7 comentarii

 1. #1

  Nu mere linku

 2. #2

  Am citit documentul pdf și schimbul de mailuri. Nu are legătură cu Trump, ci cu angajații Verizon și ai agenției guvernamentale, unde primii au fost tâmpiți (și probabil au sperat să își ia comision pe contractul nou încheiat), iar ultimii au dormit pe ei toți anii ăștia în care au mai utilizat modemul respectiv și au avut aceeași problemă. Aceeași situație se poate întâmpla în orice țară, e vorba de o relație comercială între părți și de alocarea resurselor, inclusiv cea umană.

  BTW, Washington Post-ul lui Bezos e pe față contra lui Trump. E ca și cum ai cita din RT sau Sputnik despre manifestanții „plătiți de Soroș”. În toate taberele există momente de pierdere a lucidității, în care oamenii sunt mai tentați să strige „muie tuturor” decât să fie obiectivi. Până la urmă suntem cu toții niște animale manipulabile, trebuie găsit doar elementul de rezonanță.

 3. #7

  E o practică răspândită la operatorii de telefonie mobilă (în US cel puțin) să taie din viteză când depășești cantitatea de internet pentru care ai plătit. De câțiva ani buni. Nu văd legătura cu Net Neutrality (sau cu Trump pe care nu-l suport de nici o culoare). Pare un gunoi făcut de Verizon și atâta tot. Una e să-mi dea mie viteză de dial-up după ce depășesc limita de să nu-mi mai pot verifica facebooku și alta e să închizi robinetul la pompieri de să nu mai poată comunica în condițiile în care e dezastru acolo.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]