venit sa plec.. majoritatea filmelor actuale au greseli de copii mici in ele.

  0

  0

 7. #11

  Pare film de mana a patra. Daca asa e… probabil ca au un buget de poti sa-ti cumperi doua înghețate cu el. De unde bani de asistenta?

  0

  0

 8. #12

  Pai tocmai asta e horror-ul din film!

  0

  0

  • Așa a ajuns în ziua de azi. Horrorul din filme e reprezentat doar de scenariul ÎNGROZITOR de prost…

   0

   0

 9. #14

  nu se mai termina odata rahaturile astea cu vampiri :|

  0

  0

 10. #15

  asteptam un articol despre filme cu haxori.

  0

  0

Citește și...

Știți care e adevărata problemă a generației actuale? Nu că profesorii de religie își violează elevele. Nu că Shreyl Sandberg de la facebook a transformat sfârcurile feminine în cea mai îngrozitoare infracțiune de pe internet, mizerie care s-a propagat peste tot, practic poți publica orice pe internet, cât timp nu sunt sfârcuri de […]

Trebuie să fiți foarte atenți unde vă trimiteți banii. Circulă zilele acestea o fraudă pe facebook cu nuștiuce întâlnire în Piața Victoriei pe 10 August, iar băiatul care a făcut pagina, bănuiesc că un anume Prună-Vlad Ionuț, cere donații pentru, țineți-vă bine: Deci da, donați ca să ne țină la curent cu acțiunile […]

O mizerie de poze identice, unde fiecare se înghesuie să copie pe fiecare, în speranța de a deveni celebru și de a nu mai munci nimic. Mi-am șters contul de ceva vreme și nu simt nevoia de a face ceva în privința asta. Când primesc linkuri care duc către instagram, nu dau click […]

Iar mâine dimineață, cu cățel, purcel și prieteni, suntem direct pe baltă. De abia aștept, vă jur, a tre cut un an… Ce voiam să vă întreb, în afară de chestia aia cu spinningul, care nu e de mine, nu mă văd biciuind apa, cum se pescuiește în dunăre? Întreb foarte serios, mai […]