11 comentarii

 1. E o distanta destul de lunga din Indonezia pana in Islanda, o fi ajuns noru’ vesel in Indonezia, dar nu inseamna ca a erupt acolo. :)

  0

  0

 2. o fi vreun vulcan activ si prin indonezia si nu stim noi

  0

  0

 3. E ziaristii rromani niste experti …

  0

  0

 4. In loc sa apreciezi faptul ca oamenii sunt singurii care au anuntat, indirect, o noua eruptie, in Indonezia, tu te apuci si-i critici.. :))

  0

  0

 5. Daca ne gandim mai bine, poate vulcanul e chiar in Romania :))

  0

  0

 6. #6

  Am gasit si eu una asemanatoare in enciclopedia pt. copii de la Adevarul. Era o pagina intreaga despre diavolul tazmanian, despre care ni se spunea la un moment dat ca traieste in Tanzania!!!

  0

  0

 7. Fereasca mniezo sa fie indonezian! Nu se compara Eyjafjallajokullu’ cu Krakatoa & Tambora. Citii ca astia e belea de vulcani, nu jucarie islandeza! :-))

  0

  0

 8. Si daca ei fac gafe din astea, mai are cineva incredere ca ce spun ei acolo despre bani si investii e adevarat?

  0

  0

 9. Mizilic. Da’ comunicatul cotrocean prin care ebanezul o lua pe traseul Ungaria- Slovenia- Polonia? Acolo meseriaşi cu studii la republicanii norvegieni.

  0

  0

 10. Jurnalism domle`… vai de capu lor, si in ei ar trebui oamenii care vor sa investeasca sa se bazeze? Haha

  0

  0

 11. Am erupt si n-am stiut :D

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]