A început #iheartsibiu

Iată, după un scurt hiatus, am reluat CEA MAI MIȘTO CAMPANIE DIN ONLINE, serialul #iheart. Întâi a fost #iheartcluj, care a distrus mituri și a ridicat vedete, după care pauza respectivă, necesară pentru punerea la punct a detaliilor, iar anul acesta #iheartcluj va avea minim 2 surori. #iheartsibiu și #ihearttimis.

Evident, #iheartsibiu a început cu o ciorbă de burtă și mici la vestitul Prima, care a preluat steagul de lider al ciorbei de burtă în românia, de la mai vestiții Kon Tiki.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor implicați în campanie, sponsori și oficiali, primăriei Sibiu, doamnei Astrid Fodor, primarul Sibiului, președinției româniei, președintelui Klaus Johannis, doamnei Carmen Johannis, colegilor și prietenilor implicați și, dacă am uitat ceva, să fiu iertat, sunt bătrân.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. #1

  Regimul tau pentru diabet e foarte atipic.

 2. #6

  frumoase poze, ca de obicei :D

 3. #9

  Mama, mama, si eu tocmai ma hotarasem sa tin post azi.

 4. #10

  Of, sunt la birou. :(
  Poftă bună.
  Azi fac ciorbă de burtă.

 5. #11

  Avand in vedere experienta ta cu Dumbravita, sper ca #ihearttimis sa nu ajunga #ihatetimis

 6. ieri il scuipam pe klaus,maine ii multumim…asa,in functie de ciorba

  • #13
   Arhi

   functie de ce face, bossulica. scoate-ti capul din cur si renunta la mentalitatea de sclav

 7. #14

  Nu prea ma incanta cu arata ciorba aia de burta. o fi buna, nu zic nu…dar nu e aratoasa:).

  Cea mai buna ciorba de burta ever am mancat-o la Ivan’s in Bucuresti, pe Basarabia… Best ciorba de burta si best coaste in town…si ajungi si repede din Pantelimon. Mi-ai facut pofta, poate ne intersectam pe acolo daca te-am facut curios

  • #15

   Ciorba de burta ca la Sibiu!!! “Nu se egzista!!!” Si eu sunt brasovean…

 8. #16

  Ai apucat sa musti dintr-un mic,nu te-ai abtinut pina la poza,cred ca se aburise ecranul telefonului de la atitea bale….

 9. #17

  Saptamana trecuta am mancat acolo. Ne pregatisem pentru Kon Tiki, dar sambata era inchis.
  Iti aduce ciorba la galeata, am luat 2 portii si nu le puteam termina. Cu smantana si mujdei de usturoi, gratuit, 2 cani mari. Stateam umflati la masa, gafaind, cand vine doamna sa debaraseze si: No, va mai aduc un pic de la bucatarie? :D Eu facusem greseala sa comand si un ciolan cu varza, ca vazusem la unul pe masa, 24 de lei, A trebuit sa il iau la pachet. Mult respect pentru restaurant si personal, chiar daca e intuneric si inghesuit, poate si asta e farmecul.

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]