Înainte de alegeri se cheltuie banii publici

În Brăila, în cartierul unde locuiesc minunații mei socri, nu s-a mai asfaltat din anii 90. Și se vede, sunt niște gropi cât china, mi-e frică să trec și cu SUVul și poți pierde un bebeluș într-o groapă de aia relaxat. Ghici ce făceau azi muncitorii de la una din firmele de casă PSD.

Spărgeau trotuarele, ca să pună, peste tot, borduri. Vă rog să mă înțelegeți, trotuarele sunt la fel de jegoase și distruse ca străzile, cu rădăcini crescute, găuri de 1 metru și altele. Dar ce borduri minunate vor avea și ce prosperă proprietarul singurelor fabrici de borduri din românia, Marmorom și Marmosim, domnul Adriean Videanu.

Pe A2, primii 35 de km de după bucurești sunt o mizerie, o ghenă de gropi peticite sau nepeticite, unde poți să mori relaxat, dacă iei vreuna cu viteză de autostradă. Ce au făcut PSDiștii? Au pus semne de limită de viteză de 80 și aia a fost. Nu repară nimeni nimic, nimeni nu e interesat de nimic. Pentru că acolo nu merge să fituiești banii ca pe porțiunile normale. Partea aia e făcută din dale vechi de beton. Acolo trebuie să muncești, nu glumă.

AȘa că se muncește, dar nu acolo, ci pe la km 65, cale de vreo 10 km s-a scos asfaltul, care era perfect și se pune altul. Că așa se scot banii din CNADR, cu contracte de astea grăsunele unde se toarnă strat de uzură, milioanele curg, toată lumea e fericită.

Întotdeauna e așa în prag de alegeri. Toți se grăbesc să mulg banii, pentru că nu se știe ce se întâmplă după aia, dacă te așteapta soarta lui Victor Ponta??

9 comentarii

 1. #1

  Asa si in Tulcea, in afara judetului drumurile sunt luna, cand intri in oras iti vine sa…!!!!!
  Dar ghici ce, au inceput sa peticeasca strazile, ce oameni, ce caractere, exact dupa 4 ani

  0

  • #2

   La Tulcea e dezastru. Eu nu stiu cum reusesc oamenii aia sa circule zilnic prin orasul ala.

   0

 2. #3

  Poate pune borduri pentru ca urmeaza sa asfalteze strada respectiva? Zic si eu. 🙂

  Daca ai mai fost prin Braila probabil ai observat ca primarul actual chiar a asfaltat destul de multe strazi.

  0

 3. #6

  Pai si tu cand vrei sa cheltuie banii, in timpul mandatului??? Pai nu-si mai aduce aminte nimeni de ce au facut. Doar de cat au furat. Asa, „au furat maica, da’ uite, ca au mai facut ceva si pentru noi…” Dooooh….

  0

 4. #7

  Am mers prima oara cu masina la mare acu vreo 5 ani. Sincer nu m-am uitat la semne etc si dupa vreo 10 minute de mers hurducat pe a2 am aflat ca aia e autostrada.. Nu imi venea sa cred ca asa ceva se poate numi autostrada. Eh dar dupa aia am avut de a face extrem de des cu minunata a2, fiindca sor-mea a avut nefericita inspiratie sa isi ia casa in Cernica… Soseaua e non stop ciuruita, pe langa ca sunt dalele alea infecte. Si nu gropite, nu frate, cratere. De centura nu mai zic, ca la ultima vizita in tara, s-a rupt ceva la masina „multumita” unei gropi in care cand am dat am crezut ca a sarit roata cu totul. Pentru ca nu e asa, pe langa ca e traseu cu obstacole, este si bezna totala. Anul trecut au reusit minunata performanta sa asfalteze cam 50m amarati dupa podul spre Pantelimon.. In iarna deja erau niste gropi de cam un metru latime.. Pe autostrada catre Deva acum cativa ani, pe banda a doua, trona o minune de crater in care la propriu bagai mana pana aproape de cot. Noi ca noi, dar in spatele nostru venea un grup de motociclisti…

  0

 5. #9

  primii 35 de km nu mai sunt autostrada!
  psd, inca minus 35 km!

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Una din ocupațiile favorite ale celor de peste 35-40 de ani este să râdă de educația, școala celor mai tineri decât ei și cum Pe vremea lor se făcea școală. Asta vorbind oameni care nu au prins note în clasa 1, ci doar FB-uri. Băi, școala de pe vremea noastră a fost un […]

Ieri m-a pus Luna sa cumpar hartie igienica. Mai aveam nevoie de niste apa, hai sa comand de la Bringo. Doar ca m-am pierdut in aplicatie, uitandu-ma dupa diverse, asa ca, la final, am luat apa, ghiudem, babic, salata de peste si inca ceva. Fara hartie. Plin de nervi, dupa ce ajunge curierul […]