A început #iheartsibiu

Iată, după un scurt hiatus, am reluat CEA MAI MIȘTO CAMPANIE DIN ONLINE, serialul #iheart. Întâi a fost #iheartcluj, care a distrus mituri și a ridicat vedete, după care pauza respectivă, necesară pentru punerea la punct a detaliilor, iar anul acesta #iheartcluj va avea minim 2 surori. #iheartsibiu și #ihearttimis.

Evident, #iheartsibiu a început cu o ciorbă de burtă și mici la vestitul Prima, care a preluat steagul de lider al ciorbei de burtă în românia, de la mai vestiții Kon Tiki.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor implicați în campanie, sponsori și oficiali, primăriei Sibiu, doamnei Astrid Fodor, primarul Sibiului, președinției româniei, președintelui Klaus Johannis, doamnei Carmen Johannis, colegilor și prietenilor implicați și, dacă am uitat ceva, să fiu iertat, sunt bătrân.

17 comentarii

  1. #1

    Regimul tau pentru diabet e foarte atipic.

    0

  2. #6

    frumoase poze, ca de obicei 😀

    0

  3. #9

    Mama, mama, si eu tocmai ma hotarasem sa tin post azi.

    0

  4. #10

    Of, sunt la birou. 🙁
    Poftă bună.
    Azi fac ciorbă de burtă.

    0

  5. #11

    Avand in vedere experienta ta cu Dumbravita, sper ca #ihearttimis sa nu ajunga #ihatetimis

    0

  6. #12

    ieri il scuipam pe klaus,maine ii multumim…asa,in functie de ciorba

    0

    • #13
      Arhi

      functie de ce face, bossulica. scoate-ti capul din cur si renunta la mentalitatea de sclav

  7. #14

    Nu prea ma incanta cu arata ciorba aia de burta. o fi buna, nu zic nu…dar nu e aratoasa:).

    Cea mai buna ciorba de burta ever am mancat-o la Ivan’s in Bucuresti, pe Basarabia… Best ciorba de burta si best coaste in town…si ajungi si repede din Pantelimon. Mi-ai facut pofta, poate ne intersectam pe acolo daca te-am facut curios

    0

    • #15

      Ciorba de burta ca la Sibiu!!! “Nu se egzista!!!” Si eu sunt brasovean…

      0

  8. #16

    Ai apucat sa musti dintr-un mic,nu te-ai abtinut pina la poza,cred ca se aburise ecranul telefonului de la atitea bale….

    0

  9. #17

    Saptamana trecuta am mancat acolo. Ne pregatisem pentru Kon Tiki, dar sambata era inchis.
    Iti aduce ciorba la galeata, am luat 2 portii si nu le puteam termina. Cu smantana si mujdei de usturoi, gratuit, 2 cani mari. Stateam umflati la masa, gafaind, cand vine doamna sa debaraseze si: No, va mai aduc un pic de la bucatarie? 😀 Eu facusem greseala sa comand si un ciolan cu varza, ca vazusem la unul pe masa, 24 de lei, A trebuit sa il iau la pachet. Mult respect pentru restaurant si personal, chiar daca e intuneric si inghesuit, poate si asta e farmecul.

    0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Un fierăstrău care nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Înainte aveam un Einhell de care nu eram extraordinar de mulțumit. Acum, sunt, e foarte mișto, tăietura e dreaptă și nu ies așchii la margini, indiferent ce ai tăia. Super bună, din cu totul altă clasă decât ce aveam eu. Plus, putere […]

Am o problemă masivă cu abordările care se vehiculează acum în presa de calitate din românia plus facebook. Despre amenințarea stihiilor care vor veni odată cu ajungerea la guvernarea a Veorikăi. Despre cum va arde totul, cum va curge lavă pe străzile orașelor, iar oamenii vor geme sub jugul împilării. Dar stai Dupa […]

Acum mulți ani, una din șmecheriile din comerț era să îți cântărească hârtia care ți-o puneau pe cântar, la mezeluri sau unde te duceai. Primeai un ditamai cartonul gros, de puteai izola de bombe irakul, care cântărea 200 de grame, după care mâncarea și, uite-așa, primeai hârtie la preț de salam de Sibiu, […]

Cât am stat cu nevastă-mea pe la Polizu, am căutat chestii de mâncare pe la tarabele alea de pe Buzești, supranumite stretfood, cu mâncare minunată, gătită de oameni deosebiți. Băbăeț, vă spun sincer, mai multe bășini decât la pastramagiii ăia care își câștigau pâinea vânzând chifle oamenilor nu am văzut de multă vreme. […]