15 comentarii

 1. #1

  Da’ mizeria aia de Cod penal nu mentioneaza si niste pedepse pentru amenintari si acuze nefondate? Ceva de genul „te dau in judecata pentru calomnie ca tu demonstrezi ca sunt prost si smenar” si sa poti raspunde „mori in bezna si mai da si niste despagubiri”.

  0

  0

  • #2

   Codul Penal menţionează pedepse pentru falsificarea informaţiilor şi dovezilor. În cazul meu, dacă tipul ăla mă dă în judecată (presupunem că găseşte un avocat care să se rişte) şi vine în instanţă cu dovezi false (spre exemplu nişte screenshot-uri modificate) că l-am calomniat (ce aiurea sună, ştiu) iar eu dovedesc că alea sunt false, e pasibil de închisoare de la 1 la 6 ani.

   0

   0

 2. #3

  arhi: pe tine nu te-a amenintat nimeni cu judecata? Ce naiba ma, te credeam om serios pe 2.0.

  Cazul de fata este o gluma. Ala poate sa ameninte. ba mai mult, poate sa il dea si in judecata*. el n-are dreptul la o opinie? Numa dreptul unora e ok?
  Ca n-are sanse sa castige, e altceva.

  *aici e nasolo la faza cu penalul: din ce am inteles, nu se plateste taxe de timbru, deci orice dubios poate sa te dea in judecata sa iti futa fengshuiu

  0

  0

  • #4

   Cazul de faţă chiar e o glumă, cel puţin din punctul meu de vedere. Nu de alta, dar să dai în judecată pentru calomnie, infracţiune care chiar dacă urmează să redevină penală încă nu a redevenit, e o glumă cu condimente proaste.

   Meh, taxa de timbru se plăteşte dacă ceri despăgubiri. Poţi da pe cineva în judecată şi nu ceri despăgubiri, caz în care nu plăteşti taxa de timbru. Cel puţin aşa mi s-a spus.

   0

   0

 3. #5

  Pentru cine doreşte un update la ce s-a mai întâmplat aseară, în timp ce eu eram la serviciu şi un coleg de breaslă din Constanţa mi-a luat apărarea, ca să zic aşa (http://goo.gl/Uekaa).

  Cred că tu-l cunoşti de pe când erai prin Constanţa, Arhi, e vorba de Joe Negru.

  0

  0

  • #6

   Mai acum cv timp ti-o ardeai „muie umflatului de arhi” pe opencube si acuma apari pe aici…

   0

   0

  • #7

   opencube ala e site ceva?

   0

   0

  • #8

   @ super_fotbal: tu să mi te adresezi când o să înveţi limba română.

   @ Arhi: da, e blogul unui tip plecat în Marea Britanie.

   0

   0

  • #9

   si zi asa, ma injurai

   0

   0

  • #10

   Din câte ţin eu minte, nu. Nu am proaste obiceiuri să dau mui altora decât pe minusculul meu blog şi n-ai ajuns pe acolo în contextul ăsta. Dar trebuie să zică şi super_fotbal ceva, acelaşi super_fotbal care (dacă mai ţin eu bine minte) la un articol de-al tău în care prezentai cazul persoanelor cu dizabilităţi care nu au fost primite într-un club în Timişoara afirma sus şi tare că lui i se pare normal aşa ceva şi că persoanele respective nu au ce căuta într-un club. Da, seems legit.

   Hai cu calomnia, zic.

   0

   0

 4. #11

  l-au dat jos site-ul…clar o schema de furat bani de la oameni.

  0

  0

  • #12

   Nu l-a dat nimeni jos în sensul că nu l-au şters ei, a făcut tipul care a scris articolul din comentariul meu de mai sus plângere la GoDaddy.

   Deşi într-un follow-up „preşedintele comisiei de examinare” spune că a decis el să şteargă tot şi de fapt a fost altcineva la mijloc, care l-a cooptat să intre în schemă.

   0

   0

 5. #13

  Nu exista razboaie mici pentru oamenii mari.

  0

  0

 6. #14

  Întrebarea mea este: Oare chiar pot reprezenta ScreenShot-urile probe luate în considerare în tribunal ?

  0

  0

  • #15

   da, daca sunt facute in prezenta unui notar public si autentificate

   0

   0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]